tarotkaarten bewustzijn helderziende

tarot helderzienden TAROTKAARTEN BEWUSTZIJN

tarot Bewustzijn tarot Bewustzijn

De tarotkaarten van het bewustzijn.

De tarotkaart van de Zegewagen geeft aan dat je de controle moet nemen over je angsten en je geest. Blijf niet piekeren en constant nadenken, je schiet er niets mee op. Orden je leven en ga over tot actie.

De tarotkaart van de Magiër staat voor het getal 1. Kracht om aanpassingen te maken op basis van wilskracht. Je weet wat je wilt en hoe je dit wilt bereiken. Je bent vastberaden dit voor elkaar te krijgen. Alleen een verlangen naar een doel is niet voldoende, de beslissing dit te starten kan doorslaggevend zijn.

De tarotkaart keizerin is de moeder ter aarde en kracht. Wees open voor onbeperkte liefde. De keizerin geeft moederliefde en schoonheid weer. De tarotkaart Keizerin geeft vruchtbaarheid, een bevalling of de taak van het moederschap aan. Een moeder geeft alle liefde en vraagt daar weinig voor terug. Je zal behoed worden voor al het kwade dat op je afkomt.

De tarotkaart Keizer lijkt bijna niet op de tarotkaart van de keizerin. De Keizer is de vader, groot, wijs en weet goed hoe het leven in zijn werk gaat. Het is een samenhang van diverse culturen en regels. Het hart van de Keizer is sterk, krachtig en heeft genoeg energie om lang door te gaan. Hij heeft strenge regels en richtlijnen over het leven.

De tarotkaart van de Dwaas is de belangrijkste kaart van het tarotdek. Alles wordt in gang gezet door de Dwaas, hij inspireert mensen om de eerste stap in de goede richting te zetten. Een nieuw begin kan kansloos lijken in vergelijking met de hele reis, maar de eerste stap is zo belangrijk. Geen eerste stap = geen reis om af te leggen.

De tarotkaart Hogepriesteres laat evenwicht zien, evenwicht tussen man en vrouw. De Hogepriesteres houdt alles in balans en noemen we ook wel de weegschaal.

De tarotkaart Geliefde heeft veel te zeggen. Liefde, seksualiteit en dualiteit is waar deze kaart voor staat. Het gaat over keuzes maken, tussen goed en slecht. Uit je emoties en luister naar je gevoel. Niets is mooier dan twee geliefden die samenkomen.

De tarotkaart van de Heilige duidt een persoon aan met veel kennis. Een persoon die de leiding op zich neem. Je zal zelf de keus maken of je deze persoon wilt volgen tijdens je levenspad. Je kan van de Heilige veel kennis opdoen. Hij zal zich nooit opdringen of belasten. Hij zal de traditie en kennis verspreiden

Hierboven leest u algemene info over de tarotkaarten Bewustzijn. De betekenis van onderstaande tarotkaarten Bewustzijn werden opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op helderzienden.be aanbiedt.

Klik hieronder op een tarotkaart en ontdek de diepere betekenis.

tarot helderziendenUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze erkende helderzienden staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, persoonlijke toekomst, werk of geld?

Bel vandaag met een helderziende en kom nog meer te weten over je persoonlijke tarotkaartlegging.


DOE UW VOORDEEL MET EEN HELDERZIENDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Bel goedkoper met helderzienden, e-mail met helderziende helderzienden, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP