tarotkaarten staven helderziende

tarot helderzienden TAROTKAARTEN STAVEN

tarot Staven tarot Staven

De tarotkaart van de Staven staat voor de ultieme kans, energie en opties die je binnenkort op je af krijgt. De staven willen je om door te zetten, met wat extra kracht om je grootse dromen te bereiken. Deze tarotkaarten geven een periode aan van rust en evenwicht.

De Staven willen je mededelen dat je altijd op jezelf kunt bouwen. Je eigen kracht is de sterkste kracht die er is. Geloof in jezelf en zet door. Maak een plan, zet je problemen op een rijtje en los deze op.

De tarotkaarten van de staven brengen strijd, tegenstand en twijfel in kaart. Dit komt door de negatieve periodes in je leven waar je niet goed uit bent gekomen. Je bent in situaties terecht gekomen die je als dreigend hebt ervaren, en op je hoede moest zijn voor de angst. De tegenslagen op je eigen pad of in het leven van je naaste zal je moeten verwerken op ieder zijn eigen manier. Zoek oplossingen, wees creatief en je kan de volgende stap zetten. Andere kijken tegen je op omdat jij straalt. Je geeft liefde en energie aan iedereen die je belangrijk vindt. Je zal niet stil staan in het leven, de obstakels kan je aan en je gaat de goede kant op in het leven.

Kom je angsten onder ogen, aanvaard ze en probeer je eigen gevoel opzij te zetten. Alleen als dit je lukt zal je je angsten overwinnen. Het klinkt eng, maar als je je angsten omarmt en accepteert dat ze er mogen zijn, zul je ze accepteren en er geen problemen meer mee ervaren. Je persoonlijkheid krijgt een boost en zo zal je dit ook voelen. Je voelt je sterk en ontastbaar, je hebt vertrouwen in jezelf en kan de hele wereld aan. Je zal snel een partner of goede vriend of vriendin tegen komen. Je zal je zorgen niet langer alleen dragen en krijgt rust.

De tarotkaarten staan voor de mogelijkheid om door te gaan met je leven. Geniet van je succes en sta positief in het leven. Geniet van de kleine dingen in het leven en kijk naar de obstakels die je allemaal hebt overwonnen. Alles wat nu op je pad wandelt zal je aangrijpen en met succes afronden.

Hierboven leest u algemene info over de tarotkaarten Staven. De betekenis van onderstaande tarotkaarten Staven werden opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op helderzienden.be aanbiedt.

Klik hieronder op een tarotkaart en ontdek de diepere betekenis.

tarot helderziendenUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze erkende helderzienden staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, persoonlijke toekomst, werk of geld?

Bel vandaag met een helderziende en kom nog meer te weten over je persoonlijke tarotkaartlegging.


helderzienden Staven TAROTKAARTEN STAVEN

Tarotkaarten van de staven verwijzen naar het element vuur en vertegenwoordigen energie, actie, passie, creativiteit en ambitie. Tarotkaarten van de staven symboliseren de spirituele en mentale aspecten van groei, inspiratie en persoonlijke kracht.

Het deck van de staven bevat veertien kaarten, numeriek genummerd van aas tot en met tien, gevolgd door de Schildknaap, de Ridder, de Koningin en de Koning. Elk van deze staven kaarten heeft zijn eigen betekenis en symboliek:

Aas van Staven: Dit is het begin, de kiem van een nieuwe onderneming, creatief project of een nieuwe fase in je leven. Het vertegenwoordigt potentieel, energie en inspiratie.

Twee van Staven: Deze kaart duidt op keuzes, planning en besluitvorming. Het symboliseert ook partnerschap, samenwerking en het vinden van balans.

Drie van Staven: De drie van Staven staat voor expansie, groei en vooruitgang. Het suggereert dat je harde werk vruchten begint af te werpen en dat er nieuwe mogelijkheden en kansen voor je liggen.

Vier van Staven: Deze kaart staat voor viering, vreugde en stabiliteit. Het symboliseert positieve veranderingen, harmonie en het bereiken van een mijlpaal.

Vijf van Staven: De vijf van Staven vertegenwoordigt conflicten, uitdagingen en competitie. Het suggereert dat je te maken hebt met obstakels of meningsverschillen, maar ook dat je de kracht hebt om ze te overwinnen.

Zes van Staven: Deze kaart staat voor triomf, erkenning en publieke waardering. Het suggereert dat je succesvol bent in je inspanningen en dat anderen je prestaties erkennen.

Zeven van Staven: De zeven van Staven vertegenwoordigt moed, vastberadenheid en zelfverdediging. Het suggereert dat je je standpunt moet verdedigen of opkomen voor waar je in gelooft.

Acht van Staven: Deze kaart symboliseert snelle actie, vooruitgang en momentum. Het geeft aan dat je een drukke en productieve periode doormaakt waarin dingen snel vooruitgaan.

Negen van Staven: De negen van Staven duidt op doorzettingsvermogen, veerkracht en volharding. Het suggereert dat je de laatste hindernissen moet overwinnen voordat je je doel kunt bereiken.

Tien van Staven: Deze kaart geeft aan dat je een zware last met je meedraagt. Het kan wijzen op overbelasting, stress of het gevoel dat je te veel hooi op je vork hebt genomen.

Schildknaap, Ridder, Koningin en Koning van Staven: Deze kaarten vertegenwoordigen personen met eigenschappen die verband houden met de staven, zoals energie, leiderschap, charisma en vastberadenheid.

Bij het interpreteren van tarotkaarten van de staven is het belangrijk om rekening te houden met de context van de legging en de omringende kaarten. De kaarten kunnen variërende betekenissen hebben, afhankelijk van de specifieke situatie en de vraag die wordt gesteld aan een heldeziende.

DOE UW VOORDEEL MET EEN HELDERZIENDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Bel goedkoper met helderzienden, e-mail met helderziende helderzienden, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP