consult met  kaartlegger

helderziendenBELCONSULT MET KAARTLEGGERS

Kaartleggers maken gebruik van verschillende kaartendecks om inzicht te krijgen in jouw leven en toekomst. Onze kaartleggers zijn gespecialiseerd in tarotkaarten, de Lenormandkaarten , pendelkaarten, Zigeunerkaarten , symboolkaarten en de engelenkaarten. Kaartleggers weten exact wat de kaarten te vertellen hebben over uw leven, werk en liefdesleven. Laat onze kaartleggers een kaartlegging doen via belconsult of mailadvies en u verkrijgt direct live antwoord van de kaarten. Stal aan een kaartlegger die u hebt opgebeld een persoonlijk vraag, waarna de kaartleger voor u de kaarten zal leggen. Kaartleggen is best ingewikkeld aangezien elke kaart een ander symbool heeft dat ook vaak op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden. Ook de legmethode, de combinatie van kaarten en de positie van de kaarten is bij kaartleggen van belang. U kunt er in elk geval op vertrouwen dat onze kaartleggers beschikken over heel veel ervaring op dit gebied en u specifieke en directe antwoorden op uw vragen zullen geven.

Ontdek hieronder onze aanwezige kaartleggers:

helderzienden KAARTLEGGERS

Met behulp van kaartleggen komt u meer te weten over uzelf en uw toekomst. Onze kaartleggers weten precies de betekenis van de getrokken kaarten en vertellen u wat de kaarten in uw specifieke situatie betekenen. Onze kaartleggers beheersen zowel de eenvoudige als de uitgebreide tarotkaartleggingen. Een van de meest gebruikte manieren van tarotkaarten leggen is in de volgorde heden, verleden en toekomst. Door middel van deze methode kunnen onze kaartleggers zien wat er speelt in je leven en een uitleg geven over het hoe en waarom van je huidige situatie of toekomst. Engelenkaarten bevatten altijd een spirituele boodschap die voor u belangrijk kan zijn in zaken als de liefde en relaties. Engelenkaarten worden gebruikt om dat ze open, eerlijk en liefdevol zijn. Zigeunerkaarten werden vaak gebruikt door rondtrekkende families en zigeuners. Op zigeunerkaarten staan handgetekende prenten die voorzien zijn van een spreuk. Zigeunerkaarten bieden inzichten over je toekomst en de spreuk kan dienstdoen als levensles.

Onze paragnosten worden vaak bijgestaan door hun gidsen. Deze gidsen of entiteiten zijn zielen of geesten die zich in de astrale of andere zijde bevinden. Hieronder vallen bijvoorbeeld overleden familieleden, dierbaren, engelen en zelfs overleden huisdieren. Entiteiten bestaan uit energie, ze zien ons wel maar wij zien hen vaak niet. Onze paragnosten kunnen deze energie aanvoelen: ze horen (helderhorend) , zien (helderziend) of ruiken(helderruikend) de entiteiten. Sommige paragnosten kunnen zelfs met deze energie communiceren. Het is dan ook verstandig een paragnost te raadplegen als je zelf entiteiten waarneemt maar niet weet hoe hiermee om te gaan.

Paragnosten kunnen je vertellen wat je wel en niet moet doen en zelfs informatie geven waarom de entiteit of entiteiten bij je zijn. Misschien willen ze wel een boodschap doorgeven.

Ontdek hieronder het eenvoudige stappenplan van een helderziend belconsult met onze kaartleggers.
Hoe werkt een 0900-belconsult met kaartleggers: Start hieronder uw belconsult met kaartleggers:

kaartleggers bellen
1. Bel Kaartleggers-nummer +
belconsult Nederland kaartleggers 0909 - 19 19 vanuit Nederland
belconsult belgie kaartleggers 0903 - 416 42 vanuit België
belconsult Kaartleggers
2a. Keuze - Druk op toets 1 +
Toets nummer 1 in.
U wordt verbonden met willekeurig kaartlegger
bellen Kaartleggers
2b. Keuze - Druk op toets 2 +
Of u drukt op toets 2.
Geef nu de pincode in van een kaartlegger
belconsult Kaartleggers
2c. Keuze - Druk op toets 3 +
Of u drukt op toets 3.
U hoort de visitekaartjes van onze kaartleggers
belconsult Kaartleggers
3. U wordt verbonden +
Uw consult met een kaartlegger start.
Stel uw vragen over uw toekomst, liefde, werk...
bellen Kaartleggers
4. U sluit het consult af +
U wenst het consult af te sluiten.
Haak gewoon in of leg af.

LEDEN - KAARTLEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een kaartleggers-account. Bel goedkoper met kaartleggers, e-mail met helderziende kaartleggers, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP