belconsult helderziende DAISY

2683 DAISY IS OFFLINE

Erkend helderziende Daisy is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Daisy, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Daisy komt pas later online.

HELDERZIENDE DAISY - GIDSCONTACT

HELDERZIENDE DAISY - GIDSCONTACT

Een gids is een entiteit, een mens, energie of ziel zonder lichaam. Wanneer een ziel onze 'aardse leerschool' volledig heeft doorlopen, kan die ziel ervoor kiezen om hoofdgids van iemand te worden. Die ziel gaat een andere ziel begeleiden in de persoonlijke groei.

Je hoofdgids begeleidt jou dus in je persoonlijke groei, wat zeker niet de gemakkelijkste taak is. Laat helderziende Daisy je begeleiden zodat je positieve beïnvloeding mag ontvangen van jouw gidsen.

Laat helderziende Daisy je gids zijn.

HELDERZIENDE DAISY - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Daisy je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Daisy respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Daisy je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Daisy je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Daisy herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Daisy met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Daisy leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 HELDERZIENDE DAISY AGENDA FEBRUARI HELDERZIENDE DAISY

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE DAISY

DAG

helderziende Daisy heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DAG

helderziende Daisy heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Daisy, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Daisy in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Daisy, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE DAISY

Geeft sinds 3 oktober 2020 helderziend advies op deze website.

GIDSCONTACT

Helderziende Daisy gebruikt als
persoonlijke pincode 2683

LUISTEREND OOR

Daisy gaf laatste consult op
19 februari 2024 om 18u39

glazen bol  helderziende Daisy Belgie

5 JAAR ERVARING

Daisy is al 5 jaar actief op helderzienden.be

REGELMATIG ONLINE

Helderziende Daisy is regelamtig online, u kan een afspraak indienen.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Daisy is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.83 out of 5
42 recensies

DAISY HELDERZIENDE DAISY

Mijn naam is Daisy en ik ben helderziend.

Door middel van gidscontact en de kaarten komen we snel tot de kern van je vragen. Ook heb ik vaak de aanwezigheid van een dierbare overledene in het gesprek die laten dan van zich horen.

Laat mij je helpende hand en luisterend oor zijn.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE DAISY

TOP