|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderzienden
helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
       
  Helderziende hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door helderzienden Daghoroscoop Stier door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Kreeft door helderzienden
Daghoroscoop Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Maagd door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen door helderzienden
Daghoroscoop Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Waterman door helderzienden Daghoroscoop Vissen door helderzienden

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Helderzienden.be-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze helderzienden?

Elke dag geven onze helderzienden inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over helderzienden door onze bezoekers.

Onze helderzienden appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een helderziende:  

Getuigenissen van helderziende Xandra

helderziende Xandra


Xandra is een ontzettend lieve vrouw, die moeite neemt om iets uit te leggen. Ze heeft een stukje van mijn angst weggenomen door mij er mee te confronteren. Angst is inderdaad geen liefde. Ik ben je ontzettend dankbaar lieve Xandra, je hebt mij door je uitleg een aantal dingen doen inzien.

Bel of e-mail met helderziende XandraGetuigenis van Inge voor helderziende Xandra     Getuigenis van Inge op 25 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Lies

helderziende Lies


Lieve dame, rustige warme liefdevolle energie, kon de situatie heel goed duiden en alles was spot-on. Ik voelde de rust over mij heen komen. Hopelijk komt de voorspelling ook uit.

Bel of e-mail met helderziende LiesGetuigenis van Rose voor helderziende Lies     Getuigenis van Rose op 24 september 2018 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Vitta

helderziende Vitta


Vitta is heel goed in het invoelen . heeft al meerdere keren er bonk op gezeten wat dan ook een meerwaarde is . goe bezig .

Bel of e-mail met helderziende VittaGetuigenis van ingeske voor helderziende Vitta     Getuigenis van ingeske op 24 september 2018 - waardering van 2.

Getuigenissen van helderziende Derya

helderziende Derya


Altijd even goed. Consistent in haar uitspraken Kort, maar krachtig. Waar voor je geld. Ik ben een tevreden klant.

Bel of e-mail met helderziende DeryaGetuigenis van Lies voor helderziende Derya     Getuigenis van Lies op 23 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Lilith

helderziende Lilith


Duidelijk, gedetailleerd. no-nonsens en met een vleugje humor.Een aanrader.

Bel of e-mail met helderziende LilithGetuigenis van patrick voor helderziende Lilith     Getuigenis van patrick op 22 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Vitta

helderziende Vitta


Dag Vitta,

Jij bent de eerste na zoveel mensen die ik op de lijn gebeld heb, die mij echt begreep en gerustgesteld. Alles wat je zei over mij klopte volledig. Je hebt mij vooral heel wat moed gegeven waardoor ik me eindelijk beter voel. Ik zal niet rap een een getuigenis plaatsen maar door u energie dat jij mij door gaf, heeft me eindelijk tot rust gebracht en ik weet dat nu dat op de eerste plaats komt en wat je over de toekomst hebt gezegd, heeft mij zoveel hoop gegeven, dat ik eindelijk alles kan afsluiten en terug mijn eigen kan vinden. Je bent een schatje want je hebt mij echt geholpen. Duizend maal bedankt voor uw begrip en omdat je mij zo perfect aanvoelde, hoe ik werkelijk ben. Doe zo voort. vele lieve knuffels van L.

Bel of e-mail met helderziende VittaGetuigenis van L voor helderziende Vitta     Getuigenis van L op 22 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende John

helderziende John


John ik verkeer nog steeds in schoktoestand. Ik kon het niet geloven maar jij bleef zelfzeker dat er een toevallige ontmoeting en positief gesprek zou plaatsvinden. Dit leek me zo onlogisch en surreeel want hoe kon dit in godsnaam met al die negativiteit en obstakels die rondom ons heen lagen maar WOW WOW WOW alles is uitgekomen tot in de kleinste details. Woord per woord, detail per detail. Ik twijfel nooit meer aan jou. Ik kan het werkelijk niet geloven, het moet nog steeds doordringen, een topper ben jij en altijd zo vriendelijk ook. Dank je wel.

Bel of e-mail met helderziende JohnGetuigenis van Verbaasde vrouw voor helderziende John     Getuigenis van Verbaasde vrouw op 21 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Seonah

helderziende Seonah


Lieve Seonah, ik kan je niet genoeg bedanken voor de rust die je me brengt.je bent een lieve dame en uitstekende paragnost. ik kijk alvast uit naar mijn veelbelovende toekomst. jou bellen is beter dan therapie bij de psychologe. je lijkt net een vriendin die ik al jaren ken. bij verandering of slecht moment hoor je me weer ;-).
1000x dank.

Bel of e-mail met helderziende SeonahGetuigenis van anoniem voor helderziende Seonah     Getuigenis van anoniem op 21 september 2018 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Kristal

helderziende Kristal


Super kaartlegster zit er altijd bonk op . geeft mensen de positiviteit die ze nodig hebben doe zo verder . Een meerwaarde voor de lijn.

Bel of e-mail met helderziende KristalGetuigenis van inge voor helderziende Kristal     Getuigenis van inge op 21 september 2018 - waardering van 1.

Getuigenissen van helderziende Tess Sharity

helderziende Tess Sharity


Dank je wel voor het fijne gesprek.
Je weet erg veel en je bent erg lief ook haha :)
Tot over een paar maandjes :).

Bel of e-mail met helderziende Tess SharityGetuigenis van Angelique voor helderziende Tess Sharity     Getuigenis van Angelique op 20 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Cassandra

helderziende Cassandra


Cassandra
Het is altijd fijn met u te praten. Je hebt het altijd bij het rechte eind. En zo geduldig. Danku voor alles.
A x.

Bel of e-mail met helderziende CassandraGetuigenis van Ann voor helderziende Cassandra     Getuigenis van Ann op 19 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Leandra

helderziende Leandra


Leandra
Zo aangenaam om met u te praten. Je bent een geschenk uit de hemel. Zo betrokken. En altijd bij het rechte eind.
A x.

Bel of e-mail met helderziende LeandraGetuigenis van Ann voor helderziende Leandra     Getuigenis van Ann op 19 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Tess Sharity

helderziende Tess Sharity


Tess
Jij bent werkelijk een geschenk uit de hemel.
A x.

Bel of e-mail met helderziende Tess SharityGetuigenis van Ann voor helderziende Tess Sharity     Getuigenis van Ann op 19 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Gunter

helderziende Gunter


Gunter, ik kan het nog steeds niet geloven. De voorspelling die je mij dit weekend gaf is ook uitgekomen. De ontmoeting heeft gisteren al plaatsgevonden. Wat een aangenaam en duidelijk gesprek was dat.

Bel of e-mail met helderziende GunterGetuigenis van Nel voor helderziende Gunter     Getuigenis van Nel op 19 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende MB Rhais

helderziende MB Rhais


Lieve Rhais, nu pas zie ik dat ik de sterren was vergeten aan te vullen. jij bent meer dan 5** waard. Liefs Conny.

Bel of e-mail met helderziende MB RhaisGetuigenis van Conny voor helderziende MB Rhais     Getuigenis van Conny op 18 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dirk

helderziende Dirk


Na een moeilijke periode heb ik je gebeld. En je hebt me veel laten inzien. Beste groeten Emiel .

Bel of e-mail met helderziende DirkGetuigenis van Emiel voor helderziende Dirk     Getuigenis van Emiel op 17 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


3 weken geleden Donna opgebeld.ze bevestigde mij dat mijn vriend mij bedriegt met een andere vrouw. Ik stond versteld om dit te moeten aanhoren ongeacht mijn gevoel het wel wist.vorig week heeft mijn vriend bevestigd dat hij een ander heeft en je voorspelling met spijt en dat hij een nieuwe kans wilt is ook uitgekomen. Donna is top en rechtuit, draait niet rond de pot. Ik bel je wanneer ik je weer te pakken kan krijgen voor het vervolg Donna. Gr.Zarah.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Zarah voor helderziende Donna     Getuigenis van Zarah op 16 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Gunter

helderziende Gunter


Lieve Gunther. Je zat er pal bovenop. Ik heb eindelijk de verduidelijking gekregen die je zag. Inderdaad zoals je zei elke dag denken aan mij, heel hard twijfelen aan zichzelf maar de gevoelens voor mij zijn er nog steeds. Ik maak het hem niet makkelijk zoals je zei. Belofte maakt schuld, dus hierbij mijn getuigenis. Dank je wel voor je tijd, geduld en goede raad. X.

Bel of e-mail met helderziende GunterGetuigenis van Nel voor helderziende Gunter     Getuigenis van Nel op 16 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Hey Donna, ik wil je bedanken voor het terug mailen. Ik hoop echt wat je zegt dat het werkelijkheid word hou je zeker op de hoogte. En zal je zeker nog eens mailen als ik in een dipje zit. Jij bent top thanks grtjs Yves.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Yves voor helderziende Donna     Getuigenis van Yves op 13 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sophia

helderziende Sophia


Beste Sophia,bedankt voor je raad via een emailconsult.Het komt me qua bepaalde dingen heel herkenbaar voor.

Bel of e-mail met helderziende SophiaGetuigenis van X. voor helderziende Sophia     Getuigenis van X. op 13 september 2018 - waardering van 4.

Getuigenissen van helderziende John

helderziende John


John ik hoop dat je voorspelling van deze voormiddag ivm maandag zal uitkomen en dat hij aanwezig zal zijn voor zijn dochtertje. Zoals beloofd krijg je dan 5 sterren van mij. .

Bel of e-mail met helderziende JohnGetuigenis van A. voor helderziende John     Getuigenis van A. op 12 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende MB Rhais

helderziende MB Rhais


Lieve Rhais, hoe doet u het toch? Telkens weet je mij terug gerust te stellen. Het is niet gemakkelijk wat je vraagt maar ik zal echt geduld oefenen, want het loont de moeite om te wachten. Kan bijna niet wachten op het geluk die je me voorspelde. je slaagt de nagel op de kop wat hem betreft en wat mezelf betreft.

Bel of e-mail met helderziende MB RhaisGetuigenis van anoniem voor helderziende MB Rhais     Getuigenis van anoniem op 12 september 2018 - waardering van 2.

Getuigenissen van helderziende Tina

helderziende Tina


Dankje,

Diep kunnen onderzoeken op vraag van mezelf. U kan dit echt. Ziet enorm veel met een zuiver perspectief, tranen in mijn ogen. Mooie frequentie waarin u leeft en bij afsluit u me zegt. Hopelijk ben ik u van dienst kunnen zijn met mijn antwoorden.

Mooi , echt mooi.

Bel of e-mail met helderziende TinaGetuigenis van M voor helderziende Tina     Getuigenis van M op 8 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dirk

helderziende Dirk


Dag beste Dirk, je bent zoals je zelf vertelde iemand die langs de zijlijn kijkt naar de situatie, en daardoor neutraal denkt. Je gaf me duidelijkheid. Ik bel je nog terug Ch. Deerlijk.

Bel of e-mail met helderziende DirkGetuigenis van Anoniem voor helderziende Dirk     Getuigenis van Anoniem op 8 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Bibi

helderziende Bibi


Zojuist een gesprek gehad met u over mijn relatie.
Heel interessant en boeiend.
Alvast bedankt voor de eerlijkheid.
Hou u zeker op de hoogte.

Bel of e-mail met helderziende BibiGetuigenis van Martine voor helderziende Bibi     Getuigenis van Martine op 7 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Victory

helderziende Victory


Lieve Victory, ik wil je bedanken voor de goede raad die je me hebt gegeven. De informatie die jij uit uw kaarten haalt is gewoonweg overweldigend. Een schat aan informatie. Jij bent de 5 sterretjes dubbel en dik waard.

Bel of e-mail met helderziende VictoryGetuigenis van L voor helderziende Victory     Getuigenis van L op 5 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Chantal

helderziende Chantal


Hallo, Chantal. Dank u wel voor de prachtige en accurate reading. Je hebt me echt van mijn sokken geblazen. Ik zat er een beetje door, maar je kwam meteen tot de kern van de zaak. Ongelooflijk. Al de dingen die je me vertelde zijn voor 100% waar. Ik kan haast niet wachten om met mijn nieuw en prachtig leventje te beginnen. Ik bel u zeker en vast nog eens op om je op de hoogte te houden of om gewoon even wat goede raad. U bent echt een pracht van een vrouw die 10 sterretjes waard is. Lieve groetjes en een dikke knuffel xxx.

Bel of e-mail met helderziende ChantalGetuigenis van L voor helderziende Chantal     Getuigenis van L op 5 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Marie

helderziende Marie


Marie, het wonder is gebeurd. Je had het bij het rechte eind. Ik geb zonet een bericht gekregen van hem. Bedankt voor het geduld en de goed me raad. X.

Bel of e-mail met helderziende MarieGetuigenis van Nel voor helderziende Marie     Getuigenis van Nel op 5 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Nina

helderziende Nina


super hoe jij mensen geruststeld.ik heb alle vertrouwen in jou.hoop je snel weer te spreken.
Dikke knuffel van mij.

Bel of e-mail met helderziende NinaGetuigenis van Danielle voor helderziende Nina     Getuigenis van Danielle op 5 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dirk

helderziende Dirk


Hai Dirk, als kaartlegster zelf, een collega van jou, kan ik niet anders zeggen dat je je job zeer goed doet.

Bel of e-mail met helderziende DirkGetuigenis van Daisy voor helderziende Dirk     Getuigenis van Daisy op 5 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Lieve Donna,Eindelijk jouw eens te pakken gekregen en je zult misschien raden wat ik jouw nu ga vertellen?. Jouw voorspellingen over HEM zijn volledig uitgekomen. Oh my God Donna, je bent super, krachtig.geen woorden voor. TOPPPER . DANK JE VOOR ALLES.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van eindelijk te pakken ! voor helderziende Donna     Getuigenis van eindelijk te pakken ! op 4 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Gunter

helderziende Gunter


Beste Gunter, idd je hebt me eventjes doen wachten maar het antwoord was het wachten waard. Nu afwachten om te zien of je voorspellingen kloppen. In ieder geval slaag je de kop op de nagel wat zijn verleden betreft en dat zonder dat ik er 1 woord over heb gerept. Ook wat betreft die jaloerse vrouw waar ik voor moet uitkijken. Ik weet over wie je het hebt en nu kan ik ervoor alert zijn. Dank u Gunter.

Bel of e-mail met helderziende GunterGetuigenis van Conny voor helderziende Gunter     Getuigenis van Conny op 3 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dirk

helderziende Dirk


Hallo Dirk, de lijn werd plots verbroken, maar wat je me op korte tijd vertelde blijft wel hangen.merci.

Bel of e-mail met helderziende DirkGetuigenis van Valerio voor helderziende Dirk     Getuigenis van Valerio op 2 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Cassandra

helderziende Cassandra


Knap medium met hart van goud. Al heel veel van hetgeen zij voorspelde kwam uit. Dank je meissie.

Bel of e-mail met helderziende CassandraGetuigenis van Ikke voor helderziende Cassandra     Getuigenis van Ikke op 1 september 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Patricia

helderziende Patricia


Patricia, ik had je gisteren heel laat gebeld omdat ik niet kon slapen. Ik was me zorgen aan het maken hoe mijn dag vandaag ging zijn op het werk nadat ik eerlijk was geweest tegen mijn baas hoe ik mij voelde op het werk. Inderdaad, je had gelijk, het was vandaag uiteindelijk goed gekomen, ik was zelfs een uur te laat maar het was wel goed gekomen. Ik wil je graag bedanken dat je me de moed had gegeven na alles wat er de laatste tijd met mij is gebeurd op het werk. Je had ook gezegd dat je iemand op mijn pad zag komen die jonger was dan mij. Nadat wij onze gesprek hadden beindigd, begon het meteen tot mij door te dringen wie het eventueel kon zijn. Hij had me inderdaad een tijd geleden een bericht gestuurd en ik ga hem hoogstwaarschijnlijk inderdaad terug tegen komen. Je bent echt goed, ik hoop dat de rest ook mag uitkomen. Ik bel je zeker weer terug lieve Patricia, daar mag je zeker vanuit gaan. Met vriendelijke groeten, L.L.

Bel of e-mail met helderziende PatriciaGetuigenis van L.L. voor helderziende Patricia     Getuigenis van L.L. op 31 augustus 2018 - waardering van 5.
Helderziende hulplijn met live online helderzienden, lees hier getuigenissen en beoordelingen.
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze helderzienden:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf helderziende? | Consulenten Copyright © 2008 - helderzienden.be. Alle rechten voorbehouden.


helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderziendenTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 helderzienden.be NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  helderzienden RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie helderzienden.be mobiel.Helderzienden.be
 

Helderzienden.be
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde helderzienden Paranormaal begaafd
  online helderzienden Online helderzienden
  Zelf helderziende worden Zelf helderziende worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door helderzienden Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

helderzienden
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel helderziende
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende helderzienden Helderziende helderzienden
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online helderzienden online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende helderzienden
  Bronnen helderzienden Bronnen helderzienden

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET helderzienden
  Telefoonconsult met helderzienden Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met helderzienden Consultatie via e-mail
  Fotoreading met helderzienden Fotoreading met helderzienden
  Goedkoper bellen met helderzienden Goedkoop bellen met helderzienden

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door helderzienden Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door helderzienden Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door helderzienden Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door helderzienden Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door helderzienden Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door helderzienden Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door helderzienden Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen