belconsult helderziende YOUSS

2763 YOUSS IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Youss is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Youss, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Youss komt pas later online.

HELDERZIENDE YOUSS - RAADGEVER

HELDERZIENDE YOUSS - RAADGEVER

Raadgevers geven u klaar en duidelijk advies over uw levensvragen. Elk van onze raadgevers heeft zijn of haar specifieke en unieke gaven!

helderziende Youss beheerst een vorm van direct weten zonder dat zij er over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden. Door hun intuïtief vermogen krijg je inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

helderziende Youss heeft de gave om aandachtig te luisteren naar je verhaal en om jouw min of meer uitgesproken zorgen en problemen te ontdekken. Zij geven je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen.

Bel nu met helderziende Youss om antwoorden te vinden op al je levensvragen en om je vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen.

HELDERZIENDE YOUSS - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Youss je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Youss respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Youss je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Youss je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Youss herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Youss met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Youss leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 HELDERZIENDE YOUSS AGENDA JULI HELDERZIENDE YOUSS

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE YOUSS

DAG

helderziende Youss heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DAG

helderziende Youss heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Youss, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Youss in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Youss, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE YOUSS

Geeft sinds 26 april 2022 helderziend belconsult op deze website.

RAADGEVER

Helderziende Youss gebruikt als
persoonlijke pincode 2763

LUISTEREND OOR

Youss gaf laatste belconsult op
28 april 2024 om 12u11

glazen bol  helderziende Youss Belgie

3 JAAR ERVARING

Youss is al 3 jaar actief op helderzienden.be

ZELDEN ONLINE

Helderziende Youss is heel zelden online.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, integriteit & paranormaal inzicht

TOP HELDERZIENDE

Youss is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.80 out of 5
54 recensies

YOUSS HELDERZIENDE YOUSS

Ik ben helderziende Youss, een spirituele coach .

Ik werk met de lenomand kaarten.

Stel je open om van mij licht en liefde te ontvangen.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE YOUSS

TOP