belconsult helderziende LIESJE

2465 LIESJE IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Liesje is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Liesje, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Liesje komt pas later online.

HELDERZIENDE LIESJE - KAARTLEGGEN

HELDERZIENDE LIESJE - KAARTLEGGEN

Kaartleggen is een methode die helderziende Liesje kan gebruiken bij het voorspellen van uw toekomst. Er bestaan verschillende methodes bij het kaartleggen en er zijn dan ook verschillende soorten kaarten. Kaartleggen is al een eeuwenoud volksgebruik. Er is dan ook altijd al behoefte geweest bij mensen om een blik in de toekomst te kunnen werpen. Kaartleggen bij helderzienden.be gaat als volgt: u stelt aan helderziende Liesje die u hebt opgebeld een persoonlijk vraag, waarna deze persoon voor u de kaarten zal leggen.

Kaartleggen is best ingewikkeld aangezien elke kaart een ander symbool heeft dat ook vaak op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden. Ook de legmethode en de positie van de kaarten is bij kaartleggen van belang. U kunt er in elk geval op vertrouwen dat helderziende Liesje beschikt over heel veel ervaring op dit gebied en u specifieke en directe antwoorden op uw vragen kan geven.

Wilt u ook meer weten over wat er de komende tijd op uw pad komt? Heeft u specifieke vragen over uw relatie, uw gezondheid of uw werksituatie? Aarzel dan niet langer en bel met helderziende Liesje. Je stelt een specifieke vraag en vervolgens legt helderziende Liesje de kaarten speciaal voor jou. Op deze manier krijgt u specifieke en directe antwoorden op uw persoonlijke vragen en situatie.

HELDERZIENDE LIESJE - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt helderziende Liesje al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan helderziende Liesje om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt helderziende Liesje het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt helderziende Liesje eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende helderziende. Pendelaars zoals helderziende Liesje schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met helderziende Liesje en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

 HELDERZIENDE LIESJE AGENDA JULI HELDERZIENDE LIESJE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE LIESJE

DAG

helderziende Liesje heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DAG

helderziende Liesje heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Liesje, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Liesje in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Liesje, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE LIESJE

Geeft sinds 20 december 2016 helderziend belconsult op deze website.
Liesje is eveneens beschikbaar voor chatconsult en mailadvies.

KAARTLEGGEN

Helderziende Liesje gebruikt als
persoonlijke pincode 2465

PENDELEN

Liesje gaf laatste belconsult op
24 juli 2024 om 21u56
Liesje gaf laatste chatconsult op
8 mei 2024 om 13u48

glazen bol  helderziende Liesje Belgie

9 JAAR ERVARING

Liesje is al 9 jaar actief op helderzienden.be

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Liesje is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, integriteit & paranormaal inzicht

TOP HELDERZIENDE

Liesje is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.81 out of 5
67 recensies

LIESJE HELDERZIENDE LIESJE

Hallo lieve mensen ik ben Liesje ben helderziend en wetend medium door mijn buitengewone gave kan ik dadelijk aanvoelen op de problemen van u.

En kan u heel veel rust geven, ik maak gebruik van allerlei kaarten waarbij ik een luisterend oor ben voor problemen in de liefde, thuissituatie,werk gerelativeerd enz.

ben eveneens reiki master, NLP therapeut en coach, pendel, kan foto lezen bij mij ben je op de goede plaats voor een diepgaand rustig en oplosbaar gesprek.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE LIESJE

TOP