Een medium is een schakel, een middel om informatie over te brengen van 1 persoon naar een ander. Een online medium is een tussenpersoon tussen de spirituele wereld en onze dagelijkse wereld. Een online medium fungeert dus als het ware als medium tussen twee personen om antwoorden en vragen over te brengen van het spirituele naar verstaanbare taal voor u. Sommige online mediums vinden de antwoorden bij overleden familieleden van de vraagsteller, andere mediums hebben een eigen (bescherm)engel, entiteit of geest die hun de antwoorden toefluistert (helderhorend medium) of laat zien (helderziend medium). Onze online mediums geven u directe inzichten in wat ze doorkrijgen en begelijden u in het hele proces. U kan er voor kiezen gerichte vragen te stellen aan een medium of u kan een online medium zelf de ontvangen boodschappen laten doorgeven aan u.

Een online medium gebruikt het internet of een website als medium om zijn of haar diensten ter beschikking te stellen van anderen. Helderzienden.be is het online platform in België en Nederland die een portaal biedt aan online mediums om hun diensten in het Nederlands aan u aan te bieden.

De term online verwijst ook naar het fijt dat een online medium beschikbaar is of in gesprek is.

Problemen met inloggen?

We LOSSEN HET OP

We lossen het onmiddellijk voor je op. Klik hiernaast op wachtwoord opvragen of maak gratis account.

WACHTWOORD OPVRAGEN

Vraag hier je wachtwoord op en ontvang het onmiddellijk in je mailbox.
WACHTWOORD HIER OPVRAGEN

MAAK GRATIS ACCOUNT

Maak uw gratis account en geniet onmiddellijk van alle voordelen.
MAAK HIER ACCOUNT.

ADVIES EN INZICHTEN PERSOONLIJK ADVIES EN INZICHTEN

Onze erkende mediums staan klaar voor u, zij geven u heel persoonlijke advies en inzichten voor vandaag en de toekomst. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, persoonlijke toekomst, werk of geld?

Bel vandaag met een medium en kom nog meer te weten over je persoonlijke toekomst.


DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Bel goedkoper met mediums, e-mail met helderziende mediums, geniet van tal van ledenvoordelen.

TOP