Glazen bol: bellen en chatten met helderzienden

GLAZEN BOL

Een glazen bol is een traditioneel hulpmiddel voor Helderzienden. Een live helderziende gebruikt de glazen bol om iemands toekomst te interpreteren. De glazen bol heeft vele voordelen. De helderziende die in de glazen bol kijkt, ziet hoe de dingen in de toekomst zullen zijn en welke acties jij kan ondernemen. De helderziende interpreteert de waarnemingen die ze ziet in de glazen bol en geeft deze door aan jou. Dit heeft allemaal te maken hoe jij in elkaar zit en hoe jouw karakter zich ontwikkeld heeft. Hoe meer een helderziende in de bol kijkt, des te concreter zijn haar antwoorden. 

GLAZEN BOLGLAZEN BOL

Glazen bollen worden al duizenden jaren gebruikt als waarzeggerij en om in de toekomst te kijken. Een bol symboliseert perfectie. Een bol in glas die doorzichtig is al helemaal. Onze helderzienden kunnen in de bal kijken, wat betekent dat een begaafde paranormaal helderziende het vermogen heeft om afbeeldingen en visioenen in het glas te zien en deze vervolgens interpreteert om nuttige informatie te geven die iemand kan helpen een belangrijke levensbeslissing te nemen. Dit kan van alles zijn met betrekking tot zaken van het hart, carrière, financiële vooruitzichten, werk,...een partner.

Zie je echt beelden in een glazen bal? De realiteit is dat wanneer een paranormaal helderziende in een trance toestand raakt, zij beelden kan visualiseren in de bal. Helderzienden zullen deze afbeeldingen vervolgens vertalen in de begeleiding die nodig is om u te helpen het probleem op te lossen. Sommige helderzienden gebruiken de glazen bol enkel als een focuspunt voor meditatie.DOE UW VOORDEEL MET EEN HELDERZIENDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Bel goedkoper met helderzienden, e-mail met helderziende helderzienden, geniet van tal van ledenvoordelen.

helderzienden GLAZEN BOLGLAZEN BOL

Er zijn drie soorten glazen bollen: bollen in natuurlijk kwarts, glas en kristal. Het is interessant om op te merken dat de scheuren, wolken en gebreken in de natuurlijke kristallen bol de helderziende helpen verschillende visies te zien.

De blik van de helderziende in de glazen bol onthult hoe de dingen in de toekomst zullen zijn. De interpretatie is gebaseerd op wat de persoon in zijn vorige en huidige leven heeft gezien en meegemaakt. Deze interpretatieve methode wordt waarzeggerij of helderzien genoemd omdat het gaat om het interpreteren van iets wat ons bevattingsvermogen te boven gaat. Het gaat om het interpreteren van informatie op basis van wat we weten en voelen in het heden. Vroegere beschavingen keken in een glazen bol om hun toekomst te ontcijferen. Ze deden dit om hun dagelijks leven te plannen en lastige gebeurtenissen in het leven te vermijden. Achteraf gezien lijkt deze interpretatieve methode goed te hebben gewerkt voor het voorspellen van verschillende gebeurtenissen zoals vulkaanuitbarstingen, aardbevingen, persoonlijke gebeurtenissen en ontwikkelingen.FACEBOOK GLAZEN BOL

Deel je kennis en de inhoud van deze pagina over glazenbol. Deel deze pagina op facebook. Zo help je onze helderzienden en kan je uw dankbaarheid tonen.

LAATSTE RECENSIE OVER HELDERZIENDE ELOISE

Eloise, je bent GOUD WAARD! Geen wonder dat haar telefoon rood gloeiend staat! Ongelooflijk hoe jij alles aanvoelt, je advies is fantastisch, de inzichten helemaal al fenomenaal en geraak nu in grote stappen vooruit (ik schafte mijn psychologe af en groei ). Je bent speciaal en top.

TOP