tarotkaarten zwaarden helderziende

tarot helderzienden TAROTKAARTEN ZWAARDEN

tarot Zwaarden tarot Zwaarden

De tarotkaarten van de Zwaarden richten zich op een tijd van interactie. Het gaat over het beantwoorden van je vragen en het onder ogen komen van de waarheid. Het zit niet altijd mee en het is niet altijd makkelijk. Het makkelijke pad slaat soms over naar het moeilijke pad. Wanneer je beseft dat je het moeilijke pad aankunt zal je je gelukkiger, krachtiger en rijker voelen.

De tarotkaart van de Zwaarden geeft een duidelijk inzicht en een heldere kijk op het overwinnen van je problemen. Ga de uitdaging aan om tot nieuwe inzichten te komen voor de toekomst. Af en toe brengt de tarotkaart van de Zwaarden ook wat weerstand met zich mee. Een beetje tegenslag in je leven kan geen kwaad. Het kan een knop omzetten en motiverend werken om door te gaan. Het klinkt gek maar het zal ervoor zorgen dat je weer met 2 voeten op de grond gezet wordt en je hierdoor beter naar het leven kan gaan kijken. Je leert van je fouten en ziet hindernissen niet als negatief. Je zal problemen met beide handen aanpakken.

Na een heftige periode zal er een moment van rust zijn. Spanning zal je na langdurige tijd flink uitputten. De tarotkaart van de Zwaarden staat voor rust en vrede. Geef jezelf zo nu en dan de tijd om bij te tanken. Zorg ervoor dat je opgeladen bent zodat je de volgende periode goed door kunt komen. De tarotkaart zwaarden wil je behoeden voor het feit dat er voor elke winnaar een verliezer is. Niets is zo slecht en vasthoudend als wraak. Als je iemand in je omgeving hebt overwonnen blijf dan op je hoede voor een terugslag.

Volgens de Zwaarden tarotkaarten doen we soms weinig moeite om uit een situatie te komen. De oplossing is simpel en snel maar toch blijven we er in hangen. Als iets vertrouwd voelt blijven we daarin hangen, net als kudde dieren. Denk eens na over hoe het anders kan, bekijk je levensdoelen en droom over hoe je je leven ziet. De Zwaarden tarotkart kondigt een periode aan waarin je terug zou willen in de tijd. Leer om te gaan met het feit dat het niet altijd goed of fout is. Je kan de tijd niet terug draaien en probeer te accepteren hoe het is. Van je fouten uit het verleden kan je leren. Accepteer de gevolgen en doe het de volgende keer anders. Spiritueel en mentaal zal je een sterker mens worden.

Hierboven leest u algemene info over de tarotkaarten Zwaarden. De betekenis van onderstaande tarotkaarten Zwaarden werden opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op helderzienden.be aanbiedt.

Klik hieronder op een tarotkaart en ontdek de diepere betekenis.

tarot helderziendenUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze erkende helderzienden staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, persoonlijke toekomst, werk of geld?

Bel vandaag met een helderziende en kom nog meer te weten over je persoonlijke tarotkaartlegging.


DOE UW VOORDEEL MET EEN HELDERZIENDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Bel goedkoper met helderzienden, e-mail met helderziende helderzienden, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP