recensies helderziende  helderziende

RECENSIES OVER ONZE HELDERZIENDE HELDERZIENDEN

Erkende helderzienden staan klaar voor u, lees hieronder de recensies. Lees hier wat anderen over onze helderziende helderzienden schrijven.

Lieve Tessa, Wat ben ik blij je nog is gesproken te hebben, een paar voorspellingen zijn al uitgekomen, nu afwachten op de rest. Bedankt voor je inzichten.

Recensie van 5   geplaatst door Pauline voor helderziende Tessa ( Invoelend - Sociaal invoelend - Luisterend oor )
Lieve Anouk, Ik wou je heel erg bedanken voor alles! Maakt niet uit hoe vaak ik dezelfde vraag stel, elke dag opnieuw, iedere keer sta je me bij met evenveel geduld en de juiste woorden. In deze moeilijke periode voor mij ben jij de persoon die me dat beetje rust kan geven. Jouw antwoorden zijn oprecht, eerlijk en duidelijk! En iedere keer heb je het bij het rechte eind. Je voelt alles zo goed aan. Zelden ben ik iemand tegen gekomen met zo een mooie persoonlijkheid! Heel veel liefs!

Recensie van 5   geplaatst door Julke voor helderziende Anouk ( Intuitief - Paranormale coach - Invoelend )
Vandaag of morgen krijg je bericht dat je lening is goedgekeurd zei ze, en inderdaad een uur later kreeg ik bevestiging! Dankje!

Recensie van 5   geplaatst door P voor helderziende Chantal ( Raadgever - Sociaal invoelend - Luisterend oor )
Beste Stephanie, eindelijk kon ik jou bereiken, zo lang moeten wachten, zo gelukkig om jou te kunnen spreken. Ik hoop dat ik je nog eens kan terugbellen, heel veel lieve groetjes en dank, je bent de beste! J.G.

Recensie van 5   geplaatst door Jenny voor helderziende Stephanie ( Medium - Lenormand kaarten - Luisterend oor )
Oprecht bedankt Sarah, met een foto en een minimum aan informatie wist jij onze relatie perfect aan te voelen, je beschreef ons beide met correct inzicht, via mail (een volle pagina) beschreef jij duidelijk wat zich in het verleden tussen ons afspeelde, klopt volledig. Dankjewel voor het duidelijke antwoord op mijn vraag naar de toekomst toe, heb door jouw antwoord veel rust ontvangen en kan de toekomst nu opnieuw vol vertrouwen aan. Respect voor de manier hoe jij een mailconsult aanpakt, kreeg helder en duidelijk antwoord. Veel liefs.

Recensie van 5   geplaatst door Hilde voor helderziende Sarah ( Lenormand kaarten - Luisterend oor - Sociaal invoelend )
Hi Angel-S, eerste keer gesproken! Wat erg fijn hoe zij de dingen aanvoelde! Op 3 dagen tijd heeft zij mij inzichten gegeven en op de 4 de dag is er reeds een voorspelling uitgekomen, een mooie aanwinst op deze lijn. Liefs Patricia

Recensie van 5   geplaatst door Patricia voor helderziende Angel-s ( Sociaal invoelend - Helderwetend - Spiritueel advies )
Wauw , wat een mooi emailconsult heb ik van jou mogen ontvangen. Heel uitgebreid en accuraat. Je zit er boenk op. Je hebt een heel mooie gave. Dank je wel. Liefs.

Recensie van 5   geplaatst door Anoniem voor helderziende Sarah ( Lenormand kaarten - Luisterend oor - Sociaal invoelend )
Hi lieve Donna, ik lees dat je op vakantie vertrekt, langs deze weg wens ik jou een fijn vakantie toe! Een recensie wil ik graag nalaten. Donna zag mij niet meer terug keren bij mijn ex vriend, ze was ook de enige die het niet zag liggen en inderdaad het is ook niets meer geworden. Ze voorspelde mij wel een andere man op mijn pad , lieve Donna ik kan je zeggen dat ik de nieuwe man op mijn pad tegen gekomen ben ongeacht ik dacht nooit mijn ex zou kunnen vergeten. Bedankt voor de eerlijkheid Donna. Hartstikke bedankt voor de harde voorspellingen maar de eerlijke voorspellingen. Liefs Mina Almere

Recensie van 5   geplaatst door Mina voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Hi Donna,ik hoop je vandaag nog te kunnen spreken voor je in verlof vertrekt. Uw voorspellingen zijn na acht weken uitgekomen over hem, maar Donna ik wil je graag spreken vandaag. Ik sta versteld van de voorspellingen want ik had dit echt niet meer verwacht, mijn hoop was kwijt maar nu deze voorspellingen zijn uitgekomen kan ik niet anders dan erin geloven. Sterke medium , verteld zowel de negatieve als de positieve dingen. Als Donna iemand ziet die terugkomt , geloof erin mensen ! Ziet Donna een einde van een relatie, zal ze het ook zeggen. Super sterk.

Recensie van 5   geplaatst door Bea VB voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Yuorah is zeer goed, steeds met duidelijke uitleg. Yuorah geeft goede tips . duizend maal dank. vele groeten.

Recensie van 5   geplaatst door Noa voor helderziende Yuorah ( Kaartleggen - Paragnost - Relatiecoach )
Lieve Donna, je bent een topper van de lijn. Voorspellingen die je deed over hem ( de rosse), is gradicaal uitgekomen. mijn god Donna, je bent erg sterk, tot in details met hoe hij contact zal leggen en zelfs wanneer. Ik was verplicht om hem vier maanden los te laten van je, maar vanaf de vijfde maand zal hij mij opzoeken. Het is zo gegaan Donna. We hebben nu een week weer een relatie. Ik hoop jou nog even te spreken voor je in verlof gaat in augustus. Dikke zoen. Paulien ( sproetje).

Recensie van 5   geplaatst door Paulien voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Liesje, is de beste medium die er is. Zeer heel veel talent,duidelijke en correcte antwoorden.Altijd klaar staan voor de klanten.Heel erg lief en vriendelijk.Zij heeft heel veel capaciteiten,ook voor coaching en juridisch advies is zij heel erg correct en betrouwbaar.Echt een aanrader,bel haar gerust, ze is super goed.

Recensie van 5   geplaatst door D voor helderziende Liesje ( Kaartleggen - Pendelen - Luisterend oor )
Ik had mijn theater optreden vandaag voor de agenten. Je gelooft nooit wat er gebeurd is op de podium. Ik bel je zo xx Noor .

Recensie van 5   geplaatst door Noor voor helderziende Louisa ( Paranormaal begaafd - Sociaal invoelend - Intuitief )
Beste Annelies Wil je de waarheid en eerlijk consult . Bel haar ze is de beste niet wat je wil horen mr wat je moet horen zeker een aanrader en alles komt tot op de draad uit ze is de bovenste beste. Anouck .

Recensie van 5   geplaatst door Anouck voor helderziende Annelies ( Helderziend - Lenormand kaarten - Luisterend oor )
Ik had mijn theater optreden vandaag voor de agenten. Je gelooft nooit wat er gebeurd is op de podium. Ik bel je zo xx Noor .

Recensie van 5   geplaatst door Noor voor helderziende Louisa ( Paranormaal begaafd - Sociaal invoelend - Intuitief )
liefde


Recensie van 4   geplaatst door Ifran voor helderziende Anna ( Medium - Sociaal invoelend - Paranormale coach )
Yuorah is een ontzettend lieve dame om mee te praten,Ze is rechtuit en houd je niet langer aan de lijn dan nodig .Ik heb haar al vaak gebeld en ze is steeds even vriendelijk .Vele van haar voorspellingen zijn reeds uitgekomen,sommige zelfs vrij snel en ik heb er het volste vertrouwen in dat de andere voorspellingen ook nog gaan uitkomen.Ook al heb je het even moeilijk ze kan je zo terug in je krachten zetten .Ze is zeker een aanrader om te bellen en voor mij is ze de topper onder de toppers

Recensie van 5   geplaatst door Patrik voor helderziende Yuorah ( Kaartleggen - Paragnost - Relatiecoach )
Donna, je zat er weer bonk op. Ik kan niet geloven dat jij zo in details kan kijken bij hem. Bevestiging ontvangen van hem eergisteren. Donna, je gaf mij steeds de kracht en hoop en mijn gezeur zal je best al moe zijn, maar jij hebt mij afgelopen drie maanden enorm voorspellingen gedaan die één per één zijn uitgekomen, het grootste stuk , mijn harten wens is uitgekomen, Donna je vertelde mij gedurende vier maanden niets verwachten, maar vanaf half juli zie ik zelfs een ontmoeting weer liggen met zijn liefdesverklaring. Donna, je bent gewoon een TOP medium. Mensenlief, bel Donna voor relaties. Super sterke medium tot details. Bedankt voor alles Donna. Meer dan 5 sterren waard. ( Paardje Rosse ).

Recensie van 5   geplaatst door Matilde voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Dankjewel. dankzij jou heb ik vandaag met Delasi gesproken. We hebben het uitgesproken.

Recensie van 5   geplaatst door Nooria voor helderziende Louisa ( Paranormaal begaafd - Sociaal invoelend - Intuitief )
Ik kan niet wachten om met je te spreken. louisa is zo sterk, ze gebruikt geen kaarten en haar voorspellingen komen uit. Ik garandeer jullie.

Recensie van 5   geplaatst door N voor helderziende Louisa ( Paranormaal begaafd - Sociaal invoelend - Intuitief )
Donna, de voorspellingen van vier maanden geleden zijn uitgekomen over de man uit het verleden. Jij bent gewoon een topper op de lijn. Heel moeilijk te bereiken maar de moeite waard om te wachten. Mensen die vragen hebben voor de liefde moet je Donna hiervoor bellen. Donna is een top top . Ik hoop je snel weer te kunnen spreken. Mina V.

Recensie van 5   geplaatst door Mina V. voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
super consult. dank.


Recensie van 5   geplaatst door Tim voor helderziende Yuorah ( Kaartleggen - Paragnost - Relatiecoach )
Heerlijk mens. Even niet gesproken maar altijd heel gezellig om haar te horen. Eerlijk en oprecht begaan met je. Altijd fijne gesprekken.

Recensie van 5   geplaatst door Emmie voor helderziende Blessed ( Indigo-kind - Intuitief - Sociaal invoelend )
Duidelijk en snel zag hij een aantal dingen die er nu afspelen in mijn leven. Ook eerlijk advies over toekomst. Geen goed nieuws show over de liefde maar helder en eerlijk. Je moet wel Duits of Frans kunnen.

Recensie van 5   geplaatst door MR voor helderziende Erkan ( Lenormand kaarten - Sjamaan - Contact overledenen )
Zojuist Krisha aan de lijn gehad. Zij is zeker haar vijf sterren en meer waard, wat ze zei een paar maand geleden is uitgekomen en bepaalde zakken en situaties die nu spelen, zonder dat ik ernaar vroeg. zei ze het me terug. Ze is een hele lieve dame met heel veel inlevingsvermogenen ziet ook dingen die dieper gaan dan de voorspelling. Ze is een topper. Ik plaats heeeeel zelden een recensie. Kricha je weet wel wie. Lieve groet. M.

Recensie van 5   geplaatst door M voor helderziende Krisha ( Invoelend - Sociaal invoelend - Intuitief )
Bedankt voor jouw steun. Je bent top .


Recensie van 5   geplaatst door Priscilla voor helderziende Thaiis ( Intuitief - Sociaal invoelend - Luisterend oor )
Geen woorden hoe deze medium Donna alles piekfijn kan uitklaren en zelfs voorspellen. waar de voorspellingen allemaal uitgekomen zijn, zowel de positieve voorspellingen alsook durft zij wel negatieve voorspellingen doen die zij zachtjes overbrengt. Donna, volledige voorspelling over de liefde is uitgekomen. Recent voorspelt eind juni krijg ik verandering , ik geloofde er helemaal niet meer in maar het is dus verdorie allemaal uitgekomen . Ik ben super blij Donna. Ik hoop je snel te spreken. Sterren te kort.

Recensie van 5   geplaatst door Savanna voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Oh mijn god Donna exact gegaan zoals je voorspelde. Ik hoop je morgen gauw te spreken. Donna blijft gewoon hier de topper. Martine VD.

Recensie van 5   geplaatst door MARTINE VD voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Frappant wat zij allemaal ziet.


Recensie van 5   geplaatst door E voor helderziende Laila ( Lenormand kaarten - Heldervoelend - Helderziend )
Als je iets of wat Duits machtig bent, aarzel dan niet hem te contacteren. Hij is top .

Recensie van 5   geplaatst door Fons voor helderziende Erkan ( Lenormand kaarten - Sjamaan - Contact overledenen )
Gewoon geen woorden voor deze GROTE DAME. Zo zuiver, correct, puur en helder. Elk woord heeft bijzondere waarde. Ik voelde mij meteen één met haar en opgezogen in het immense universum. Alle alle dank uit mijn ziel, uit mijn hart. Blije, zonnige groetjes.

Recensie van 5   geplaatst door Anne voor helderziende Valentine ( Tarotkaarten - Toekomst voorspellen - Raadgever )
Hoi Joke, bedankt voor uw krachtige medelevende reading. ik kijk uit naar de voorspellingen die u mij deed. Het was een hart onder de riem uw inzichten over mijn leven te horen, een bevestiging. Heel veel goed en liefs gewenst.

Recensie van 4   geplaatst door Hilde Bollen voor helderziende Joke D ( Paragnost - Paranormaal begaafd - Raadgever )
Accuraat snel en lief, geen melig gedoe, maar meteen pure uiting zoals ze het op dat moment aanvoelt… reeds meerdere voorspellingen uitgekomen, hopelijk volgt de rest ook. dankje.

Recensie van 5   geplaatst door Patricia voor helderziende Chantal ( Raadgever - Sociaal invoelend - Luisterend oor )

helderziende  helderziende Bo
Bo
Bo de beste van de lijn. Altijd even vriendelijk en rustig en qua tijd zit ze er bonk op .

Recensie van 5   geplaatst door H voor helderziende Bo ( Intuitief - Luisterend oor - Sociaal invoelend )
top top helderziende is Carola.Voorspellingen welke helemaal zijn uitgekomen. Je bent soms moeilijk te bereiken omdat je zo goed bent. Ik ben je zeer dankbaar . Evi.

Recensie van 4   geplaatst door Evi voor helderziende Carola ( Engelenkaarten - Orakelkaarten - Luisterend oor )
Aangeraden door een collega belde ik Isha een drietal weken geleden. Ik vertelde haar over een vriend van me. Had hem allang niet meer gezien. Ze zei me geduld die neemt nog contact met je en je zal hem ontmoeten. Ik dacht mmmm bizar maar idd exact drie weken later heb ik mijn vriend ontmoet Isha is geweldig bel haar alles komt uit zeker qua tijdsbepaling is ze een kanjer. Altijd klaar met raad en advies.

Recensie van 5   geplaatst door V voor helderziende Isha ( Helderwetend - Intuitief - Kaartleggen )
Heel lieve dame die werkt met erg fascinerende kaarten. Een aanrader.

Recensie van 5   geplaatst door E voor helderziende Emerald ( Sociaal invoelend - Kaartleggen - Raadgever )
Sharida, Je hoort bij de Top. Steeds juist met je voorspellingen en je profileringen. Wat een zuiver medium, chapeau.

Recensie van 5   geplaatst door Nath voor helderziende Sharida ( Spirituele coach - Luisterend oor - Gidscontact )
Helderziende Odette is in 1 woord fantastisch. Ze weet de situatie zo goed te beschrijven van beide kanten. Liefs.

Recensie van 5   geplaatst door Donald voor helderziende Odette ( Tarotkaarten - Shamballa - Toekomst voorspellen )
Helderziende Laila kan alles. Heel mooi consult. Bedankt voor je eerlijkheid . Hina.

Recensie van 5   geplaatst door Hina voor helderziende Laila ( Lenormand kaarten - Heldervoelend - Helderziend )
Beste arend wat ben jij top mooie raiding gekregen die klopt zo invoelend en antwoord gekregen op mijn vragen ik bel je zeker nog terug. Vriendelijke groetjes Marleen.

Recensie van 5   geplaatst door Marleen voor helderziende Arend ( Invoelend - Spirituele coach - Luisterend oor )
Lieve Yuorah dank je voor het gesprekje, ik ben heel blij met je adviezen . Je geeft me zoveel vertrouwen dat het goed komt. Liefs Tessa.

Recensie van 4   geplaatst door Tessa voor helderziende Yuorah ( Kaartleggen - Paragnost - Relatiecoach )
Ik heb Patries onlangs gesproken, 1 ding is al uitgekomen. Alvast bedankt voor alles. Dankjewel.

Recensie van 4   geplaatst door Fran voor helderziende Patries ( Spirituele coach - Heldervoelend - Sociaal invoelend )
Dank je wel Yuorah. Je bent fijn om mee te praten. ik hoop dat je zoals de vorige keren, nu ook weer gelijk krijgt. Omata.

Recensie van 5   geplaatst door Omata voor helderziende Yuorah ( Kaartleggen - Paragnost - Relatiecoach )
Mensen bel Tineke, alles wat ze zegt komt steevast uit. ze is de nummer een van deze site. Top consulente die zegt zoals ze het ziet in de kaarten. Voorspellingen zowel negatief of positief, alles komt uit.

Recensie van 5   geplaatst door H voor helderziende Tineke ( Numeroloog - Paragnost - Spirituele coach )
Ze is een hele eerlijke vrouw, 4 jaar geleden heb ik met jou gesproken, en het is waar wat je gezegd hebt. Een paar dagen geleden heb ik je weer gebeld en zei je ook dingen die echt waar zijn.

Recensie van 5   geplaatst door Ikzelf voor helderziende Bhartie ( Kaartleggen - Spirituele coach - Sociaal invoelend )
Lieve Romyna, Ik laat je zeker het verdere verloop weten. Bedankt voor je antwoorden. En ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Knuffel x.

Recensie van 5   geplaatst door Anoniem voor helderziende Romyna ( Invoelend - Sociaal invoelend - Luisterend oor )
Donna heeft me al verschillende voorspellingen gedaan, deze zijn telkens allemaal uitgekomen. Dankjewel Donna.

Recensie van 5   geplaatst door Stephanie voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Rustige duidelijke persoon, hooggevoelig. Zegt jou vlot en voorzichtig wat voor jou van groot belang is, zodat je als herboren er weer tegen aan kan. Ze zegt jou de dingen die ze aanvoelt heel bondig en juist, geen blabla. Zonder haar veel te zeggen, weet ze precies te vertellen waar het pijnpunt bij jou zit en hoe er oplossingen zullen komen. Wil haar zeker aanraden aan allen die vast zitten door welke reden ook. Al mijn lieve oprechte dank voor ons bijzonder gesprek. Tot volgende keer.

Recensie van 5   geplaatst door Anne voor helderziende Youss ( Raadgever - Luisterend oor - Lenormand kaarten )
Lieve Donna, zelden schrijf ik een recensie. Je blies mij van mijn stoel wat jij zag liggen zonder iets te vertellen. Ik schrijf jou deze recensie Donna omdat jou voorspellingen over HEM zijn uitgekomen. Voor relatie voorspelling is Donna de beste, toekomst voorspellingen komen 1 per 1 uit. Gewoon STERREN te kort voor deze prachtige sterke medium. Rositta.

Recensie van 5   geplaatst door Rositta voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Het is een toppertje ze weet me steeds weer gerust te stellen. Heel veel van wat ze zegt wordt vrij snel zichtbaar. Zowel het positieve en het negatieve. Ze heeft enorm veel geduld. En voelt de personen heel goed aan. Dank je wel voor u steun en geduld.

Recensie van 5   geplaatst door Anneke voor helderziende Sabina ( Spiritueel advies - Invoelend - Sociaal invoelend )
Om Donna te kunnen bereiken heb ik uren gewacht voor ik haar te pakken kreeg. Donna, je zag een definitieve breuk liggen in mei tussen ons, de breuk heeft zich gisteren plaats gevonden. Je gaf mij reeds door om geen verwachtingen te hebben van mijn ex en het los te laten. Donna,je hebt het mij zacht overgebracht maar ook eerlijk overgebracht,ik had mij voorbereid op de breuk die er lag en ik kan je zeggen Donna, ik voelde mij opgelucht om uit deze onzekerheid te geraken, ik gaf het een plaats voor hij mij bevestigde dat hij niet meer terugkomt in mijn leven. Donna, is een eerlijke medium die zegt hoe het is, negatief of positief. Ik probeer je weer te bereiken voor mijn toekomst . Dank Zitta R.

Recensie van 4   geplaatst door Zitta voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Merci Erkan pour ton carte jespere que tout va changer dans 3 mois comme tu ma dis. Tu ecoute bien et dis du chose bien Thans you Erkan i like you reading Echt een toffe en eerlijke mens om mee te praten wel int Engels of Turks of Frans. Merci beacoup de moi et mes enfants .

Recensie van 5   geplaatst door Anoniem voor helderziende Erkan ( Lenormand kaarten - Sjamaan - Contact overledenen )
Bedankt Anouk voor je raad en om mij gerust te stellen. we wonen niet ver van elkaar. Je zal wel weten denk ik wie. Wie eerlijk een antwoord wil moet bij Anouk zijn en ook aangenaam om mee te praten. Bedankt .

Recensie van 5   geplaatst door Anoniem voor helderziende Anouk ( Intuitief - Paranormale coach - Invoelend )
Een dikke proficiat Laila, wat jij ziet is echt fantastisch, jouw voorspellingen zijn uitgekomen, wat je zag aangaande mijn grote liefde is waarheid geworden. Ik ben zo blij. Je voelt zelfs waar ik pijn heb. Dank je wel voor jouw raad.

Recensie van 5   geplaatst door Heel tevreden vrouw voor helderziende Laila ( Lenormand kaarten - Heldervoelend - Helderziend )
Lieve Oceana, Oceana vertelt niet wat je wil horen, wel wat ze doorkrijgt wat het beste is voor jou. Niet altijd even gemakkelijk om te plaatsen, maar na de nodige reflectie kun je haar standpunten begrijpen en plaatsen. Achteraf ben je beter is staat om een helikopterbeeld van de situatie te maken, en in alle rust en vertrouwen een beslissing nemen. Oceana is steeds begripvol en attent.

Recensie van 5   geplaatst door Peter voor helderziende Oceana ( Intuitief - Invoelend - Sociaal invoelend )

helderziende  helderziende KC
KC
Juist een gesprek met KC, gehad ongelooflijk hoe ze mij terug in mijn energie geplaatst heeft. Heb weer moed en mijn hart heeft vreugde dank je KC. Heb je het moeilijk bel haar echt super.

Recensie van 2   geplaatst door He voor helderziende KC ( Sociaal invoelend - Intuitief - Luisterend oor )
Hij is de beste, Dankjewel.


Recensie van 5   geplaatst door Tamara voor helderziende Johannes ( Helderziend - Heldervoelend - Sociaal invoelend )
Dag Amera, je voorspellingen van 4 weken geleden zijn uitgekomen. Je hebt goed in detail doorgegeven wat je zag en ik kan je bevestigen dat het uitgekomen is. Dank u lieve Amera .

Recensie van 5   geplaatst door Patricia voor helderziende Amera ( Paranormale coach - Sociaal invoelend - Invoelend )
Wouw, ik stuurde een foto en het enige wat ze vroeg was mijn leeftijd, de rest wat ze zei zat er knal op. zeker een meerwaarde hier op de lijn.

Recensie van 5   geplaatst door AS voor helderziende Aylin ( Intuitief - Luisterend oor - Sociaal invoelend )
Hallo Amera, Bedankt voor de reading, wat je me een maand geleden gezegd hebt is uitgekomen. Tevens ook bedankt voor de handvaten die je me telkens aanreikt. Groetjes van Patricia.

Recensie van 3   geplaatst door Patricia voor helderziende Amera ( Paranormale coach - Sociaal invoelend - Invoelend )
Lieve Romyna, het is steeds een voorrecht om jou aan de telefoon te hebben. Je bent heel aangenaam, to the point en eerlijk. Je voorspellingen zijn tot hiertoe allemaal uitgekomen. Je bent een grote steun. Geen vraag is je te veel. Veel liefs Nel.

Recensie van 5   geplaatst door Nel voor helderziende Romyna ( Invoelend - Sociaal invoelend - Luisterend oor )
Lang en aangenaam gesprek gehad met Laila. Ze voelt goed aan en geeft wijze inzichten.

Recensie van 5   geplaatst door Lies voor helderziende Laila ( Lenormand kaarten - Heldervoelend - Helderziend )
Zeer lieve vrouw en eerlijk antwoord dat ik heb gekregen, thanks hiervoor Stientje.

Recensie van 5   geplaatst door Jacqueline voor helderziende Stientje ( Relatiecoach - Tarotkaarten - Kaartleggen )
Lieve Donna, Ik hoop van harte dat ik je nog eens kan spreken, tot hiertoe is het mij nog niet gelukt, vaste lijn en de computer zijn geen twee goeie vrienden. Hopelijk tot heel binnenkort, je bent een TOPPERTJE. Dikke knuffel.

Recensie van 3   geplaatst door Jenny voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Wauw gewoon Donna.echt wauw. Wat je 2 weken geleden zei is gisteren uitgekomen. Ik dacht gelijk aan je woorden toen ik het las. Gewoon exact wat je zei werd geschreven. Ik was oprecht verbaasd en moest het gewoon opnieuw lezen omdat ik het niet kon geloven. Je bent echt goed.een blinkende parel ben je. Bless you my dear(K) Tot heel snel weer. Veel knuffels (TKairlinesNYC).

Recensie van 5   geplaatst door TKairlines voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Donna,5 maanden geleden gesproken waar jij een breuk zag liggen tussen mij en mijn vriend.Ik was teleurgesteld om dit te horen en beetje boos om dit te horen. je had mij wel gezegd eind april zie ik na die 5 maanden breuk hem terug contact zoeken en jou terug wilt, Donna ik had geen hoop meer en geloofde het niet meer, sinds 2 dagen geleden vormen wij terug een koppel. Donna, je bent een schat en mijn oprechte excuses dat ik boos werd. Donna je bent super goed en eerlijk met je voorspelling. Lieve mensen,wil je liefdes voorspelling goed of slecht, bel Donna. Ze is een super hoge medium . Bedankt lieve Donna voor alles en nogmaals mijn excuses. Ik ben zo gelukkig weer. Kus, Martine VD.

Recensie van 5   geplaatst door MARTINE voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Wauw gewoon Donna.echt wauw. Wat je 2 weken geleden zei is gisteren uitgekomen. Ik dacht gelijk aan je woorden toen ik het las. Gewoon exact wat je zei werd geschreven. Ik was oprecht verbaasd en moest het gewoon opnieuw lezen omdat ik het niet kon geloven. Je bent echt goed.een blinkende parel ben je. Bless you my dear(K) Tot heel snel weer. Veel knuffels (TKairlinesNYC).

Recensie van 2   geplaatst door TKairlines voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Lieve Johannes, Ik wil u zeggen dat ik u heel erg dankbaar ben . je had gelijk. dank je wel.

Recensie van 5   geplaatst door Vanessa voor helderziende Johannes ( Helderziend - Heldervoelend - Sociaal invoelend )
Dag Monique, je zei dat er terug contact zou zijn de 16e april nou je zat er 1 dagje naast hihi was de 15e wat top van jou. Dus hoop dat de andere voorspelling ook uitkomt. Spreek je spoedig weer.

Recensie van 5   geplaatst door Caroline voor helderziende Monique ( Sociaal invoelend - Waarzegkaarten - Spiritueel advies )
Alles wat Nelleke zegt, manifesteert zich vroeg of laat. Ongelofelijk. Deze vrouw is fenomenaal. En nog heel lief en vriendelijk ook.

Recensie van 5   geplaatst door Lies voor helderziende Nellekke ( Gidscontact - Luisterend oor - Sociaal invoelend )
Lieve Morgane, jij bent zeker een van de beste op deze lijn. Men mag Morgane alles vragen, altijd even vriendelijk en wat zij voorspelt komt ook uit. Ze is niet langdradig. Direct antwoord op welke vraag dan ook. Zeker bellen. Dankjewel Morgane.

Recensie van 5   geplaatst door R voor helderziende Morgane ( Astroloog - Luisterend oor - Orakelkaarten )
Sharida, Jij bent ongelooflijk, wat je allemaal ziet en dat blijf je dan ook herhalen. Er zijn dingen geweest van goh dit kan niet waar zijn en die uiteindelijk wel bleken te kloppen. Top medium die alles heel fel aanvoelt. Iemand die alles durft te zeggen. Ik raad Sharida aan iedereen aan.

Recensie van 5   geplaatst door Je weet wel voor helderziende Sharida ( Spirituele coach - Luisterend oor - Gidscontact )
Bedankt Yoshua. Dit gesprek heeft me zoveel goed gedaan. Een boost voor mijn zelfvertrouwen en eindelijk innerlijke rust. Ongelooflijk hoe je zo in detail kon zeggen wat er speelde. Liefs Ilse.

Recensie van 5   geplaatst door Ilse voor helderziende Yoshua ( Heldervoelend - Helderwetend - Toekomst voorspellen )
Hi lieve Donna, bedankt voor je steun en steeds mijn gezeur. Ik geloofde er niet meer in tot op vorig week enkele voorspellingen uitkwam betreft hem. Ik ben weer zo gelukkig Donna . Het wachten was waard en je zat in elk detail er bonk op . Dikke kus, liefs Brit.

Recensie van 5   geplaatst door Brit voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Bedankt Yoshua. Dit gesprek heeft me zoveel goed gedaan. Een boost voor mijn zelfvertrouwen en eindelijk innerlijke rust. Ongelooflijk hoe je zo in detail kon zeggen wat er speelde. Liefs Ilse.

Recensie van 5   geplaatst door Ilse voor helderziende Yoshua ( Heldervoelend - Helderwetend - Toekomst voorspellen )
Een lieve vrouw die veel geduld met me heeft en me al vaak gekalmeerd heeft in paniek buien. Wat werk betreft heeft ze me gouden raad gegeven. Nu hoop ik op de rest. Want dat ligt eventjes stil maar die stilte zou een goed teken zijn het zou niet lang meer wachten zijn. Dus ik tel op haar gave aangezien de gebeurtenissen van afgelopen weekend wel zijn uitgekomen. Ik laat het je weten zowel telefonisch als via deze weg als alles is uitgekomen .

Recensie van 5   geplaatst door E voor helderziende Anitta ( Spirituele coach - Hoogsensitief - Intuitief )
Donna, al jouw voorspellingen zijn uitgekomen, hij heeft bekend dat hij intiem is geweest met haar. Ik heb je raad opgevolgd en ik heb het contact verbroken. Bedankt voor je eerlijkheid. Ik ben benieuwd naar de volgende mooie voorspellingen. Liefs Marijke .

Recensie van 5   geplaatst door Marijke voor helderziende Donna ( Lenormand kaarten - Invoelend - Luisterend oor )
Beste Yuorah ik wil nogmaals bedanken dat je mij zo helpt in moeilijke tijden. Ik zou niet weten wat ik zonder jou zou moeten doen, je geeft mij altijd goede raad. Je stelt mij gerust, met wat je voorspelt zit je altijd juist. Ik wil Yuorah aan iedereen aanraden, ze is eerlijk en super goed in haar job. Groeten van Mike. Nogmaals bedankt dat je mij gerust gesteld hebt vandaag .

Recensie van 5   geplaatst door Mike voor helderziende Yuorah ( Kaartleggen - Paragnost - Relatiecoach )
Dankjewel Stientje. Voor de geruststelling weer. Ik heb je al vaker gebeld en je hebt het iedere keer weer helemaal goed. Tot de volgende keer.

Recensie van 5   geplaatst door Gladia voor helderziende Stientje ( Relatiecoach - Tarotkaarten - Kaartleggen )
Een mooie reading gehad van deze top dame. Geen enkele vraag is teveel voor haar. Elke keer opnieuw komen haar voorspellingen uit. En deze dame blijft voet bij stuk houden en inderdaad ze heeft altijd gelijk. Tineke is een natuurtalent voor mij de beste van de site ze is een natuurtalent. Zit je met iets waar je geen raad mee weet en wil je de uitslag al op voorhand kennen? Aarzel dan niet om Tineke te bellen, zij is het geld waard .

Recensie van 5   geplaatst door Kjell voor helderziende Tineke ( Numeroloog - Paragnost - Spirituele coach )
Een hele goede medium. To the point en rechtuit. Alles wat ze me zei is uitgekomen. Ze was me ook niet vergeten, ook al heb ik ze maanden niet gebeld. Toen ik ze terug belde om te bevestigen dat alles positief aan het draaien was, wist ze nog wie ik was. En verder een heel lieve vrouw om te spreken. Dank u voor u steun Desteny.

Recensie van 5   geplaatst door L. voor helderziende Desteny ( Heldervoelend - Luisterend oor - Invoelend )

helderziende  helderziende Sid
Sid
Sid, Het is altijd fijn om met jou een gesprek te hebben. Het heeft me even geduurd maar het was het wachten meer dan waard. Ik hou je op de hoogte hoe het verder loopt. Groetjes M.

Recensie van 5   geplaatst door M voor helderziende Sid ( Paranormaal begaafd - Paragnost - Magnetiseur )
Louisa wat ben ik telkens blij als ik je hoor wat je zegt klopt ook en je geeft me steun. Je ziet de scheiding niet door te gaan en goed te komen met me dochter. Ik hoop er op en vertrouw erop omdat hetgeen je al voorspeld had is ook uitgekomen. Lieve Louisa bedankt voor alles.

Recensie van 5   geplaatst door Anoniem voor helderziende Louisa ( Paranormaal begaafd - Sociaal invoelend - Intuitief )
Zeer mooie reading. Ik herkende mezelf in het verhaal. Je hebt het goed gedaan.

Recensie van 5   geplaatst door Karo voor helderziende Lobke ( Sociaal invoelend - Luisterend oor - Raadgever )
Hoi Nina, Ik vind u echt een top van een helderziende, eerlijk en vol goede inzichten. Fijn ook om te horen dat mijn eigen intuïtie me niet in de steek laat. Ik zal jou zeker terugbellen. Met groet,Donald.

Recensie van 5   geplaatst door Donald voor helderziende Nina ( Heldervoelend - Luisterend oor - Invoelend )
Tessa, Wat zie jij veel, bedankt voor de verwittigingen op het financiele vlak. Ik schrok toen ik alles bevestigd kreeg van jou. Mohma.

Recensie van 4   geplaatst door Mohma voor helderziende Tessa ( Invoelend - Sociaal invoelend - Luisterend oor )
Een zeer aangenaam persoon en een hele duidelijke uitleg .

Recensie van 5   geplaatst door Liana voor helderziende Anitta ( Spirituele coach - Hoogsensitief - Intuitief )
Dank je wel Monique, ik neem je positieve woorden mee en geloof er in.

Recensie van 5   geplaatst door Priscilla voor helderziende Monique ( Sociaal invoelend - Waarzegkaarten - Spiritueel advies )
Tessa, Dank u voor de mooie inzichten. Maaike.


Recensie van 5   geplaatst door Maaike voor helderziende Tessa ( Invoelend - Sociaal invoelend - Luisterend oor )
Super medium. Weet dingen te zeggen die ze echt niet kan weten. Liefs .

Recensie van 5   geplaatst door Kat voor helderziende Angel Felice ( Gidscontact - Intuitief - Contact overledenen )
Jeannet geeft heel fijn advies, ze kan zeer goed invoelen en naar mijn gevoel is ze zeer oprecht, eerlijk, duidelijk en constructief. aan een gesprek met Jeannet heb. je echt een zeer goed inzicht en ze heeft heel wat kennis.

Recensie van 5   geplaatst door Karoline voor helderziende Jeannet ( Luisterend oor - Intuitief - Invoelend )
Tessa, De voorspelling is uitgekomen eindelijk na lang wachten zijn we een koppel dank u wel lieve Tessa. Je bleef volhouden dat dit ging komen. Valerie.

Recensie van 5   geplaatst door Valerie voor helderziende Tessa ( Invoelend - Sociaal invoelend - Luisterend oor )
Dankuwel lieve anne.


Recensie van 5   geplaatst door Chris voor helderziende Anne ( Helderziend - Helderhorend - Paranormaal begaafd )
Jou voorspelling was uit gekomen. Ik ben geslaagd en mocht door naar mijn volgende jaar, dankjewel xx.

Recensie van 2   geplaatst door Anoniem voor helderziende Roos ( Helderwetend - Spirituele coach - Pendelen )
Alle dank, mijn lieve Marie Ik heb net van jou gehoord wat ik onbewust echt wel wilde gezegd horen. Ik doe het rustig maar intens. Dankjewel voor deze zo waardevolle boodschap. Jij bent goed en jij doet het ook heel erg goed. We horen mekaar terug.

Recensie van 5   geplaatst door Anne voor helderziende Marie ( Luisterend oor - Sociaal invoelend - Raadgever )
Wauw. Amai deze dame heeft me versteld doen staan. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen maar daar twijfel ik niet aan. Bedankt en doe zo verder.

Recensie van 5   geplaatst door Cindy voor helderziende Aylin ( Intuitief - Luisterend oor - Sociaal invoelend )
Heb net een gesprek gehad met John. Ik was onder de indruk van alles wat John wist te vertellen. Ik vond u heel fijn om mee te praten en alles is nu een beetje helderder voor me. Hartelijke groeten, Elise.

Recensie van 5   geplaatst door Elise voor helderziende John ( Kaartleggen - Invoelend - Luisterend oor )
Het was een heel leuk gesprek. Ze voelde alles heel goed aan. Van harte hoop ik dat alles uitkomt xxx.

Recensie van 5   geplaatst door Canada voor helderziende Joke D ( Paragnost - Paranormaal begaafd - Raadgever )
Hey Yuorah, heb je deze week gebeld en was onder de indruk. Je wist me dingen te zeggen die ik alleen kon weten en ook wat mijn grootste problemen zijn. Bedankt.

Recensie van 4   geplaatst door Amber voor helderziende Yuorah ( Kaartleggen - Paragnost - Relatiecoach )

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende, mailadviezen met helderzienden, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP