|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderzienden
helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
       
  Helderziende hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door helderzienden Daghoroscoop Stier door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Kreeft door helderzienden
Daghoroscoop Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Maagd door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen door helderzienden
Daghoroscoop Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Waterman door helderzienden Daghoroscoop Vissen door helderzienden

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Helderzienden.be-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze helderzienden?

Elke dag geven onze helderzienden inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over helderzienden door onze bezoekers.

Onze helderzienden appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een helderziende:  

Getuigenissen van helderziende Rika

helderziende Rika


Rika jij slaagde nagels op kop. ongelooflijk .
Goed super dame en vriendelijk . Dank u rika.
Anouck .

Bel of e-mail met helderziende RikaGetuigenis van Anouck voor helderziende Rika     Getuigenis van Anouck op 23 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yasmin

helderziende Yasmin


Ik had je vanmorgen aan de lijn en je wist me duidelijk te vertellen hoe en wat er stond te gebeuren. Je invoelingsvermogen klopt zo helder en duidelijk. Je hebt me terug de rust bezorgd die ik nodig had om weer verder te gaan. Blokkeren of niet verder gaan of niet je wist me duidelijk men gevoel weer te geven. Je bent een van de betere hier op de lijn. Dank je wel en een zonnig weekend gewenst. Groetjes.

Bel of e-mail met helderziende YasminGetuigenis van Nadine voor helderziende Yasmin     Getuigenis van Nadine op 21 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sara

helderziende Sara


Ik was daarnet 3 minuten te laat. Je was al ingesprek.

Bel of e-mail met helderziende SaraGetuigenis van S voor helderziende Sara     Getuigenis van S op 17 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Esmay

helderziende Esmay


Mooi hoop dat je mooie voorspelling uitkomt. duidelijke legging. topper op deze lijn.

Bel of e-mail met helderziende EsmayGetuigenis van Stefanie voor helderziende Esmay     Getuigenis van Stefanie op 17 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Rika

helderziende Rika


rika ik had je een vraag gesteld en je hebt gezegd dat er problemen waren inderdaad er waren problemen voor mij ben je de beste en dat ander is ook uitgekomen. nu wachten op het volgende jij bent super voor mij en je geeft mij telkens de kracht als het eens minder is je zegd het zoals het is goed of slecht en dit waardeer ik enorm. jij bent er een uit de duizend.

Bel of e-mail met helderziende RikaGetuigenis van rosita voor helderziende Rika     Getuigenis van rosita op 17 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Rida

helderziende Rida


goede helderziende .wist wat er aan de hand is en hoop dat het uitkomt zonder dat ze vragen stelde .van de zaak kon ze perfect zeggen .enorm goed.

Bel of e-mail met helderziende RidaGetuigenis van rosita voor helderziende Rida     Getuigenis van rosita op 17 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yasmin

helderziende Yasmin


Hey heb je net aan de lijn gehad en me gerust gesteld. Je weet onmiddellijk alles te verwoorden wat er gaande is. Je bent super goed en ik bel je zeker nog terug. Dank je .

Bel of e-mail met helderziende YasminGetuigenis van N. voor helderziende Yasmin     Getuigenis van N. op 16 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Kiki

helderziende Kiki


Hey Kiki telkens weer heb je gelijk .het lot zeg je dan al lachend. Ben benieuwd wat het volgende gaat brengen. He bent zo goed in je voorspellingen en je aanvoelen van energien super gewoon. Hoop je snel weer te spreken. Xxx.

Bel of e-mail met helderziende KikiGetuigenis van N. voor helderziende Kiki     Getuigenis van N. op 16 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Malie

helderziende Malie


Hey Malie, ik belde je in februari ivm met een vriend wat je voorspelde is ook gebeurt. In de verdere toekomst ligt er een nieuwe liefde dat zal
ik moeten afwachten maar in ieder geval soms ben je beter dat je alleen bent en jezelf gelukkig maakt dan dat je probeert iemand anders gelukkig te maken die nooit hetzelfde voor jou zou terugdoen. Bedankt en groetjes L.

Bel of e-mail met helderziende MalieGetuigenis van leentje voor helderziende Malie     Getuigenis van leentje op 15 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Bredy

helderziende Bredy


Hey ik heb je net aan de lijn gehad het klopte zo duidelijk wat je zei ook omdat dat gedeelte nu aan het gebeuren is. Je gaf me raad en vooral veel rust. Ik ga zeker trouw aan mezelf blijven en komt het helemaal goed. Je bent de 5 sterren waard . Dank je.

Bel of e-mail met helderziende BredyGetuigenis van N. voor helderziende Bredy     Getuigenis van N. op 15 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Mierke

helderziende Mierke


Deze dame is heeeeeeel goed, wist dingen te vertellen waarbij ze soms mijn gedachte las. heel straf, zit bij mijn top drie op deze lijn, want ik ben niet rap tevreden, ze moeten ECHT heel goed zijn. Verwonderd me dat ze ze niet steeds bezet is.

Bel of e-mail met helderziende MierkeGetuigenis van Marie voor helderziende Mierke     Getuigenis van Marie op 14 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Romyna

helderziende Romyna


Bij deze wil ik jou.hartelijk bedanken voor mij steeds weer uit mijn twijfels te halen. Het bijzondere is dat je steeds met veel geduld naar mij luistert. Maar wat nog het meest bijzondere is., is dat je steeds gelijk hebt. Je bent top.

Bel of e-mail met helderziende RomynaGetuigenis van H voor helderziende Romyna     Getuigenis van H op 13 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Cassandra

helderziende Cassandra


ik belde Cassandra verleden week en zij wist exact te zeggen waarover het ging . zij is voor mij zeker 5sterren waard . francine.

Bel of e-mail met helderziende CassandraGetuigenis van francine voor helderziende Cassandra     Getuigenis van francine op 10 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Lina

helderziende Lina


Amai van de eerste minuut de juiste beschrijving en aanvoeling van de persoon in kwestie. Ik kijk hoopvol en vol vertrouwen in jouw Reading.
Thx voor jouw advies en jouw zuivere aanvoelen.

Bel of e-mail met helderziende LinaGetuigenis van Christine voor helderziende Lina     Getuigenis van Christine op 9 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Lilith

helderziende Lilith


Lieve Lilith,
Je hebt enkele maanden een prachtige reading voor mij gedaan. Ik sta er nog altijd van versteld hoe je de situatie zo precies aanvoelde (ivm niets te forceren), want het leek alsof je "wist" over wie ik het had.
Op momenten dat ik te snel probeer te gaan, lees ik je mailtje terug en ik ondervind er tot op vandaag nog veel steun en liefde in.
Het gaat trouwens goed met ons, op ons eigen tempo.

Bel of e-mail met helderziende LilithGetuigenis van inge voor helderziende Lilith     Getuigenis van inge op 8 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Mierke

helderziende Mierke


Prachtige vrouw zit er knal op. Kreeg energie van jou gesprek mooi.

Bel of e-mail met helderziende MierkeGetuigenis van Stefanie voor helderziende Mierke     Getuigenis van Stefanie op 6 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yasmin

helderziende Yasmin


Je zag zoveel details. En je gaf me goed advies, bedankt. Blijf aub nog lang hier op de lijn.

Bel of e-mail met helderziende YasminGetuigenis van Lies voor helderziende Yasmin     Getuigenis van Lies op 6 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dijckje

helderziende Dijckje


Altijd zo correct en zuiver duidelijk, je weet alles heel snel en het klopt ook allemaal. En een hele lieverd je hebt me ook al zoveel geholpen. Dank je wel lieverd. Christelle.

Bel of e-mail met helderziende DijckjeGetuigenis van rita voor helderziende Dijckje     Getuigenis van rita op 6 april 2018 - waardering van 2.

Getuigenissen van helderziende Speranza

helderziende Speranza


Ik ben sterk onder de indruk van je vermogen om alles te te benoemen. Van uiterlijk tot leeftijd en andere details toe. Indrukwekkend en daar bovenop nog goed advies ook; Thx.

Bel of e-mail met helderziende SperanzaGetuigenis van Lies voor helderziende Speranza     Getuigenis van Lies op 6 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sara

helderziende Sara


De aller beste van de lijn . Zij is ongelooflijk, al die details en zo zo zo veel info. Maar waarom ben je er de laatste tijd nooit? ik kan je maar nooit bereiken, wil een afspraak maken met de beste , ben radeloos. :-( niemand anders kan me bekoren . mieke.

Bel of e-mail met helderziende SaraGetuigenis van mieke voor helderziende Sara     Getuigenis van mieke op 4 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Maria

helderziende Maria


MARIA HAD VOLKOMEN GELIJK .HET IS EEN POSITIEVE DAG GEWORDEN .OP 3-4.

Bel of e-mail met helderziende MariaGetuigenis van tiny voor helderziende Maria     Getuigenis van tiny op 4 april 2018 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Bo

helderziende Bo


Beste Bo,

Dank je wel om me doorheen een onzekere periode door te helpen, ik had het even nodig en ik ben positief verrast door wat je me wist te vertellen. je bent concreet en duidelijk en wat je me zei klopte ook daadwerkelijk.
ik wens je veel goeds toe.

Bel of e-mail met helderziende BoGetuigenis van karolien voor helderziende Bo     Getuigenis van karolien op 4 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sarah

helderziende Sarah


Ik hoefde maar een paar woorden uit te spreken. Sarah ziet en weet alles. Maar het allerbelangrijkste is dat ze oplossingen aanreikt. Het was een zeer waardevol gesprek. Ik bel zeker nog terug.

Bel of e-mail met helderziende SarahGetuigenis van Lies voor helderziende Sarah     Getuigenis van Lies op 4 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Luna

helderziende Luna


Hartelijk bedankt Luna, voor de inzichten en de informatie. u hebt me geholpen, dank daarvoor xxx.

Bel of e-mail met helderziende LunaGetuigenis van xxx voor helderziende Luna     Getuigenis van xxx op 4 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Tancy

helderziende Tancy


Hey tancy,,
Dank je wel voor alles. ben je enorm dankbaar.
Die slechte negativiteit voel ik meer en meer weggaan. voel me top.
Deze dame is echt ongelooflijk wijs. <3 <3 <3 <3.

Bel of e-mail met helderziende TancyGetuigenis van Leslie voor helderziende Tancy     Getuigenis van Leslie op 3 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sid

helderziende Sid


Sid is een zeer fijn mens om gesprekken mee te voeren. Op de meest verbloemde maar juiste manier tracht hij de situatie met mogelijke oplossingen aan je verstand te brengen. Zo prachtig uitgelegd dat je d'er rustig van wordt. Alleszins bedankt voor al jouw fijne woorden. Hopelijk blijft u op deze site bereikbaar. Zo bel ik u alvast nog eens terug.

Bel of e-mail met helderziende SidGetuigenis van Myriame voor helderziende Sid     Getuigenis van Myriame op 2 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Mystic

helderziende Mystic


Ik verwacht dat uw profiel binnenkort steeds 'in gesprek' gaat staan, het zou mij verbazen indien dit niet het geval zou zijn. U voelt de situatie meteen zeer goed aan, ik ben versteld van de enorme informatie die u mij kon geven, u spreekt vanuit uw eigen gave en inzichten, dit is de naam "medium zijn" meer dan waard voor mij. Vriendelijke groet, L.

Bel of e-mail met helderziende MysticGetuigenis van L. voor helderziende Mystic     Getuigenis van L. op 2 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Freyaa

helderziende Freyaa


Dag Freya, bedankt. Je bent top. Ik ga zeker je advies volgen.
Groetjes
Kat.

Bel of e-mail met helderziende FreyaaGetuigenis van Kat voor helderziende Freyaa     Getuigenis van Kat op 31 maart 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Chantal

helderziende Chantal


Chantal, wat een lieve zachte vrouw ben jij. Ik heb je over een maand gebeld, nu heb ik je terug gebeld en je vertelde mij terug het zelfde. Je hebt mij terug hoop gegeven TOP. Gr Y.

Bel of e-mail met helderziende ChantalGetuigenis van yolanda voor helderziende Chantal     Getuigenis van yolanda op 31 maart 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Gunter

helderziende Gunter


Bedankt Gunter. De gesprekken met jou zijn altijd aangenaam en leerrijk. Je geeft me advies en goede moed. De zaken die je zegt komen ook werkelijk uit. Hopelijk zal mijn toekomst ook werkelijk verlopen zoals jij hebt voorspeld. Bedankt Ann.

Bel of e-mail met helderziende GunterGetuigenis van Ann voor helderziende Gunter     Getuigenis van Ann op 30 maart 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Cassandra

helderziende Cassandra


Bedankt Cassandra. Het gesprek was zeer aangenaam en heeft me weer kracht gegeven. Je geeft me hoop. Ik zal uw goede raad opvolgen. We horen elkaar zeker weer. Liefs Ann.

Bel of e-mail met helderziende CassandraGetuigenis van Ann voor helderziende Cassandra     Getuigenis van Ann op 30 maart 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Rida

helderziende Rida


Rida is een geweldige helderziende. ziet de dingen zoals ze zijn ook enorm veel opgestoken van haar. kortom meer dan 5 sterren waard ,bedankt Rida.

Bel of e-mail met helderziende RidaGetuigenis van rudy voor helderziende Rida     Getuigenis van rudy op 30 maart 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Rida

helderziende Rida


Niet slecht, maar niks bijzonders opgeleverd .

Bel of e-mail met helderziende RidaGetuigenis van Lies voor helderziende Rida     Getuigenis van Lies op 29 maart 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Gunter

helderziende Gunter


Hey Gunther, had je vanavond aan de lijn en vroeg of ik naar muziek van die van Las Vegas luisterde kon het niet direct plaatsen tot je Titanic zei. Ja 20 jaar geleden mijn openingsdans wat hebben we ermee gelachen dat je dat wist. Ik bel je regelmatig voor je raad en rust en het grootste deel is tot nu toe uitgekomen. Ben benieuwd wat nog komen gaat. Je bent een topper hier op de lijn. Hoor je snel .

Bel of e-mail met helderziende GunterGetuigenis van Xxx voor helderziende Gunter     Getuigenis van Xxx op 27 maart 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Victory

helderziende Victory


Hallo victory, heb je over een paar maanden gebeld en je hebt mij gezegd dat alles goed komt maar dat ik geduld moest hebben. Vandaag heb ik je terug gebeld en kreeg ik te horen dat de gesprekken kort bij liggen en dat er een nieuwe start komt voor ons beiden met veel liefde. Ik weet dat ik geduld moet hebben, daar ik van hem niets hoor maar alles komt goed. Bedankt voor je consult en ik hou je op de hoogte gr y.

Bel of e-mail met helderziende VictoryGetuigenis van yolanda voor helderziende Victory     Getuigenis van yolanda op 26 maart 2018 - waardering van 5.
Helderziende hulplijn met live online helderzienden, lees hier getuigenissen en beoordelingen.
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze helderzienden:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf helderziende? | Consulenten Copyright © 2008 - helderzienden.be. Alle rechten voorbehouden.


helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderziendenTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 helderzienden.be NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  helderzienden RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie helderzienden.be mobiel.Helderzienden.be
 

Helderzienden.be
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde helderzienden Paranormaal begaafd
  online helderzienden Online helderzienden
  Zelf helderziende worden Zelf helderziende worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door helderzienden Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

helderzienden
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel helderziende
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende helderzienden Helderziende helderzienden
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online helderzienden online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende helderzienden
  Bronnen helderzienden Bronnen helderzienden

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET helderzienden
  Telefoonconsult met helderzienden Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met helderzienden Consultatie via e-mail
  Fotoreading met helderzienden Fotoreading met helderzienden
  Goedkoper bellen met helderzienden Goedkoop bellen met helderzienden

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door helderzienden Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door helderzienden Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door helderzienden Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door helderzienden Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door helderzienden Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door helderzienden Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door helderzienden Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen