|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderzienden
helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
       
  Helderziende hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door helderzienden Daghoroscoop Stier door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Kreeft door helderzienden
Daghoroscoop Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Maagd door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen door helderzienden
Daghoroscoop Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Waterman door helderzienden Daghoroscoop Vissen door helderzienden

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Helderzienden.be-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze helderzienden?

Elke dag geven onze helderzienden inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over helderzienden door onze bezoekers.

Onze helderzienden appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een helderziende:  

Getuigenissen van helderziende Stephanie

helderziende Stephanie


Beste Stephanie, je was net exact wat ik nodig had. Ik zocht naar inzichten over bepaalde zaken en je gaf me iets om naar uit te kijken en weer hoop. Ongeveer een uur heb ik je aan de telefoon gehad maar je was zo goed en voelde zo goed aan op bepaalde situaties dat ik je maar vragen bleef stellen. Nochmaals bedankt voor alles en ik bel je zeker nog een keer terug. Met vriendelijke groeten, L.L.

Bel of e-mail met helderziende StephanieGetuigenis van L.L. voor helderziende Stephanie     Getuigenis van L.L. op 17 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Marget

helderziende Marget


Dank je wel voor het inzicht te geven in de situatie. Als je het waarom ziet, kan je er aan werken en hoef je niet meer te twijfelen. Zonder jou had ik dat nooit kunnen waarmaken en ik weet nu dat alles terug op de rails komt en dat we samen kunnen genieten van de goede dingen des levens.

Bel of e-mail met helderziende MargetGetuigenis van Ag. voor helderziende Marget     Getuigenis van Ag. op 17 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Gunter

helderziende Gunter


de Gunther is gewoon de BESTE, respect voor jou . hoe je het doet weet ik niet, maar je slaagt er telkens weer in om mij tot het positieve te brengen. ben je eeuwig dankbaar liefste knapste man in heeeeeeeeeeeeel de UNIVERSUM :).

Bel of e-mail met helderziende GunterGetuigenis van R voor helderziende Gunter     Getuigenis van R op 16 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sara

helderziende Sara


Heel blij dat ik je heb gesproken. Bedankt voor de tijd te nemen. Veel moed en succes. Evi.

Bel of e-mail met helderziende SaraGetuigenis van Evi voor helderziende Sara     Getuigenis van Evi op 14 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Qikyra

helderziende Qikyra


Een meer dan een geweldige dame die echt 'ziet'.

Bel of e-mail met helderziende QikyraGetuigenis van H. voor helderziende Qikyra     Getuigenis van H. op 14 oktober 2019 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Kiki

helderziende Kiki


Beste Kiki,
Alles loopt zoals je al voorspeld hebt en heb er ook het volste vertrouwen in dat de rest ook zal uitkomen. Ben zeer dankbaar dat je me ook verlost hebt van een migraine aanval zonder pilletjes. Je hebt me rust gegeven.

Bel of e-mail met helderziende KikiGetuigenis van YellowCat voor helderziende Kiki     Getuigenis van YellowCat op 14 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Leane

helderziende Leane


Bedankt voor de steun die je me gaf je bent een hele lieve vrouw tot snel monique.

Bel of e-mail met helderziende LeaneGetuigenis van Monique voor helderziende Leane     Getuigenis van Monique op 10 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Anouk

helderziende Anouk


Je bent voor mij TOP. Alles gebeurt zoals je het zegt, ik ben steeds verbaasd als het uitkomt. dan denk ik damn, Anouk heeft opnieuw gelijk. Te gek voor woorden. Maar net door jou zie ik mijn toekomst positief in. Liefs .

Bel of e-mail met helderziende AnoukGetuigenis van Melissa voor helderziende Anouk     Getuigenis van Melissa op 7 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dunia

helderziende Dunia


Dunia bevestigt wat ik al weet. Ze geeft me hoop voor de toekomst. Ze doet me lachen en ze geeft me weer energie.

Bel of e-mail met helderziende DuniaGetuigenis van Lies voor helderziende Dunia     Getuigenis van Lies op 6 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Monique

helderziende Monique


Na jou meerdere keren te hebben gebeld moet ik tot de conclusie komen dat alles keurig is uitgekomen. Het universum werkt soms heel raar, door alles krampachtig vast te houden ziet men de dingen niet meer staan. Het is pas door het los te laten dat men opmerkt dat de dingen al altijd voor je neus hebben gestaan. Dit is gewoon een wonderbaarlijke waarneming. Je bent echt sterk, nogmaals veel dank om me al die tijd bij te staan en nog zal..

Bel of e-mail met helderziende MoniqueGetuigenis van P.Kin voor helderziende Monique     Getuigenis van P.Kin op 6 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Christelle

helderziende Christelle


Je zat er pal op onmiddellijk zonder aarzelen en uitleg van mij, wauw wat ben jij goed .
Thanks .
Bel je zekers nog .

Bel of e-mail met helderziende ChristelleGetuigenis van Patrick voor helderziende Christelle     Getuigenis van Patrick op 6 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Christelle

helderziende Christelle


Je bleef volhouden dat er iemand anders in mijn leven zou komen, ondanks ik bleef hopen op een persoon uit mijn verleden,
t is gebeurd en ben echt verliefd en dolgelukkig wauw. Top,
Had beloofd iets te schrijven bij deze .
Gewoon Fantastisch had sneller naar je moeten luisteren . A.

Bel of e-mail met helderziende ChristelleGetuigenis van A voor helderziende Christelle     Getuigenis van A op 6 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Christelle

helderziende Christelle


Christelle,
ik belde je om te vragen om het nog goed kwam tussen een persoon, je kon zo zien wat er allemaal afspeelde in zijn leven zonder enige uitleg, je zag ook dat er terug contact kwam en ook je bent eerlijk en vertelde dat er nog dingen zouden uitgesproken worden maar geen relatie, ik ging je iets laten weten, het is dus uitgekomen allemaal. je bent keigoed, geen zever, to the point, geen verhaaltjes, zuiver en oprecht .
Jij bent mijn favoriete persoon waar ik naar bel op deze lijn .
Dank je om me meermaals te helpen .
je verdiend tien sterren een toppertje
gr A.

Bel of e-mail met helderziende ChristelleGetuigenis van Anja voor helderziende Christelle     Getuigenis van Anja op 6 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sid

helderziende Sid


Accuraat. Zakelijk. To the point. Eerlijk. Waard voor het geld.

Bel of e-mail met helderziende SidGetuigenis van V voor helderziende Sid     Getuigenis van V op 5 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Nina

helderziende Nina


Super fijne , lieve dame , een echte aanrader heb al een paar gesprekken met haar gehad en een deel van je voorspellingen zijn al uitgekomen , de rest moet ik nog afwachten, maar hou je zeker op de hoogte .

Bel of e-mail met helderziende NinaGetuigenis van S.A voor helderziende Nina     Getuigenis van S.A op 4 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Qikyra

helderziende Qikyra


Bedankt voor de healing en de boodschappen dat je mij hebt gegeven .het geeft me deugd gedaan en geholpen ik raad iedereen aan om met jou in kontact te komen. je bent echt een schat van een mens. liefs Monique uit belgie.

Bel of e-mail met helderziende QikyraGetuigenis van Monique voor helderziende Qikyra     Getuigenis van Monique op 4 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yoshua

helderziende Yoshua


Bel al vele jaren nr verschillende mediums, maar jij alleen blijft het tot in detail juist doorkrijgen.

Bel of e-mail met helderziende YoshuaGetuigenis van Patricia voor helderziende Yoshua     Getuigenis van Patricia op 3 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Kaatje

helderziende Kaatje


Deze dame is voor mij 1 van de beste op de lijn. Heel zuiver vanuit het universum en eigen aanvoelen, niet vanuit kaarten of welk ander hulpmiddel. Dank je.

Bel of e-mail met helderziende KaatjeGetuigenis van Patricia voor helderziende Kaatje     Getuigenis van Patricia op 3 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Monique

helderziende Monique


Hey, alles wat je zei tot nu toe is uitgekomen.

Hartelijk bedankt.

Bel of e-mail met helderziende MoniqueGetuigenis van Sabrina voor helderziende Monique     Getuigenis van Sabrina op 2 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Kiki

helderziende Kiki


Het is uitgekomen. Hartelijk bedankt.

Bel of e-mail met helderziende KikiGetuigenis van S voor helderziende Kiki     Getuigenis van S op 2 oktober 2019 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Gunter

helderziende Gunter


Dank je Gunter om mij zoveel bevestiging te geven. Ik weet dat het niet aan mij ligt en dat ik mij niet schuldig moet voelen. Ik ga keihard met mezelf aan de slag en weet dat ik zoveel beter verdien. Dank je om zo in mij te geloven. Dikke dikke merci.

Bel of e-mail met helderziende GunterGetuigenis van Nelle voor helderziende Gunter     Getuigenis van Nelle op 1 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Hey Donna, ik had gehoopt dat jij jou vergist had in jou voorspellingen, het is dus waar wat je voorspelde. Donna, bedankt voor jou eerlijkheid. Je bent een straffe medium.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Saskia voor helderziende Donna     Getuigenis van Saskia op 1 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Hey Donna, je hebt gelijk. Ik hoef daar geen antwoorden meer over. Dank je wel voor je eerlijkheid. Op naar het positieve. Geniet van je verlof. Liefs.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Cindy voor helderziende Donna     Getuigenis van Cindy op 30 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Christelle

helderziende Christelle


Christelle, ik had je beloofd iets laten te weten als het uitgekomen was. Wel je zat er toen al pal op en ja hoor hij is terug gekomen en het is gebeurd zoals je me vertelde. Je kon de situatie toen ook goed beschrijven zonder je iets te vertellen wauw Toppie. Dank je wel V.

Bel of e-mail met helderziende ChristelleGetuigenis van Viviane voor helderziende Christelle     Getuigenis van Viviane op 30 september 2019 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Jeannet

helderziende Jeannet


Hoi, ik heb je vanavond gebeld. Whauw, whauw, whauw, wat ben jij goed in je vak. Ik wou je nog zoveel vertellen. Hopelijk weet je wie ik ben. De dame van de studie in de abdij. Veel liefs.

Bel of e-mail met helderziende JeannetGetuigenis van karolien voor helderziende Jeannet     Getuigenis van karolien op 29 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Gunter

helderziende Gunter


Gunther een ware godsgeschenk, altijd grappig maar kan ook ne keer doodserieus zijn, telkens weer brengt hij mij tot leven als ik het even niet zie zitten, dus Gunther dank u dat jij er bent en dat jij mij door deze situatie heen helpt. Wens jou echt het beste geluk dat een persoon kan vragen want als iemand het verdient ben jij het .

Bel of e-mail met helderziende GunterGetuigenis van anoniem voor helderziende Gunter     Getuigenis van anoniem op 29 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Olga

helderziende Olga


Voor mij is Olga haar gewicht in goud waard. Gezellig babbel en tegelijk alle info die je verder helpt.

Bel of e-mail met helderziende OlgaGetuigenis van Lies voor helderziende Olga     Getuigenis van Lies op 27 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende MB Rhais

helderziende MB Rhais


Ik had u benaderd via mail en schrok van de nauwkeurigheid van uw antwoord. Heel erg helder en ook uitgebreid.
Nogmaals bedankt hiervoor en u hoort me zeker nog.

Bel of e-mail met helderziende MB RhaisGetuigenis van Marleen vd voor helderziende MB Rhais     Getuigenis van Marleen vd op 25 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Malie

helderziende Malie


Erg duidelijk. Erg overtuigend.

Bel of e-mail met helderziende MalieGetuigenis van V voor helderziende Malie     Getuigenis van V op 25 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Samantha

helderziende Samantha


Zeer duidelijk en overtuigend uitleg gekregen.

Bel of e-mail met helderziende SamanthaGetuigenis van V voor helderziende Samantha     Getuigenis van V op 25 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Romyna

helderziende Romyna


Hey Romyna, ik kan je echt niet genoeg bedanken. Nogmaals je bent echt onmisbaar op de lijn en je hoort me zeker nog wel terug gr f.

Bel of e-mail met helderziende RomynaGetuigenis van F voor helderziende Romyna     Getuigenis van F op 25 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Tessa

helderziende Tessa


Lieve Tessa, eerst en vooral: BEDANKT. Bedankt om telkens naar me te willen luisteren. Bedankt om me telkens bij te staan met jouw goede raad en daad. Bedankt om me steeds in mezelf te laten geloven en om me in mijn eigen gevoel te laten staan. Bedankt om er te zijn voor mij door al die belverzoekjes te aanvaarden. Bedankt om me het gevoel te geven alsof ik je al jaren ken en ik er een hartsvriendin bij heb. Vooral bedankt omdat jij jij bent.

Je bent voor mij een heldin, wat zeg ik. Een engel. Vanaf ons eerste telefoontje wist ik het; wat een madam. Haar ga ik zeker nog eens bellen. Elke keer opnieuw geef je me hoop, doe je me mijn zorgen vergeten en geef je me net dat tikkeltje hoop/bevestiging wat ik zocht. Soms is het niet altijd even leuk om horen, maar toch ben ik achteraf blij dat je me het gezegd hebt. De meeste dingen die je zag en aanvoelde kwamen tot nu toe ook al uit, soms niet meteen, wat niet onlogisch is, want tijd is iets wat we niet in handen hebben, maar het komt uit en dat is wat telt. De andere dingen die je vanochtend voorspelde zal nog even op zich laten wachten, maar wat komt dat komt. Ik ben oprecht zo blij dat ik jou heb (leren kennen). Bedankt lieverd, Bedankt vriendin.

Evelyn.

Bel of e-mail met helderziende TessaGetuigenis van Evelyn voor helderziende Tessa     Getuigenis van Evelyn op 25 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Kiki

helderziende Kiki


Dank u Kiki, je voelt direct aan zonder iets te zeggen. Je weet hoe die persoon is enz en grappig ben je ook x haha. Ik laat je weten als het uitgekomen is x. Hartelijk bedankt voor alles.

Bel of e-mail met helderziende KikiGetuigenis van S voor helderziende Kiki     Getuigenis van S op 25 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Egon

helderziende Egon


Tot mijn grote verbazing moet ik toegeven dat uw ongelofelijke voorspelling uiteindelijk is uitgekomen. Uw ongekend geheugen en uw fijn gehoor waarbij je zelfs mijn kat kon horen spinnen, maken je tot een zeer unieke paragnost. Ik ben er nu ook van overtuigd dat je andere voorspelling die ik haast voor onmogelijk acht ook waarheid zal worden. Dit is prachtig en nogmaals veel dank.

Bel of e-mail met helderziende EgonGetuigenis van Dap voor helderziende Egon     Getuigenis van Dap op 24 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Erika

helderziende Erika


Wouw Erika, bedankt voor de prachtige fotoreading. Je hebt me letterlijk van mijn stoel geblazen, je zei dingen die volledig klopte zonder dat ik je ook maar iets verteld heb. De enige vraag die ik je gesteld had is wat je aanvoelde bij het bekijken van de foto. Ongelofelijk je zat er bonk op, ik hoop dat de rest van je voorspelling ook nog uitkomt dat er weer contact komt tussen dit en 3 weken. Zou mij heel blij maken, ik hou je alvast op de hoogte.

Bel of e-mail met helderziende ErikaGetuigenis van A voor helderziende Erika     Getuigenis van A op 23 september 2019 - waardering van 5.
Helderziende hulplijn met live online helderzienden, lees hier getuigenissen en beoordelingen.
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze helderzienden:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf helderziende? | Consulenten Copyright © 2008 - helderzienden.be. Alle rechten voorbehouden.


helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderziendenTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 helderzienden.be NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  helderzienden RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie helderzienden.be mobiel.Helderzienden.be
 

Helderzienden.be
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde helderzienden Paranormaal begaafd
  online helderzienden Online helderzienden
  Zelf helderziende worden Zelf helderziende worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door helderzienden Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

helderzienden
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel helderziende
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende helderzienden Helderziende helderzienden
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online helderzienden online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende helderzienden
  Bronnen helderzienden Bronnen helderzienden

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET helderzienden
  Telefoonconsult met helderzienden Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met helderzienden Consultatie via e-mail
  Fotoreading met helderzienden Fotoreading met helderzienden
  Goedkoper bellen met helderzienden Goedkoop bellen met helderzienden

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door helderzienden Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door helderzienden Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door helderzienden Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door helderzienden Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door helderzienden Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door helderzienden Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door helderzienden Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen