belconsult helderziende SANNIE

2906 SANNIE IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Sannie is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Sannie, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Sannie komt pas later online.

HELDERZIENDE SANNIE - HOOGSENSITIEF

HELDERZIENDE SANNIE - HOOGSENSITIEF

Volgens de door psychologe Elaine N. Aron ontwikkelde theorie, is een hoogsensitief persoon (Engels: highly sensitive person), afgekort HSP, een persoon die een gevoeliger zenuwstelsel heeft dan gemiddeld.

In het Nederlands wordt highly sensitive soms vertaald als "hoog sensitief", maar vaker als "hooggevoelig". Deze gevoeligheid bij helderziende Sannie is direct te herkennen van kindsaf. Kortom: mensen zoals helderziende Sannie reageren gevoeliger op externe energie en prikkels dan gemiddeld. Op deze manier kan helderziende Sannie je helpen met jouw levensvragen.

HELDERZIENDE SANNIE - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Sannie je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Sannie respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Sannie je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Sannie je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Sannie herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Sannie met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Sannie leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 HELDERZIENDE SANNIE AGENDA JULI HELDERZIENDE SANNIE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE SANNIE

DAG

helderziende Sannie heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DAG

helderziende Sannie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Sannie, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Sannie in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Sannie, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE SANNIE

Geeft sinds 21 maart 2024 helderziend belconsult op deze website.

HOOGSENSITIEF

Helderziende Sannie gebruikt als
persoonlijke pincode 2906

LUISTEREND OOR

Sannie gaf laatste belconsult op
11 juli 2024 om 12u42

glazen bol  helderziende Sannie Belgie

1 JAAR ERVARING

Sannie is al 1 jaar actief op helderzienden.be

AF EN TOE ONLINE

Helderziende Sannie is maar af en toe online, u kan best een afspraak indienen.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, integriteit & paranormaal inzicht

SANNIE HELDERZIENDE SANNIE

Hoi mijn naam is Sannie.

Ik heb veel ervaring in het helpen en begeleiden van mensen met mijn gaven, als je met lastige vragen zit of je weet het even niet meer, dan help ik je verder. Ik ben een goed luisterend oor en kan goed invoelen.

Tarot kaarten lezen begon als een hobby maar is uiteindelijk ook nu mijn expertise en beroep geworden. Ik luister graag naar je.

Tot snel, medium Sannie.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE SANNIE

TOP