foto lezen Helderziende SHILOH

GRATIS FOTOANALYSE MET HELDERZIENDE SHILOH

FOTOANALYSE SHILOH

Stuur een foto door naar helderziende Shiloh.

Met behulp van uw foto zal helderziende Shiloh via de telefoon of e-mail meer kunnen vertellen. U kan meerdere foto's uploaden naar één of meerdere helderzienden van helderzienden.be. Het doorsturen van de foto's zelf is gratis.

HELDERZIENDE SHILOH

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Shiloh, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Shiloh in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Shiloh, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE SHILOH

Geeft sinds 22 mei 2019 helderziend advies op deze website.

ENGELEN

Helderziende Shiloh gebruikt als
persoonlijke pincode 2625

SJAMAAN

Shiloh gaf laatste consult op
30 juni 2022 om 16u46

glazen bol  helderziende Shiloh Belgie

4 JAAR ERVARING

Shiloh is al 4 jaar actief op helderzienden.be

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Shiloh is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Shiloh is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.78 out of 5
45 recensies

HELDERZIENDE SHILOH

Als krachtig, hoogbewust lichtwerker en lichtdrager ben ik een met mijn hogere zelf en ziel en in partnerschap verbonden met aartsengelen, lichtmeesters en -wezens, met Gaia en met de Bron.

Ik ben heldervoelend, helderhorend, helderwetend, helderziend, telepathisch begaafd. Zeer hoogsensitief, intuitief en empathisch.

Ik geef veelzijdig spiritueel advies en inzicht. Naast en vanuit affiniteit en ervaring met spirituele dieptepsychologie screen ik de psyche, belicht het onbewuste en zie het innerlijke wezen van mensen en dieren.

En duid dit spiritueel aangaande relaties, persoonlijkheidsproblematieken, bewustwording, kinderen, jongeren, opvoeding. Verder ben ik naast nieuwetijdscoach ook mezelf als sjamaan, paardenfluisteraar en dierentelepaat.

En last but not least: angels and demons. Mijn lichtwerk omvat ghostbusting in de innerlijke en uiterlijke wereld: innerlijke demonen, persoonlijkheidsproblematieken en gevoeligheden, negativiteit, energetische storingen en problemen, entiteiten, huizenreinigingen.

Ik ben er voor mens en dier op de steeds persoonlijk gepaste manier, in zuiverheid en waarheid, met hart, en vanuit mijn Ziel.

RECENSIES OVER HELDERZIENDE SHILOH

TOP