belconsult helderziende MARIE

2447 MARIE IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Marie is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Marie, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Marie komt pas later online.

HELDERZIENDE MARIE - LUISTEREND OOR

HELDERZIENDE MARIE - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Marie je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Marie respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Marie je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Marie je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Marie herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Marie met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Marie leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

HELDERZIENDE MARIE - SOCIAAL INVOELEND

Meevoelend zijn, helderziende Marie kan zich inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken. Bel nu met helderziende Marie en vraag hulp van een sociaal invoelend helderziende!

Een helderziende zoals helderziende Marie is meevoelend, ruimhartig en medelevend met uw huidige levensfase en situatie. Op die manier kan helderziende Marie je handvaten geven om je te helpen in het dagelijkse leven.

 HELDERZIENDE MARIE AGENDA JULI HELDERZIENDE MARIE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE MARIE

DAG

helderziende Marie heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DAG

helderziende Marie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Marie, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Marie in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Marie, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE MARIE

Geeft sinds 1 november 2016 helderziend belconsult op deze website.

LUISTEREND OOR

Helderziende Marie gebruikt als
persoonlijke pincode 2447

SOCIAAL INVOELEND

Marie gaf laatste belconsult op
22 juli 2024 om 18u51

glazen bol  helderziende Marie Belgie

9 JAAR ERVARING

Marie is al 9 jaar actief op helderzienden.be

VAAK ONLINE

Helderziende Marie is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, integriteit & paranormaal inzicht

TOP HELDERZIENDE

Marie is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.87 out of 5
134 recensies

MARIE HELDERZIENDE MARIE

Hallo, ik ben Marie.

Al jaren sta ik mensen bij waar ik kan door middel van helderziende gave en de lenormand kaarten, mijn pendel en mijn ervaringen als Reikimaster en therapeute. Dankzij mijn nauwe samenwerking met en bescherming van de Aartsengelen en Moeder Meera, kan ik uw harteroerselen bereiken en begrijpen.

Mijn invoelend vermogen en vele jaren levenservaring zijn voor mij een extra hulpmiddel bij het vertalen van uw vragen en of problemen. Vraag en u zal gehoord worden.

Van harte veel liefs Marie.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE MARIE

TOP