|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderzienden
helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
       
  Helderziende hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door helderzienden Daghoroscoop Stier door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Kreeft door helderzienden
Daghoroscoop Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Maagd door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen door helderzienden
Daghoroscoop Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Waterman door helderzienden Daghoroscoop Vissen door helderzienden

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Helderzienden.be-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze helderzienden?

Elke dag geven onze helderzienden inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over helderzienden door onze bezoekers.

Onze helderzienden appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een helderziende:  

Getuigenissen van helderziende Seonah

helderziende Seonah


Bedankt voor de mooie reading Seonah. ik werd er even still van , dike vette 5 sterren waard .

Bel of e-mail met helderziende SeonahGetuigenis van S.A voor helderziende Seonah     Getuigenis van S.A op 22 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Zoe

helderziende Zoe


Een heel leuk kort gesprek gehad en duidelijk antwoord gehad. je hebt mijn gevoel bevestigd. alleen nog de moed bijeen rapen om je raad op te volgen.

Bel of e-mail met helderziende ZoeGetuigenis van Sabrina voor helderziende Zoe     Getuigenis van Sabrina op 22 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dirk

helderziende Dirk


Merci Dirk. Mijn Nederlands is niet zo goed, maar u spreekt ook Frans. En ik ben blij dat ik spreek met jou. Bien vous Julienne.

Bel of e-mail met helderziende DirkGetuigenis van Julienne voor helderziende Dirk     Getuigenis van Julienne op 22 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Gunter

helderziende Gunter


Prachtige mens. Ben sprakeloos van wat hij allemaal zegt en hoe hij mij raakt.

Bel of e-mail met helderziende GunterGetuigenis van RN voor helderziende Gunter     Getuigenis van RN op 21 mei 2019 - waardering van 2.

Getuigenissen van helderziende Richard

helderziende Richard


Wat deze man verteld is ongelooflijk. Heel gedetailleerd dingen bij naam noemen terwijl ik er niks van gezegd heb. Alles heel vlot zeggen alsof het geschreven staat ,vol bewondering 5 sterren waard.

Bel of e-mail met helderziende RichardGetuigenis van rudy voor helderziende Richard     Getuigenis van rudy op 21 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dirk

helderziende Dirk


Goeiedag, ik heb de moeite genomen om in mijn pen te kruipen. Het is normaal niet mijn gewoonte. Meestal doe ik dit om te klagen, maar deze keer niet. U bent een ware hulp geweest en daarvoor wil ik je bedanken. Respect hoor. Jelle.

Bel of e-mail met helderziende DirkGetuigenis van Jelle voor helderziende Dirk     Getuigenis van Jelle op 20 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Derya

helderziende Derya


Lieve Derya, nadat je de hele dag in gesprek was. heb ik je net aan de tel gehad. bedankt voor je eerlijke feedback. en je positiviteit. ik ben benieuwd hoe eea gaat lopen. Je bent iig zo prettig om mee te praten. begripvol en eerlijk in je feedback. Dank je voor vandaag liefs.

Bel of e-mail met helderziende DeryaGetuigenis van Shan voor helderziende Derya     Getuigenis van Shan op 19 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Bo

helderziende Bo


dag Bo, bedankt om steeds opnieuw voor me te kijken en me steeds weer de moed te geven dat er terug contact zou komen. tot nu toe is er nog geen contact, maar ik geloof dat er ooit wel eens iemand op mijn pad zal komen. alvast bedankt voor de vele telefoontjes.

Bel of e-mail met helderziende BoGetuigenis van karo voor helderziende Bo     Getuigenis van karo op 19 mei 2019 - waardering van 1.

Getuigenissen van helderziende Marco

helderziende Marco


Top paragnost ik bel je zeker nog .

Bel of e-mail met helderziende MarcoGetuigenis van Stefanie voor helderziende Marco     Getuigenis van Stefanie op 19 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Leandra

helderziende Leandra


Een ontzettend lieve vrouw waar je je direct gerustgesteld bij voelt. Dankje voor de vele gesprekken Leandra. Heb je tips opgevolgd en voel me stukken beter. Je bent een topvrouw met een gouden hart.

Bel of e-mail met helderziende LeandraGetuigenis van Shanna voor helderziende Leandra     Getuigenis van Shanna op 18 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Olga

helderziende Olga


Wauw, zonder 1 woord van mij, wist ze mij te vertellen over wie het ging en welke blokkade op onze weg zit. TOP.

Bel of e-mail met helderziende OlgaGetuigenis van Mieke voor helderziende Olga     Getuigenis van Mieke op 18 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Monique

helderziende Monique


Monique, jij hebt mij al zo vaak en duidelijke voorspellingen gedaan. Ook iedere keer met de nodige uitleg. Heel knap Monique ik kijk vol bewondering naar je gave. Jij bent een TOP MEDIUM. Echt voor veel mensen een aanrader. Grtjs Patrick.

Bel of e-mail met helderziende MoniqueGetuigenis van Patrick voor helderziende Monique     Getuigenis van Patrick op 16 mei 2019 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Dirk

helderziende Dirk


Dag, ik ben Andre. Gisterenavond heb ik met u kontakt gehad en ben heel tevreden over u. Het beste, Andre.

Bel of e-mail met helderziende DirkGetuigenis van Andre voor helderziende Dirk     Getuigenis van Andre op 16 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Monique

helderziende Monique


Monique heeft reeds enkele malen voorspellingen gedaan welke telkens tot op de dag zijn uitgekomen. Onverklaarbaar. 1 van de beste op de lijn.

Bel of e-mail met helderziende MoniqueGetuigenis van E voor helderziende Monique     Getuigenis van E op 14 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Tancy

helderziende Tancy


Tancy je wordt echt onderschat. Super bedankt voor je reading gisteren. Het voelde net alsof ik met een vriendin sprak. Je bent een aanrader. Lots of love from New York xxzxx.

Bel of e-mail met helderziende TancyGetuigenis van Nunu voor helderziende Tancy     Getuigenis van Nunu op 13 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Maddy

helderziende Maddy


Oh Maddy je hebt een favoriet erbij. Super bedankt voor de Reading. In no time vertelde je mij hoe hij zich voelde en de uitkomst. Echt een aanrader.

Bel of e-mail met helderziende MaddyGetuigenis van Nooria voor helderziende Maddy     Getuigenis van Nooria op 13 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dirk

helderziende Dirk


Dirk, langs deze weg bedank ik jou. Ik was beetje nerveus omdat ik dacht dat je mijn probleem niet zou begrijpen. Maar niks was minder waar. Hoe het verder zou gaan heb je me duidelijk uitgestippeld. En alles lijkt erop dat het zo verloopt. Je bent een talent. Liefs, Monique.

Bel of e-mail met helderziende DirkGetuigenis van Monique voor helderziende Dirk     Getuigenis van Monique op 11 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Lieve Donna, je consult geeft terug wat moed. Ik zal mijn best doen om er in te geloven. Dank je wel.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Cindy voor helderziende Donna     Getuigenis van Cindy op 9 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Thaiis

helderziende Thaiis


Lieve, warme Thaiis. Ik zou alle dagen naar jou kunnen bellen, uren aan een stuk. Je weet me altijd terug kracht en moed te geven. Je bent zo een positieve en oprechte vrouw. Duizendmaal dank voor de mooie gesprekken en de ongelooflijke hulp die je me geeft tijdens mijn transformatieproces.

Bel of e-mail met helderziende ThaiisGetuigenis van Val voor helderziende Thaiis     Getuigenis van Val op 9 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Beau

helderziende Beau


Amai Beau, je bent een topper. Steeds weer zit je er recht op. Bedankt voor het vertrouwen. Je bent een echte aanrader op deze lijn. Mvgr P.

Bel of e-mail met helderziende BeauGetuigenis van P. voor helderziende Beau     Getuigenis van P. op 6 mei 2019 - waardering van 4.

Getuigenissen van helderziende Olga

helderziende Olga


Lieve Olga, bedankt voor je oprechtheid en diep inzicht in de situatie.
Nadia.

Bel of e-mail met helderziende OlgaGetuigenis van Nadia voor helderziende Olga     Getuigenis van Nadia op 6 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Donna, je voorspelde eerste maanden weinig te verwachten maar later zag je wel beweging komen en toenaderingen en afspraken. Ik gaf eerlijk gezegd de hoop op. Je bent een sterke dame. Ps de relatie is er na de 3de afspraak zoals je voorspelde. Dikkkkke Kusss.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Naima voor helderziende Donna     Getuigenis van Naima op 5 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Gunter

helderziende Gunter


Gunter, dank voor eerlijke en mooie inzichten & raad. Ik zie mij op latere leeftijd spiritueel te werken, nu nog niet. Alvast dank te vragen hierboven mij steun te geven: ik heb het nodig. Ellen.

Bel of e-mail met helderziende GunterGetuigenis van Ellen voor helderziende Gunter     Getuigenis van Ellen op 2 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Patricia

helderziende Patricia


Dank je wel Patricia voor alles. Een echte aanwinst.

Bel of e-mail met helderziende PatriciaGetuigenis van F voor helderziende Patricia     Getuigenis van F op 1 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Mari Elena

helderziende Mari Elena


Wat een lieve zachte vrouw ben jij. Je hebt dingen gezegd die ook andere collega's van de lijn mij verteld hebben. Deze woorden geven mij terug moed. Je bent TOP Yolanda.

Bel of e-mail met helderziende Mari ElenaGetuigenis van yolanda voor helderziende Mari Elena     Getuigenis van yolanda op 30 april 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Angelique

helderziende Angelique


Leuk en gevoelig gesprek gehad. Vertelde me duidelijk waar het op stond.

Bel of e-mail met helderziende AngeliqueGetuigenis van Sabrina voor helderziende Angelique     Getuigenis van Sabrina op 30 april 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Malie

helderziende Malie


Een heel leuk gesprek gehad. Heel wat verduidelijkt en heeft mij toch een veilig gevoel gegeven over een belangrijke vriendschap.

Bel of e-mail met helderziende MalieGetuigenis van Sabrina voor helderziende Malie     Getuigenis van Sabrina op 29 april 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yuorah

helderziende Yuorah


Bedankt Yuorah voor je eerlijke en toch wel hoopvolle voorspelling. Fingers crossed. Je hebt me terug de moed gegeven om door te gaan. Zoals je zei karma is a. Groetjes Ineke x.

Bel of e-mail met helderziende YuorahGetuigenis van Ineke voor helderziende Yuorah     Getuigenis van Ineke op 27 april 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende An

helderziende An


Dank je wel voor het mooie consult.

Bel of e-mail met helderziende AnGetuigenis van karolien voor helderziende An     Getuigenis van karolien op 26 april 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yasmin

helderziende Yasmin


Bedankt Yasmin, allemaal juist wat je ziet, hartelijk bedankt voor alle informatie xxx.

Bel of e-mail met helderziende YasminGetuigenis van Anoniem voor helderziende Yasmin     Getuigenis van Anoniem op 26 april 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Thaiis

helderziende Thaiis


Lieve Thaiis, ik schrijf heel weinig getuigenissen maar jij bent het meer dan waard. Ik heb je op korte tijd verschillende keren gebeld en je weet me met je engelengeduld en je liefdevol hart steeds weer met mijn voeten op de grond te zetten. Ik heb enorm veel aan onze gesprekken en ik weet dat er een betere tijd aankomt. Ik ga nu vooral bidden en vragen hierboven om die andere man op N haar pad te laten komen zodat J en ik eindelijk aan ons leven samen kunnen beginnen. Ik weet dat het komt, hij is mijn grote liefde maar soms verlies ik de hoop en het vertrouwen. Dankzij u en enkele collega's van u duurt die twijfel nooit lang en kom ik redelijk snel terug in mijn kracht te staan. Het lijkt mss maar klein voor jullie maar voor mij is het een enorme steun en kracht te weten dat ik altijd kan bellen EN geholpen word. Je bent heel bijzonder Thaiis, heel bijzonder. En ik heb het ook al eens tegen 1 collega van u gezegd maar het enige mooie aan deze verschrikkelijke emotionele rollercoaster waar ik nu inzit, is dat jullie op mijn pad gekomen zijn. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Tot binnenkort lieverd. Heel veel liefs V.

Bel of e-mail met helderziende ThaiisGetuigenis van Val voor helderziende Thaiis     Getuigenis van Val op 25 april 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Donna, jij bent ongelofelijk, super sterk in u voorspellingen. Zit er vaak bonk op , de helft van wat je voorspelde is al uitgekomen. Hopelijk mag de andere helft ook nog uitkomen, ik hou je alvast op de hoogte. 5 sterren dik verdiend.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van A.S voor helderziende Donna     Getuigenis van A.S op 25 april 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Cassandra

helderziende Cassandra


Dank je wel voor je rust die je brengt en het vertrouwen dat je uitstraalt.

Bel of e-mail met helderziende CassandraGetuigenis van karolien voor helderziende Cassandra     Getuigenis van karolien op 24 april 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Donna, ik wil je laten weten dat jou voorspellingen zijn uitgekomen over de liefde. Nooit meer gedacht dat er ooit weer een relatie zal komen maar je gaf me aan half april en hij zoekt weer toenadering na alles wat er gebeurd is. Donna,de relatie is er weer. Bedankt lieve schat.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Greet voor helderziende Donna     Getuigenis van Greet op 21 april 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Violette

helderziende Violette


Ja idd inderdaad zeer goed. Invoelvermogen en goed helderziende. X Anouck.

Bel of e-mail met helderziende VioletteGetuigenis van Anouck voor helderziende Violette     Getuigenis van Anouck op 21 april 2019 - waardering van 5.
Helderziende hulplijn met live online helderzienden, lees hier getuigenissen en beoordelingen.
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze helderzienden:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf helderziende? | Consulenten Copyright © 2008 - helderzienden.be. Alle rechten voorbehouden.


helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderziendenTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 helderzienden.be NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  helderzienden RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie helderzienden.be mobiel.Helderzienden.be
 

Helderzienden.be
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde helderzienden Paranormaal begaafd
  online helderzienden Online helderzienden
  Zelf helderziende worden Zelf helderziende worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door helderzienden Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

helderzienden
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel helderziende
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende helderzienden Helderziende helderzienden
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online helderzienden online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende helderzienden
  Bronnen helderzienden Bronnen helderzienden

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET helderzienden
  Telefoonconsult met helderzienden Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met helderzienden Consultatie via e-mail
  Fotoreading met helderzienden Fotoreading met helderzienden
  Goedkoper bellen met helderzienden Goedkoop bellen met helderzienden

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door helderzienden Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door helderzienden Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door helderzienden Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door helderzienden Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door helderzienden Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door helderzienden Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door helderzienden Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen