tarotkaarten zelfontdekking helderziende

tarot helderzienden TAROTKAARTEN ZELFONTDEKKING

tarot Zelfontdekking tarot Zelfontdekking

De tarotkaart Rad van Fortuin verwijst naar toeval en het lot. In het leven staat alles in verbinding met elkaar. De kracht van het leven die een cirkelbeweging maakt is sterk. In het leven maken we van alles mee, we hebben hoogte en diepte punten en staan met elkaar in relatie. Als je een persoon bent die geluk ervaart dan zal je geliefde, vrienden of familie daar van mee genieten. Alles staat in verbintenis en de ene persoon ervaart succes en de andere persoon ervaart ongeluk. Weet dat alles wat je doet gevolgen heeft voor jou maar ook voor andere mensen en dieren in je omgeving. Als je dit accepteert zal je oprecht beter voelen als mens.

De tarotkaart Gerechtigheid staat voor actie = reactie. Alles wat gebeurt zal in de toekomst gevolgen kunnen hebben in positieve of negatieve zin. Een kleine fout kan in de toekomst al voor grote problemen zorgen. We kunnen dit verband in de toekomst pas leggen, dan beseffen we ons waar dit vandaan zou kunnen komen. Wie goed doet, goed ontmoet. Het leven kan ook goede gevolgen hebben in de toekomst. Als je goed bent voor een ander zal je daar later positieve gevolgen door ervaren.

De tarotkaart van de Gehangene lijkt de kaart van de dood aan te kondigen, dit is echter niet waar. Deze kaart geeft u de energie en kracht om je angsten onder ogen te komen. Accepteer dat er soms angsten zijn in het leven, probeer deze te overwinnen. Als je moet leven met angst leef je meestal geen gelukkig leven. Kom de angst onder ogen en accepteer dat het niet altijd goed kan gaan, of gaat zoals jij dat wilt. Geef de controle uit handen en laat het over je heen komen. Door het accepteren van je angst zal je een sterk en trots gevoel ervaren. Breng je leven in kaart, plan en bewandel een fris en nieuw levenspad. Bekijk het leven op een andere manier en je zal merken dat je in positieve zin groeit als persoon.

De tarotkaart Kracht behoord tot de serie van de Grote Arcana en verwijst naar de kracht op geestelijk vlak. De kaart Kracht verwijst naar de fysieke krachten van een man en vrouw. Moed, geduld, creativiteit en het onder controle kunnen houden van emoties en gevoelens staat voor de geestelijke kracht van een man en vrouw. Je laat zien dat je je verzet tegen angst wanneer je moedig bent. Als je geduldig bent verzet je jezelf tegen een verlangen of emotie.

De tarotkaart van de Dood is geen kaart die de dood laat zien. De kaart staat voor verandering, het begin van een mooie nieuwe start. Het staat voor wedergeboorte of weder opstand. Je kunt jezelf steeds weer opnieuw creëren en bepalen wat je zelf belangrijk vind.

De tarotkaart van de Kluizenaar laat zien dat we dagelijks verleidingen op ons levenspad tegenkomen. Een afleiding kans ons nadenken veranderen en onze werkelijke doelen uitstellen. Kijk uit voor een burn-out of een oververmoeidheid. Geef jezelf even de tijd om rustig na te denken en geen prikkels te ervaren. Kijk goed naar welke richting bij je past zonder invloeden van buitenaf. Sluit je af en kies voor je eigen geluk en weg.

De tarotkaart van de Matiging kondigt een periode van harmonie aan. Geniet van de rust en herstel van de heftige periodes die je hebt meegemaakt. Gun jezelf wat rust en matig je doelen. Ga in gesprek met je innerlijke ziel en accepteer de oneven heden uit het verleden. Hierdoor zal je de rust krijgen die je nodig hebt en verdient.

Hierboven leest u algemene info over de tarotkaarten Zelfontdekking. De betekenis van onderstaande tarotkaarten Zelfontdekking werden opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op helderzienden.be aanbiedt.

Klik hieronder op een tarotkaart en ontdek de diepere betekenis.

tarot helderziendenUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze erkende helderzienden staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, persoonlijke toekomst, werk of geld?

Bel vandaag met een helderziende en kom nog meer te weten over je persoonlijke tarotkaartlegging.


DOE UW VOORDEEL MET EEN HELDERZIENDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Bel goedkoper met helderzienden, e-mail met helderziende helderzienden, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP