helderziende
icon-gi-ico-9

kwaliteit helderziendenKWALITEIT VAN ERKENDE HELDERZIENDEN

Onze helderzienden behoren tot de top en we doen er alles aan dit zo te houden. Wij streven naar 100% zuiverheid, integerheid en eerlijkheid, het gaat immers om een correcte beantwoording van de voor u zeer belangrijke levensvragen. Tophelderzienden en helderziende helderzienden vind u enkel op deze website. Wij stellen kwaliteit op de eerste plaats.

anoniem bellen helderziendenAnoniem en vertrouwelijk

Onze helderzienden handelen uw telefoon en mailadvies honderd procent anoniem en in vertrouwen af. Onze helderzienden appreciëren een recensie, maar gelieve in uw recensie geen vertrouwelijke info en achternamen te vermelden. Recensies zijn immers door alle gebruikers en zoekmachines te lezen. De behandeling van vragen en eventuele klachten over helderzienden.be worden eveneens vertrouwelijk behandeld.

gescreende helderziendenGescreende helderzienden

Het streven van helderzienden.be is erop gericht om u enkel bekwame en erkende kaartleggers en helderzienden weer te geven. De bij ons getoonde helderzienden hebben een selectieprocedure ondergaan op hun specifieke vakgebied en werken op zelfstandige basis. Wij behouden het recht helderzienden te weigeren op onze website indien zij niet voldoen aan onze gedragscode en privacyregels.

ervaring helderziendenJarenlange ervaring

Helderzienden.be is een helderziende hulplijn met jarenlange ervaring (sinds 2006) die een platform aanbiedt waar zelfstandige kaartlezers, kaartleggers helderzienden en astrologen hun diensten via onze website aanbieden.

Uw belconsult met de helderzienden betaalt u enkel via uw telefoonrekening of helderzienden.be-account. Laat u dus nooit verleiden om rechtstreeks te bellen, e-mailen of bijkomend geld over te maken naar een helderziende! Wanneer u dit toch doet, dan kunnen wij bij eventuele klachten of problemen uw anonimiteit niet garanderen en bovendien geen refund geven.

Voor alle duidelijkheid, helderzienden.be benadert u nooit zelf! Onze helderzienden krijgen nooit via ons uw naam, e-mailadres of telefoonnummer te zien, uw anonimiteit is bij ons gegarandeerd. Tevens dienen onze helderzienden geen contactgegevens aan u te vragen. Doen ze dit toch, gelieve ons dit dan te melden via het contactformulier.

Heeft u vragen of opmerkingen over de website helderzienden.be? Vragen over onze helderzienden? Dan kunt u ons snel en makkelijk online benaderen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

gedragscode helderziendenGedragscode ECT

Wij erkennen de wettelijke richtlijnen (gedragscode) van de Ethische Commissie voor de telecommunicatie.

gaven helderziendenUnieke gaven

Helderzienden.be is de pionier op de Nederlandse en Belgische markt en de helderzienden op deze website staan vaak al jaren ten dienste van u. Aangezien spiritualiteit zeer divers is, hebben onze professionele helderzienden vaak hun eigen gaven, een eigen vakgebied waar ze in uitblinken:

 •  -   Helderziende, helderwetende en heldervoelende helderzienden
 •  -   Helderziend begaafd
 •  -   Toekomstvoorspellingen via kaartlegging (tarotkaarten, Lenormandkaarten, zigeunerkaarten, engelenkaarten)
 •  -   Erkende helderzienden en astrologen
 •  -   Reiki ervaring
 •  -   Astrologie, sterrenwichelarij
 •  -   Dag en jaarhoroscopen, alsook persoonlijke horsocopen
 •  -   Luisterend oor
 •  -   Hulp bij relatieproblemen
 •  -   Pendelen
 •  -   Getallensymboliek
 •  -   Analyse van handschriften
 •  -   Wicca's & erfheksen
 •  -   Ontvang concrete oplossingen over de liefde, persoonlijke toekomst, werk of geld


Op de profielpage van een helderziende kan u daarom een beschrijving, gaven en specialiteit van betreffende helderziende nalezen.

kwalitatieve helderziendenKWALITATIEVE HELDERZIENDEN

Onze erkende helderzienden staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke info over uw toekomst geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, persoonlijke toekomst, werk of geld?

Bel vandaag met een helderziende en kom nog meer te weten over je persoonlijke toekomst.


TOP