consult met  medium

MEDIUMS

Wanneer onze dierbaren of familieleden sterven dan gaan ze over naar de spirituele wereld. Mediums zijn door hun hoogsensitiviteit in staat om te communiceren met de zielen van deze andere zijde. Sommige mediums horen, ruiken, voelen en zelfs smaken de energie van de andere zijde en geven deze inzichten van de geesten en zielen van jouw dierbaren of familieleden aan de andere zijde door. Mediums zijn dus in staat om spirituele energie en signalen van de geesten voor u te ontvangen en vertalen in mensentaal. De mediums op deze website kunnen je helpen via een belconsult. Ontdek het stappenplan op deze pagina hoe te bellen met mediums uit Belgie. Van onze mediums mag je eerlijk en oprechte inzichten en antwoorden verwachten. Wanneer jij een medium opbelt, dan zoekt het medium de energie van de overledene die dicht bij jou staat. Het medium zal die energie voelen en direct aan je doorgeven. Start hieronder een spiritueel belconsult met mediums.

Ontdek hieronder het eenvoudige stappenplan van een helderziend belconsult met onze mediums.
Hoe werkt een 0900-belconsult met mediums: Start hieronder uw belconsult met mediums:

mediums bellen
1. Bel Mediums-nummer +
0909 - 19 19 vanuit Nederland
0903 - 416 42 vanuit België
belconsult Mediums
2a. Keuze - Druk op toets 1 +
Toets nummer 1 in.
U wordt verbonden met willekeurig medium
bellen Mediums
2b. Keuze - Druk op toets 2 +
Of u drukt op toets 2.
Geef nu de pincode in van een medium
belconsult Mediums
2c. Keuze - Druk op toets 3 +
Of u drukt op toets 3.
U hoort de visitekaartjes van onze mediums
belconsult Mediums
3. U wordt verbonden +
Uw consult met een medium start.
Stel uw vragen over uw toekomst, liefde, werk...
bellen Mediums
4. U sluit het consult af +
U wenst het consult af te sluiten.
Haak gewoon in of leg af.

LEDEN BELCONSULT

Hoe werkt een leden-belconsult met mediums. Bel goedkoper als lid naar een vaste telefoonlijn. U gaat pas betalen na contact met een medium. Ontdek hier het eenvoudige stappenplan van een helderziend belconsult.

Bel lokaal nummer
1. Bel lokaal nummer +
010 713 18 50 vanuit Nederland
02 788 12 43 vanuit België
belconsult Mediums
2. Toets uw code in +
Toets uw persoonlijke code in.
bellzn Mediums
3. Uw saldo +
Uw saldo bevestiging.
U hoort hoeveel minuten op uw account staan.
belconsult Mediums
4a. Keuze - Druk op toets 1 +
Of u drukt op toets 1.
U wordt direct verbonden met een medium
belconsult Mediums
4b. Keuze - Druk op toets 2 +
Of u drukt op toets 2.
Geef nu de pincode in van een medium
belconsult Mediums
5. U wordt verbonden +
Uw consult met een medium start.
U gaat pas vanaf hier betalen.

LEDEN - MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Bel goedkoper met mediums, e-mail met helderziende mediums, geniet van tal van ledenvoordelen.


BELCONSULT MET MEDIUMS

Mediums communiceren dus tussen onze fysieke wereld en de spirituele wereld. Onze mediums zijn heel goed, laat u daarom overtuigen en lees de recensies en ervaringen van mensen zoals jij met onze mediums.

Elk belconsult met een medium is verschillend, omdat niet alleen elk medium ander is, maar omdat ook elke geest en ziel anders reageert.

Een spiritueel medium is een medium die buitenzintuiglijke energie en waarnemingen van de geesten en zielen van dode mensen overbrengt. Via deze website kan je een mediums raadplegen via belconsult of via mailadvies in alle rust van bij je thuis, of zelfs vanop een bankje in het park. Dit biedt jou de mogelijkheid om advies te vragen aan dierbaren die er niet meer zijn, om antwoord te krijgen op vragen waarmee je al jaren worstelt.

Bovendien kunnen onze mediums je helpen om het rouwproces na het overlijden van een familielid of dierbare te verwerken. Verdriet kan immers diep in je ziel blijven knagen. Onze mediums communiceren met de ziel van een geliefde of dierbare en kunnen je zo helpen in je rouwproces.
Ontdek hierboven onze mediums.

TOP