|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderzienden
helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
       
  Helderziende hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door helderzienden Daghoroscoop Stier door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Kreeft door helderzienden
Daghoroscoop Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Maagd door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen door helderzienden
Daghoroscoop Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Waterman door helderzienden Daghoroscoop Vissen door helderzienden

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Helderzienden.be-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze helderzienden?

Elke dag geven onze helderzienden inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over helderzienden door onze bezoekers.

Onze helderzienden appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een helderziende:  

Getuigenissen van helderziende Shiloh

helderziende Shiloh


Een heel lieve dame, straight to the point. Een echte aanrader. Veel liefs.

Bel of e-mail met helderziende ShilohGetuigenis van Nathalie voor helderziende Shiloh     Getuigenis van Nathalie op 16 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Laila

helderziende Laila


Alles klopt. Een vrouw die duidelijk is in haar voorspellingen.Een aanrader, ze weet waarover het gaat.

Bel of e-mail met helderziende LailaGetuigenis van anoniem voor helderziende Laila     Getuigenis van anoniem op 16 januari 2022 - waardering van 2.

Getuigenissen van helderziende Zoya

helderziende Zoya


ik vind zoya een zeer sympathieke dame die open communiceert. ik wens je dan ook alle geluk toe.

Bel of e-mail met helderziende ZoyaGetuigenis van karo voor helderziende Zoya     Getuigenis van karo op 16 januari 2022 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Laila

helderziende Laila


Wauw wauw wauw. Wat een topper is zij. Een van de beste op de lijn. Echt een aanrader.

Bel of e-mail met helderziende LailaGetuigenis van Nathalie voor helderziende Laila     Getuigenis van Nathalie op 16 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dennis

helderziende Dennis


Ik heb Dennis maar net leren kennen en ik zat in een moeilijke, stressvolle situatie waarvan de uitkomst heel echt bepalend zou zijn voor mijn verdere toekomst. Dennis bleef met zijn healende meditatie mij tot rust brengen en stelde mij gerust. Hij herhaalde iedere keer dat ik het moest loslaten en rustig moest blijven.

Het was echt moeilijk voor mij eerst om dit vol te houden, maar hij bleef me helpen. Wat is er dan uiteindelijk gebeurd. Al zijn voorspellingen zijn uitgekomen op 2 dagen tijd. Alles is goed gekomen, de wonderen zijn gebeurd. Ik ben zelf echt sprakeloos.

Je bent echt een engel en ik ben het Universum dankbaar dat onze wegen hebben gekruist. <3 <3 <3.

Bel of e-mail met helderziende DennisGetuigenis van manifestmiracles voor helderziende Dennis     Getuigenis van manifestmiracles op 15 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Nona-Yo

helderziende Nona-Yo


Spijtig dat men krediet op was, je klonk zo vertrouwt om mee te praten. Je kon mijn situatie zo goed schetsen dus ik hoop dat de voorspellingen ook uitkomen. Veel liefs.

Bel of e-mail met helderziende Nona-YoGetuigenis van Jiska voor helderziende Nona-Yo     Getuigenis van Jiska op 14 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Catharina

helderziende Catharina


Voorspelling is uitgekomen.

Bel of e-mail met helderziende CatharinaGetuigenis van N voor helderziende Catharina     Getuigenis van N op 11 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dennis

helderziende Dennis


Dankjewel lieve Dennis om mij weer dichter bij het Universum te brengen. Dankjewel voor je gebed en mij moed en hoop te geven.

Bel of e-mail met helderziende DennisGetuigenis van manifestmiracles voor helderziende Dennis     Getuigenis van manifestmiracles op 11 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Lobke

helderziende Lobke


Gewoon even laten weten dat er weer het een en ander is uitgekomen wat jij gezegd had. Lieve dame en de moeite waard om eens te bellen.

Bel of e-mail met helderziende LobkeGetuigenis van A voor helderziende Lobke     Getuigenis van A op 11 januari 2022 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Samantha

helderziende Samantha


Een heel fijn gesprek en duidelijke uitleg gekregen een aanrader deze dame.

Bel of e-mail met helderziende SamanthaGetuigenis van Liana voor helderziende Samantha     Getuigenis van Liana op 11 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Naomie

helderziende Naomie


Zo duidelijk. Kort en krachtig. Enorm aangename vrouw. Ze heel lief, vooral duidelijk in haar vertellen. Kan ze enkel aanraden.

Bel of e-mail met helderziende NaomieGetuigenis van Anne voor helderziende Naomie     Getuigenis van Anne op 11 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Desteny

helderziende Desteny


Lieve Desteny,

Je krijgt alles helder en duidelijk door, en geeft ook aan welke kleine stappen een grote verandering kunnen teweegbrengen.

Zeker niet iemand die tijd probeert te rekken op de lijn.

Bedankt en zeker tot binnenkort,

Peter
.

Bel of e-mail met helderziende DestenyGetuigenis van Peter voor helderziende Desteny     Getuigenis van Peter op 11 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Amera

helderziende Amera


Amera , super lieve medium die zegt hoe het is. Voorspelling is uitgekomen van drie weken geleden en ook het andere gedeelte Bart , super krachtig .

Bel of e-mail met helderziende AmeraGetuigenis van Linda voor helderziende Amera     Getuigenis van Linda op 11 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Bedankt Donna voor je Reading.Ik ben zo blij dat ik jou eindelijk gesproken heb, ik viel uit mijn bed toen je zei dat het bericht klaar stond van hem en zelfs durfde zeggen een van de dagen, die nacht om 3 uur kreeg ik het bericht binnen. Ik kon mijn ogen niet geloven, ik wou dat ik jou maanden geleden had gesproken. Ik wil je zo graag nog eens spreken maar je bent moeilijk te pakken. Dikke kus Nathalie regenboog mocht je herinneren.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Nathalie 37 voor helderziende Donna     Getuigenis van Nathalie 37 op 11 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Dag Donna, bedankt om niet rond de pot te draaien en mij bevestigd hebt dat hij niet voor mij zal kiezen, hij heeft zijn keuze gemaakt en komt niet meer terug. Ik bel je nog wel eens als ik jou te pakken krijg voor de toekomst. Elsa .

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Elsa (Essen) voor helderziende Donna     Getuigenis van Elsa (Essen) op 10 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Laila

helderziende Laila


Bedankt voor jou geweldige reading jij begon het ene na het andere juist te vertellen, ik was met grote verbazing vol bewondering naar jou aan het luisteren. Girl you are so good.

Bel of e-mail met helderziende LailaGetuigenis van Verhuis voor helderziende Laila     Getuigenis van Verhuis op 7 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Laila

helderziende Laila


Heel goed medium beschrijving. uitleg klopte helemaal zonder iets zelf te zeggen .
Ik vertrouw erop dat hetgene laila voorspelde uit gaat komen .
Top
.

Bel of e-mail met helderziende LailaGetuigenis van Ann voor helderziende Laila     Getuigenis van Ann op 7 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende MathildaNili

helderziende MathildaNili


Hele lieve dame voelt alles heel goed aan. Is heel goed met overledene zegt het ook als ze niet doorkomen. Draait niet rond de pot waarvoor dank. Dank u lieve dame voor de mooie boodschap, je weet wel wie.

Bel of e-mail met helderziende MathildaNiliGetuigenis van marina voor helderziende MathildaNili     Getuigenis van marina op 6 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Isha

helderziende Isha


Wow deze dame is een echte topper bijna alles wat ze zegt komt uit, niet normaal. Ik had per ongeluk een aanrijding met een fietser en was onrustig Isha zei me maak u geen zorgen alles is ok met het meisje ze was gewoon in shock en met een kleine 100 eur is haar fiets hersteld en idd nadat ik het meisje opbelde om te horen hoe het met haar was zei ze ik was daarstraks in shock, maar alles is ok met mij, heb zelfs geen pijn enkel mijn stuur van de fiets is een beetje geraakt ik zei haar doe je fiets maar binnen en laat me maar weten wat mijn schuld is en idd een kleine 100 euro
Isha je bent echt een topper, een enorme meerwaarde hier op de lijn.

Bel of e-mail met helderziende IshaGetuigenis van cena voor helderziende Isha     Getuigenis van cena op 5 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Angel Felice

helderziende Angel Felice


Heel vriendelijke vrouw. Kan goed aanvoelen. Ik heb er vertrouwen in dat je voorspelling uitkomt.

Bel of e-mail met helderziende Angel FeliceGetuigenis van L voor helderziende Angel Felice     Getuigenis van L op 3 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Erkan

helderziende Erkan


I contacted you today. what a beautiful outlook I have received. I'll be sure to let you know what you've said and something has come out of what you've predicted. I will keep you informed.

Bel of e-mail met helderziende ErkanGetuigenis van Leyla voor helderziende Erkan     Getuigenis van Leyla op 2 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Arwen

helderziende Arwen


I contacted you today what a beautiful outlook I have received. I'll be sure to let you know what you ve said and something has come out of what you've predicted. Marry children I will keep you informed.

Bel of e-mail met helderziende ArwenGetuigenis van Leyla voor helderziende Arwen     Getuigenis van Leyla op 2 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Angel Felice

helderziende Angel Felice


Lieve Angel felice je bent echt een topper.
Wie een oprechte medium wil en eerlijk antwoord en hulp is bij haar in goeie handen.
Ze is een schat en bedankt voor alles en ook voor de meditatie.
Aanrader
F.

Bel of e-mail met helderziende Angel FeliceGetuigenis van Anoniem f. voor helderziende Angel Felice     Getuigenis van Anoniem f. op 1 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Desteny

helderziende Desteny


Beste Desteny,
Dankjewel voor de reading zojuist.je kan met een naam onmiddellijk mensen beschrijven inderdaad communiceren is van hart tot hart niet via berichten.
Ik laat je weten als de voorspelling uitkomt mijn hartenwens.
Liefs voor jou.
Inge.

Bel of e-mail met helderziende DestenyGetuigenis van Inge voor helderziende Desteny     Getuigenis van Inge op 1 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Jasmijn

helderziende Jasmijn


Lieve mensen wens jullie voor 2022 een heel mooi jaar dank u wel voor het vertrouwen in mij. Verder veel geluk en liefde voor iedereen, weet het universum zorgt voor ons we moeten alleen maar vragen en positief proberen blijven. Veel liefde van mij naar jullie Jasmijn.

Bel of e-mail met helderziende JasmijnGetuigenis van Jasmijn voor helderziende Jasmijn     Getuigenis van Jasmijn op 31 december 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Oceana

helderziende Oceana


Lieve Oceana, bedankt voor de warme, inzichtgevende en ondersteunende gesprekken in 2021. Ik wens jou een fantastisch, gezond en aangenaam 2022 met weinig zorgen, veel plezier en alles wat je hartje maar wensen mag. Dikke warme knuffel. Warme groeten Ann.Dikke merci.

Bel of e-mail met helderziende OceanaGetuigenis van Ann voor helderziende Oceana     Getuigenis van Ann op 31 december 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Patries

helderziende Patries


Dag Patries, ik wou je heel hartelijk danken voor het hele fijne gesprek van daarnet (31/12). Ik had het gevoel dat u heel goed vatte waar ik doorga. Allerbeste wensen voor 2022.

Bel of e-mail met helderziende PatriesGetuigenis van Myriam voor helderziende Patries     Getuigenis van Myriam op 31 december 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Angel Felice

helderziende Angel Felice


Beste angel felice dank u voor u geduld en steeds even vriendelijk
Ik heb het volste vertrouwen dat hetgenen je voorspeld uit gaat komen binnen de korte keren je bent heel goed en schenkt zekerheid .
Lieve groeten
.

Bel of e-mail met helderziende Angel FeliceGetuigenis van Anneke voor helderziende Angel Felice     Getuigenis van Anneke op 29 december 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yuorah

helderziende Yuorah


Lieve Yuorah, ik bel je al jaren. Voor mij ben je de absolute nummer 1. Je bent eerlijk en zit er steeds boenk op. Je bent de allerbeste van de lijn. Gelukkig 2022. Brigitte .

Bel of e-mail met helderziende YuorahGetuigenis van B. voor helderziende Yuorah     Getuigenis van B. op 26 december 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Samantha

helderziende Samantha


Lieve Samantha, ik heb je gisteren gebeld en had vragen over mijn professionele loopbaan. Mag ik je een woord van ultieme dank uiten. Je bent volledig juist en geeft correct advies. Je houdt me geen spiegel voor en houdt me niet onnodig aan de lijn. Dankjewel. 5 Sterren van mij, B.

Bel of e-mail met helderziende SamanthaGetuigenis van B. voor helderziende Samantha     Getuigenis van B. op 26 december 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Ellize

helderziende Ellize


Lieve Elise, jouw voorspellingen zijn uitgekomen. Heel knap gezien van jou. Lieve groet.

Bel of e-mail met helderziende EllizeGetuigenis van Afwachtend vrouwtje voor helderziende Ellize     Getuigenis van Afwachtend vrouwtje op 26 december 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Lieve Donna , voorspelling van twee maanden geleden zijn vandaag uitgekomen. de breuk is er gekomen zoals je voorspelde . Helaas maar heel dankbaar dat jij mij hebt voorbereidt . Je was de enige die de breuk zag liggen . Bedankt Donna voor jouw eerlijke voorspellingen . Niels.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Bieke voor helderziende Donna     Getuigenis van Bieke op 22 december 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Ellize

helderziende Ellize


Lieve Elise, wat een lief en invoelend medium ben je. Rechtdoor, rechtaan, heel rake zaken gezegd die enkel ik kon weten, heel sterk van jou. Hoop dat jouw voorspellingen uitkomen. Ik laat het jou zeker iets weten.

Bel of e-mail met helderziende EllizeGetuigenis van Her afwachtende vrouwtje voor helderziende Ellize     Getuigenis van Her afwachtende vrouwtje op 22 december 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Julie

helderziende Julie


Super lieve dame en duidelijke uitleg en positieve Vibe.

Bel of e-mail met helderziende JulieGetuigenis van Lv voor helderziende Julie     Getuigenis van Lv op 22 december 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sita

helderziende Sita


Voorspelling is uitgekomen. Modellenbureau wilt op dit moment geen contract met mij aangaan. Het is uitgekomen 3 dagen later dan je tijd aanduiding. Ook voorspelling dat de laatste 2 weken in liefde stroef zal verlopen is nu uit aan het komen.

Bel of e-mail met helderziende SitaGetuigenis van N voor helderziende Sita     Getuigenis van N op 21 december 2021 - waardering van 5.
Helderziende hulplijn met live online helderzienden, lees hier getuigenissen en beoordelingen.
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze helderzienden:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf helderziende? | Consulenten Copyright © 2008 - helderzienden.be. Alle rechten voorbehouden.


helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderziendenTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 helderzienden.be NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  helderzienden RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie helderzienden.be mobiel.Helderzienden.be
 

Helderzienden.be
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde helderzienden Paranormaal begaafd
  online helderzienden Online helderzienden
  Zelf helderziende worden Zelf helderziende worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door helderzienden Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

helderzienden
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel helderziende
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende helderzienden Helderziende helderzienden
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online helderzienden online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende helderzienden
  Bronnen helderzienden Bronnen helderzienden

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET helderzienden
  Telefoonconsult met helderzienden Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met helderzienden Consultatie via e-mail
  Fotoreading met helderzienden Fotoreading met helderzienden
  Goedkoper bellen met helderzienden Goedkoop bellen met helderzienden

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door helderzienden Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door helderzienden Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door helderzienden Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door helderzienden Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door helderzienden Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door helderzienden Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door helderzienden Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen