tarotkaarten kelken helderziende

tarot helderzienden TAROTKAARTEN KELKEN

tarot Kelken tarot Kelken

Bij de tarotkaarten van de Kelken start elk begin met liefde. Je ontvangt informatie op het gebied van de liefde, persoonlijke toekomst, werk of geld. Deze boodschappen zul je vooral ontvangen in je nachtelijke dromen, ook tijdens het dagdromen kan je deze boodschappen ontvangen.

De tarotkaart van de Kelken staat voor onderlinge relaties en liefde. Liefde voor onszelf, ons uiterlijk en innerlijk en onze ziel. Hou van jezelf. Liefde voor een ander is tastbaar en mooi, maar als je niet van jezelf houdt kan je ook niet van iemand anders houden. De emotie die bij liefde veel voorkomt is bijna tot niet te visualiseren. Liefde tussen 2 personen kan alleen werken als de geliefden er beide energie en volledige inzet in stoppen.

Wees op je hoede. De mooiste Kelk hoeft niet altijd gevuld te zijn met het beste en lekkerste drinken. Het symbool van omgevallen Kelken die leeggelopen zijn of volle Kelken met stevige basis zullen je tonen wat je moet doen. Is je glas halfleeg of halfvol? Meestal ligt het aan de manier hoe je dingen bekijkt en ervaart. Bekijk een probleem altijd vanuit verschillende posities en bekijk de oorzaak en gevolgen.

De tarotkaart van de Kelken leidt je naar het begin van iets prachtigs. Een relatie of werkopdracht die moet bloeien tot een mooie volle boom. Zorg goed voor de groei van deze boom, geef veel energie, passie en liefde tijdens het behandelen van deze boom. Je gaat een mooie toekomst tegemoet. Geniet van deze nieuwe start.

Besef en waardeer het geluk in je leven. Geniet en je zal meer liefde verkrijgen. Wij hebben de eigenschap om soms meer en beter te willen. We vergeten hierdoor eigenlijk wat we allemaal al bezitten. Waardeer het geluk en de liefde die je op dit moment ervaart op je levenspad en het zal nog positiever uitpakken.

Op medisch gebied geeft de tarotkaart van de Kelken aan dat je uiterst gezond bent, alleen wees op je hoede. De lat te hoog leggen en te veel van het goede willen kan je gezondheid in de weg gaan zitten. Geniet met mate, zo blijf je lichamelijk op de been en gelukkig.

De tarotkaart van de Kelken staat symbool voor het oplossen van problemen. Heb je ruzie met een vriend of vriendin of is je relatie net stukgelopen? Je zal en gebaar ontvangen van de andere kant. Je zal liefde ontvangen en het trauma kunnen verwerken. De tegenpartij neemt het voortouw en wil graag de problemen oplossen. Accepteer dit aanbod en reageer niet vijandig. Sta open voor die liefdevolle gebaar.

Hierboven leest u algemene info over de tarotkaarten Kelken. De betekenis van onderstaande tarotkaarten Kelken werden opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op helderzienden.be aanbiedt.

Klik hieronder op een tarotkaart en ontdek de diepere betekenis.

tarot helderziendenUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze erkende helderzienden staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, persoonlijke toekomst, werk of geld?

Bel vandaag met een helderziende en kom nog meer te weten over je persoonlijke tarotkaartlegging.


DOE UW VOORDEEL MET EEN HELDERZIENDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Bel goedkoper met helderzienden, e-mail met helderziende helderzienden, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP