belconsult helderziende DESTENY

1736 DESTENY IS OFFLINE

Erkend helderziende Desteny is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Desteny, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Desteny komt pas later online.

HELDERZIENDE DESTENY - HELDERVOELEND

HELDERZIENDE DESTENY - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals helderziende Desteny voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met helderziende Desteny.

HELDERZIENDE DESTENY - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Desteny je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Desteny respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Desteny je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Desteny je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Desteny herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Desteny met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Desteny leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

AGENDA AUGUSTUS HELDERZIENDE DESTENY

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE DESTENY

DAG

helderziende Desteny heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DAG

helderziende Desteny heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderzienden.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Desteny, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Desteny in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Desteny, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE DESTENY

Geeft sinds 11 november 2019 helderziend advies op deze website.

HELDERVOELEND

Helderziende Desteny gebruikt als
persoonlijke pincode 1736

LUISTEREND OOR

Desteny gaf laatste consult op
9 augustus 2022 om 16u31

glazen bol  helderziende Desteny Belgie

4 JAAR ERVARING

Desteny is al 4 jaar actief op helderzienden.be

AF EN TOE ONLINE

Helderziende Desteny is maar af en toe online, u kan best een afspraak indienen.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Desteny is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.67 out of 5
566 recensies

HELDERZIENDE DESTENY

Mijn naam is Desteney.

Als helderziend, wetend en voelend medium kan ik je antwoorden geven op al je vragen. Niks is mij te gek en je kan alles bij me kwijt.

Ik zorg dat je weggaat met oprechte antwoorden op je vragen.

Liefs Desteney.

RECENSIES OVER HELDERZIENDE DESTENY

TOP