|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderzienden
helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
       
  Helderziende hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door helderzienden Daghoroscoop Stier door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Kreeft door helderzienden
Daghoroscoop Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Maagd door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen door helderzienden
Daghoroscoop Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Waterman door helderzienden Daghoroscoop Vissen door helderzienden

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Helderzienden.be-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze helderzienden?

Elke dag geven onze helderzienden inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over helderzienden door onze bezoekers.

Onze helderzienden appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een helderziende:  

Getuigenissen van helderziende Gunter

helderziende Gunter


Lieve Gunter. Bedankt voor het aangename en verhelderende gesprek. Ik ga zeker je raad opvolgen en hou je op de hoogte. Wat mijn gave betreft, daar moet ik toch nog eventjes over nadenken. Tevens bedankt om me te informeren betreffende mijn gidsen. Is fijn om te weten. Ik bel je zeker nog terug want je bent super. Bedankt Michele.

Bel of e-mail met helderziende GunterGetuigenis van Michele voor helderziende Gunter     Getuigenis van Michele op 17 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yasmin

helderziende Yasmin


Je bent een rots in de branding een meerwaarde op de lijn. Je kan perfect invoelen op de situatie en omschrijven wat er allemaal speelt. Je brengt rust en hoop. Heb al uren met je gebeld en geeft zo een positief gevoel. Je bent meer dan 5 sterren waard.

Bel of e-mail met helderziende YasminGetuigenis van N. voor helderziende Yasmin     Getuigenis van N. op 14 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Meine

helderziende Meine


Paar maanden geleden mooie voorspelling gekregen van meine, ivm rechtzaak. Hij zei wees gerust je zal dit hoofdstuk mooi kunnen afsluiten. Et voila de uitspraak was in mijn voordeel. Hij zat er bonk op. Dank je wel om me in dit deel positieve kracht en geloof te geven dat t goed ging komen.

Bel of e-mail met helderziende MeineGetuigenis van wendy voor helderziende Meine     Getuigenis van wendy op 10 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Gunter

helderziende Gunter


liefste gunter jij bent top.
Bedankt voor alle steun, tot later. Evi.

Bel of e-mail met helderziende GunterGetuigenis van Evi voor helderziende Gunter     Getuigenis van Evi op 9 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Han

helderziende Han


Bedankt voor het gesprek van daarstraks. Zonder veel woorden wist jij zeer goed te vertellen wat er met mij aan de hand was. Je voelde goed aan wie ik was. Naar waar ik op weg ben. En wat goed voor mij is. Ons gesprek heeft mij kracht en inzichten gegeven die tot op heden ontbraken. En het heeft mij goede moed gegeven dat ik het juist pad volg. x.

Bel of e-mail met helderziende HanGetuigenis van Ann voor helderziende Han     Getuigenis van Ann op 8 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yuorah

helderziende Yuorah


Hey Y,

Het leek net alsof ik een fijne vriendin aan de lijn had. Geweldige helderziende vind ik je.
jij bent een schat.
je bent top.

Bel of e-mail met helderziende YuorahGetuigenis van Willem voor helderziende Yuorah     Getuigenis van Willem op 6 juli 2018 - waardering van 4.

Getuigenissen van helderziende Marco

helderziende Marco


Beste Marco, mijn minuutjes waren op, ik vond het fijn met jou te praten er kwam direct rust over mij. Je hebt een paar mooie voorspellingen gedaan voor de toekomst, ben benieuwd. Ik laat het je zeker weten als ze uitkomen. Je zat er echt pal op als je sprak over het verleden. Je bent echt een aanrader. Groetjes T.

Bel of e-mail met helderziende MarcoGetuigenis van T voor helderziende Marco     Getuigenis van T op 5 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Lily-Rose

helderziende Lily-Rose


Een zeer lieve vrouw, gesprek voelde goed aan. Ik kijk uit naar de komende maanden. Dank je wel hiervoor. Mvg, L.L.

Bel of e-mail met helderziende Lily-RoseGetuigenis van L.L. voor helderziende Lily-Rose     Getuigenis van L.L. op 4 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Anouk

helderziende Anouk


De beste..

Bel of e-mail met helderziende AnoukGetuigenis van H voor helderziende Anouk     Getuigenis van H op 4 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Roos

helderziende Roos


Lieve Roos

Via mailconsult en fotoreading vertelde je me over een aantal blokkades.je hebt voor de volle 100% gelijk.
Je bent goed met je gave, we hebben je begin dit jaar gesproken op een para astro beurs.wat wij toen eigenlijk niet konden plaatsen is intussen uitgekomen.
Topmadam met een schitterende gave x.

Bel of e-mail met helderziende RoosGetuigenis van Darline voor helderziende Roos     Getuigenis van Darline op 3 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Liesje

helderziende Liesje


Beste Liesje, je bent een hele lieve dame en ik heb een fijn en verhelderend gesprek gehad met jou. Bedankt en ik ben benieuwd hoe het zal aflopen. Ik vertrouw op jouw woorden en blijf positief. Lieve en gerustgestelde groetjes .

Bel of e-mail met helderziende LiesjeGetuigenis van Veerle voor helderziende Liesje     Getuigenis van Veerle op 2 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Melli

helderziende Melli


Het gesprek met Melli bracht mij verheldering, zij is een van de weinigen hier die je niet naar de mond praat en alles verduidelijkt zoals zij het ziet en aanvoelt. Een prachtig sociaal geengageerde dame, heel begaan met haar medemens. En wie weet kruisen we mekaar op een of ander zomerfestival. xxx.

Bel of e-mail met helderziende MelliGetuigenis van h voor helderziende Melli     Getuigenis van h op 1 juli 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Shar

helderziende Shar


Je wist zoveel te vertellen, het overviel mij wel een beetje, al dat positiefs. En kijk, ik heb zelfs al een bruidsmeisje :).

Bel of e-mail met helderziende SharGetuigenis van Anoniem voor helderziende Shar     Getuigenis van Anoniem op 30 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yasmin

helderziende Yasmin


Ik blijf geduldig en besef zelf wel dat de tijd er nu niet rijp voor is. Je voelt heel sterk situaties en personen aan en bent zeker een aanwinst op deze lijn.

Bel of e-mail met helderziende YasminGetuigenis van Y. voor helderziende Yasmin     Getuigenis van Y. op 30 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Lies

helderziende Lies


Dank u wel Lies voor het verhelderend gesprek. Hij is het probleem nu van iemand anders, de opruiming was broodnodig. Niets dan positiefs vanaf nu, je geeft mij dat extra duwtje in de rug om te blijven geloven in mijn eigen intuItief aanvoelen.

Bel of e-mail met helderziende LiesGetuigenis van anoniem voor helderziende Lies     Getuigenis van anoniem op 30 juni 2018 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Lily-Rose

helderziende Lily-Rose


Dank u voor de bevestiging dat ik er juist op zat en hem correct aanvoel, jij noemt het mooi 'het spiritueel ontwaken is gaande bij jou'. verder niets dan mooie voorspellingen.kan ook niet anders.

Bel of e-mail met helderziende Lily-RoseGetuigenis van Ik voor helderziende Lily-Rose     Getuigenis van Ik op 30 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Bredy

helderziende Bredy


Bedankt voor dit verhelderend gesprek, u weet het allemaal te verwoorden, liefs.

Bel of e-mail met helderziende BredyGetuigenis van anoniem voor helderziende Bredy     Getuigenis van anoniem op 30 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Olga

helderziende Olga


Lieve Olga, via deze weg wil ik u eens bedanken .
Ik wil u laten weten dat uw voorspellingen uitgekomen zijn.Jij was altijd heel zeker van je zaak, dankjewel.

Liefs, Fleur.

Bel of e-mail met helderziende OlgaGetuigenis van Fleur voor helderziende Olga     Getuigenis van Fleur op 29 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Exena

helderziende Exena


Blij dat ik bij Exena ben terechtgekomen. Je bent een top helderziende. niets is toeval . Ik hou je op de hoogte.Marijke.

Bel of e-mail met helderziende ExenaGetuigenis van Marijke voor helderziende Exena     Getuigenis van Marijke op 28 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Jarno

helderziende Jarno


De lijn was perongeluk verbroken, maar Jarno ik wil je heel erg bedanken voor het luisterende oor. Je hebt me veel doen inzien, en je begreep me zonder dat ik iets moest zeggen. Top bezig. Als ik ooit iemand bel dan ben jij de eerste. Jente.

Bel of e-mail met helderziende JarnoGetuigenis van Jente voor helderziende Jarno     Getuigenis van Jente op 27 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende An

helderziende An


Zeer mooi consult .

Bel of e-mail met helderziende AnGetuigenis van Anouck voor helderziende An     Getuigenis van Anouck op 25 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yuorah

helderziende Yuorah


Het is alweer een tijd geleden dat ik je gesproken heb . Maar alles is zo verlopen zoals je zei.
Ik hoop je gauw weer te spreken.Echt heldere adviezen gekregen. Tot binnenkort.
Liefs Kirsten.

Bel of e-mail met helderziende YuorahGetuigenis van Kirsten voor helderziende Yuorah     Getuigenis van Kirsten op 25 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sissy

helderziende Sissy


Lieve Sissy, je bent echt geweldig. Elke keer weer weet je me gerust te stellen en sla je de spijker op de kop. Ik ben je echt dankbaar. Je bent een van de beste en aangenaamste op heel de site. Dikke knuffel.

Bel of e-mail met helderziende SissyGetuigenis van Mengelmoesje voor helderziende Sissy     Getuigenis van Mengelmoesje op 24 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Olga

helderziende Olga


Hey Olga,

Fijn je gesproken te hebben. Mijn gesprekken met Olga motiveren me altijd om door te gaan.

Bel of e-mail met helderziende OlgaGetuigenis van Dinetha voor helderziende Olga     Getuigenis van Dinetha op 23 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Cassandra

helderziende Cassandra


Ik bel je nu al een tijdje maar nog slaag je erin me te verbazen met je gave. Een verloren item is terecht. Terwijl ik zeker was dat ik t kwijt was voor altijd zei jij neen hoor t ligt nog in je huis et voila gister kwam t boven water. Echt ongelofelijk. Dank je wel .

Bel of e-mail met helderziende CassandraGetuigenis van wendy voor helderziende Cassandra     Getuigenis van wendy op 19 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yuorah

helderziende Yuorah


Vandaag met jou gesproken en je zei dat mijn dochter geslaagd zou zou zijn voor haar postgraduaat, wel je hebt gelijk.
Nu nog de andere voorspellingen waarvan je zegt dat ze 100% zullen gebeuren. Laat je weten. Myriam.

Bel of e-mail met helderziende YuorahGetuigenis van myriam voor helderziende Yuorah     Getuigenis van myriam op 17 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Destiny

helderziende Destiny


Ik heb Destiny al paar keer gebeld, een aantal van haar voorspellingen zijn al uitgekomen. Ze is een lieve dame met no nonsense, komt snel tot de kern. Ga haar zeker nog bellen. Een echte aanrader.

Bel of e-mail met helderziende DestinyGetuigenis van wendy voor helderziende Destiny     Getuigenis van wendy op 17 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Marco

helderziende Marco


Beste Marco

Bedankt voor het aangename gesprek en je hebt me terug wat hoop gegeven. Ik hou je op de hoogte van het verdere verloop. Ik wens je tevens veel liefde. Michele.

Bel of e-mail met helderziende MarcoGetuigenis van Michele voor helderziende Marco     Getuigenis van Michele op 16 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yuorah

helderziende Yuorah


Lieve Yuorah, ik heb je daarnet aan de lijn gehad. Wat een geweldige ervaring was dat. Je bent een topper. Jouw antwoorden zijn 'to the point', zuiver en correct. Bovendien heb je een super lief luisterend oor . Ik ga je zeker opnieuw contacteren, engel. Veel liefs, Brigitte .

Bel of e-mail met helderziende YuorahGetuigenis van Brigitte voor helderziende Yuorah     Getuigenis van Brigitte op 15 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Leandra

helderziende Leandra


leandra is een lieve vrouw. en ziet zonder iets te vragen wat er speelt. nu afwachten of het uitkomt. laat u zeker iets weten.

Bel of e-mail met helderziende LeandraGetuigenis van rosita voor helderziende Leandra     Getuigenis van rosita op 15 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Lily-Rose

helderziende Lily-Rose


Lilly Rose

Is recht voor de raap. Ze ziet alles zoals het is zonder haar iets te zeggen. Ze voelt ook veel aan.
Veel succes. Je bent echt een aanwinst.
Liefs
Kat.

Bel of e-mail met helderziende Lily-RoseGetuigenis van Kat voor helderziende Lily-Rose     Getuigenis van Kat op 13 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yuorah

helderziende Yuorah


Yuorah, je bent zo een zachte lieve dame bedankt om me gisteren de rust te geven die ik nodig had. je bent echt een aanrader , dikke knuffel , je collega.

Bel of e-mail met helderziende YuorahGetuigenis van Collega voor helderziende Yuorah     Getuigenis van Collega op 13 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Carola

helderziende Carola


Top helderziende op deze lijn.
Heb carola meerdere keren gesproken en ze is echt super goed.


Groetjes,
Omata.

Bel of e-mail met helderziende CarolaGetuigenis van Omata voor helderziende Carola     Getuigenis van Omata op 13 juni 2018 - waardering van 4.

Getuigenissen van helderziende Anouk

helderziende Anouk


Jij bent een TOPPER op deze lijn .

Bel of e-mail met helderziende AnoukGetuigenis van Cindy voor helderziende Anouk     Getuigenis van Cindy op 12 juni 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Anita

helderziende Anita


Lieve Anita, wat een mooie consult heeft u mij gegeven. Ik ben sprakeloos. U voelt alles tot in detail aan en perfect de situatie uitgelegd. U had ook gelijk over mijn situatie. Hopelijk komt u voorspellingen ook uit.ik zal het u zeker laten weten. Mensen aarzel niet om Anita te bellen.

Bel of e-mail met helderziende AnitaGetuigenis van rosita voor helderziende Anita     Getuigenis van rosita op 12 juni 2018 - waardering van 5.
Helderziende hulplijn met live online helderzienden, lees hier getuigenissen en beoordelingen.
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze helderzienden:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf helderziende? | Consulenten Copyright © 2008 - helderzienden.be. Alle rechten voorbehouden.


helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderziendenTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 helderzienden.be NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  helderzienden RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie helderzienden.be mobiel.Helderzienden.be
 

Helderzienden.be
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde helderzienden Paranormaal begaafd
  online helderzienden Online helderzienden
  Zelf helderziende worden Zelf helderziende worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door helderzienden Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

helderzienden
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel helderziende
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende helderzienden Helderziende helderzienden
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online helderzienden online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende helderzienden
  Bronnen helderzienden Bronnen helderzienden

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET helderzienden
  Telefoonconsult met helderzienden Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met helderzienden Consultatie via e-mail
  Fotoreading met helderzienden Fotoreading met helderzienden
  Goedkoper bellen met helderzienden Goedkoop bellen met helderzienden

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door helderzienden Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door helderzienden Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door helderzienden Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door helderzienden Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door helderzienden Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door helderzienden Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door helderzienden Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen