belconsult helderziende ANTWAN

2785 ANTWAN IS OFFLINE

Erkend helderziende Antwan is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Antwan, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Antwan komt pas later online.

HELDERZIENDE ANTWAN - HELDERWETEND

HELDERZIENDE ANTWAN - HELDERWETEND

Een helderziende zoals helderziende Antwan met de paranormale gave helderwetendheid geeft antwoorden op belangrijke levensvragen. Deze antwoorden komen bij helderziende Antwan binnen zonder dat daar auditief iets van te merken is. Iemand die helderwetend is, krijgt een bepaald gevoel of weet ineens dat iets klopt zonder dat daar een wetenschappelijke verklaring voor gegeven kan worden. Het komt niet voort uit intuïtie, maar lijkt eigenlijk uit het niets bij helderziende Antwan binnen te komen.

Een helderziende zoals helderziende Antwan die helderwetend is, krijgt eerlijke en objectieve antwoorden door op vragen die u heeft met betrekking tot uw leven. Helderwetend wordt ook wel paranormaal weten, helder weten of innerlijke weten genoemd. Woorden en beelden komen binnen bij helderziende Antwan in de vorm van een universele energie. Dat vertaalt helderziende Antwan dan weer naar uw wereld en in uw taal.

HELDERZIENDE ANTWAN - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt helderziende Antwan al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan helderziende Antwan om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt helderziende Antwan het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt helderziende Antwan eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende helderziende. Pendelaars zoals helderziende Antwan schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met helderziende Antwan en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

 HELDERZIENDE ANTWAN AGENDA FEBRUARI HELDERZIENDE ANTWAN

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE ANTWAN

DAG

helderziende Antwan heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DAG

helderziende Antwan heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Antwan, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Antwan in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Antwan, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE ANTWAN

Geeft sinds 13 oktober 2022 helderziend advies op deze website.

HELDERWETEND

Helderziende Antwan gebruikt als
persoonlijke pincode 2785

PENDELEN

Antwan gaf laatste consult op
22 februari 2024 om 02u38

glazen bol  helderziende Antwan Belgie

3 JAAR ERVARING

Antwan is al 3 jaar actief op helderzienden.be

VAAK ONLINE

Helderziende Antwan is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Antwan is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.68 out of 5
40 recensies

ANTWAN HELDERZIENDE ANTWAN

Reader Antwan is ruim 35 jaar bezig in de Spirituele Wereld.

Op het gebied van helderwetende waarnemingen, met pendel en kaarten geeft hij u een beter zicht op uw verleden, het heden en de toekomst. U kunt antwoorden verwachten over relaties, liefde, zakelijk.

Over alles wat in uw leven speelt en belangrijk is, geen vraag is te moeilijk.

Veel liefs en licht van reader Antwan.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE ANTWAN

TOP