belconsult helderziende TESSA

2583 TESSA IS OFFLINE

Erkend helderziende Tessa is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Tessa, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Tessa komt pas later online.

HELDERZIENDE TESSA - INVOELEND

HELDERZIENDE TESSA - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van helderziende Tessa om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij helderziende Tessa automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met helderziende Tessa en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend helderziende jou helpen?

Onze helderzienden zoals helderziende Tessa hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met helderziende Tessa.

HELDERZIENDE TESSA - SOCIAAL INVOELEND

Meevoelend zijn, helderziende Tessa kan zich inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken. Bel nu met helderziende Tessa en vraag hulp van een sociaal invoelend helderziende!

Een helderziende zoals helderziende Tessa is meevoelend, ruimhartig en medelevend met uw huidige levensfase en situatie. Op die manier kan helderziende Tessa je handvaten geven om je te helpen in het dagelijkse leven.

AGENDA OKTOBER HELDERZIENDE TESSA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE TESSA

DAG

helderziende Tessa heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DAG

helderziende Tessa heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Tessa, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Tessa in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Tessa, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE TESSA

Geeft sinds 8 november 2018 helderziend advies op deze website.

INVOELEND

Helderziende Tessa gebruikt als
persoonlijke pincode 2583

SOCIAAL INVOELEND

Tessa gaf laatste consult op
30 september 2022 om 14u53

glazen bol  helderziende Tessa Belgie

5 JAAR ERVARING

Tessa is al 5 jaar actief op helderzienden.be

VAAK ONLINE

Helderziende Tessa is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Tessa is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.80 out of 5
44 recensies

HELDERZIENDE TESSA

Als levenscoach, helderziend en voelende gave, en mede door eigen levenservaring en mijn kaartjes, kan ik al veel inzichten geven aan mensen.

Intuitie sterk ontwikkeld, heb je een stilstand in je leven, een luisterend oor nodig, dan kan ik je de nodige hand vaten aanreiken om een nieuwe fase in je leven toe te laten.

RECENSIES OVER HELDERZIENDE TESSA

TOP