tarotkaarten staven helderziende

TAROTKAARTEN STAVEN

De tarotkaart van de Staven staat voor de ultieme kans, energie en opties die je binnenkort op je af krijgt. De staven willen je om door te zetten, met wat extra kracht om je grootse dromen te bereiken. Deze tarotkaarten geven een periode aan van rust en evenwicht.

De Staven willen je mededelen dat je altijd op jezelf kunt bouwen. Je eigen kracht is de sterkste kracht die er is. Geloof in jezelf en zet door. Maak een plan, zet je problemen op een rijtje en los deze op.

De tarotkaarten van de staven brengen strijd, tegenstand en twijfel in kaart. Dit komt door de negatieve periodes in je leven waar je niet goed uit bent gekomen. Je bent in situaties terecht gekomen die je als dreigend hebt ervaren, en op je hoede moest zijn voor de angst. De tegenslagen op je eigen pad of in het leven van je naaste zal je moeten verwerken op ieder zijn eigen manier. Zoek oplossingen, wees creatief en je kan de volgende stap zetten. Andere kijken tegen je op omdat jij straalt. Je geeft liefde en energie aan iedereen die je belangrijk vindt. Je zal niet stil staan in het leven, de obstakels kan je aan en je gaat de goede kant op in het leven.

Kom je angsten onder ogen, aanvaard ze en probeer je eigen gevoel opzij te zetten. Alleen als dit je lukt zal je je angsten overwinnen. Het klinkt eng, maar als je je angsten omarmt en accepteert dat ze er mogen zijn, zul je ze accepteren en er geen problemen meer mee ervaren. Je persoonlijkheid krijgt een boost en zo zal je dit ook voelen. Je voelt je sterk en ontastbaar, je hebt vertrouwen in jezelf en kan de hele wereld aan. Je zal snel een partner of goede vriend of vriendin tegen komen. Je zal je zorgen niet langer alleen dragen en krijgt rust.

De tarotkaarten staan voor de mogelijkheid om door te gaan met je leven. Geniet van je succes en sta positief in het leven. Geniet van de kleine dingen in het leven en kijk naar de obstakels die je allemaal hebt overwonnen. Alles wat nu op je pad wandelt zal je aangrijpen en met succes afronden.

Hierboven leest u algemene info over de tarotkaarten Staven. De betekenis van onderstaande tarotkaarten Staven werden opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op helderzienden.be aanbiedt.

Klik hieronder op een tarotkaart en ontdek de diepere betekenis.

UW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze erkende helderzienden staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, persoonlijke toekomst, werk of geld?

Bel vandaag met een helderziende en kom nog meer te weten over je persoonlijke tarotkaartlegging.


DOE UW VOORDEEL MET EEN HELDERZIENDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Bel goedkoper met helderzienden, e-mail met helderziende helderzienden, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP