|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderzienden
helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
       
  Helderziende hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door helderzienden Daghoroscoop Stier door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Kreeft door helderzienden
Daghoroscoop Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Maagd door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen door helderzienden
Daghoroscoop Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Waterman door helderzienden Daghoroscoop Vissen door helderzienden

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Helderzienden.be-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze helderzienden?

Elke dag geven onze helderzienden inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over helderzienden door onze bezoekers.

Onze helderzienden appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een helderziende:  

Getuigenissen van helderziende Salina

helderziende Salina


Salina verdient het om meer in het Licht gezet te worden want zij werkt vanuit het Licht, wat is deze vrouw goed in haar kijken en voelen, accuraat. Ze kan datgene wat ze ziet ook goed onder woorden brengen. Ze weet wat ze ziet aan de hand van haar kaarten en voelen. Een echte topper. Je bent een kanjer Salina en ik ben je heel dankbaar, je denkt mee, je voelt mee, geeft richting aan en zegt soms dingen waar ik niet om gevraagd heb maar die achteraf heel erg waardevol zijn, dat is echt geweldig. Dank je wel lieve Salina.

Bel of e-mail met helderziende SalinaGetuigenis van l voor helderziende Salina     Getuigenis van l op 24 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Olga

helderziende Olga


Verbinding werd plots verbroken maar dankje voor de immense steun en de begrijpende babbel en de hele mooie laatste zinnen en voorspelling. laat maar komen xx.

Bel of e-mail met helderziende OlgaGetuigenis van Inge voor helderziende Olga     Getuigenis van Inge op 23 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Lilith

helderziende Lilith


Hartelijk dank om op een korte tijdspanne met heel uw hart een antwoord/inzicht te geven. Fijn.

Bel of e-mail met helderziende LilithGetuigenis van Marijke voor helderziende Lilith     Getuigenis van Marijke op 22 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Tessa

helderziende Tessa


Wauw, je wist perfect de situatie te beschrijven. Kijk dan ook vol vertrouwen naar de toekomst.

Valerie.

Bel of e-mail met helderziende TessaGetuigenis van Valerie voor helderziende Tessa     Getuigenis van Valerie op 21 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dirk

helderziende Dirk


Lieve Dirk, een warme reading, hoopvol en positief benaderd.

Bel of e-mail met helderziende DirkGetuigenis van Francoise voor helderziende Dirk     Getuigenis van Francoise op 21 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Daisy

helderziende Daisy


Daisy, bedankt om me gerust te stellen. Uw voorspelling is uitgekomen, alles is ok. Toppie.

Bel of e-mail met helderziende DaisyGetuigenis van A. voor helderziende Daisy     Getuigenis van A. op 20 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Kiki

helderziende Kiki


Wauw, wauw, wauw. Ik weet niet hoe je het doet. Maar je bent echt fantastisch. Bedankt om er vandaag voor mij te zijn. Bedankt voor je mooie woorden.
Ik geloof 1000% in je.

Bel of e-mail met helderziende KikiGetuigenis van Joyce voor helderziende Kiki     Getuigenis van Joyce op 20 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Monique

helderziende Monique


Monique na 6 moeilijk lange maanden voor mij
Is er eindelijk een positieve doorbraak. Ik ben altijd in je blijven geloven en heb enorm veel steun gehad aan jou.
Jou tijdspapaling is op zo juist.
Waauw is het minste wat ik kan zeggen over jou. Je bent een aanrader voor iedereen.
Bedankt Monique en tot gauw. X.

Bel of e-mail met helderziende MoniqueGetuigenis van A voor helderziende Monique     Getuigenis van A op 17 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Noura

helderziende Noura


Zeer toffe dame, voelt de dingen zeer goed aan. Zeker de moeite om te bellen.

Bel of e-mail met helderziende NouraGetuigenis van A. voor helderziende Noura     Getuigenis van A. op 16 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Romyna

helderziende Romyna


Hartelijk dank voor jou mail-consult. Zoals steeds heel gedetailleerd en goed advies.

Bel of e-mail met helderziende RomynaGetuigenis van Kristl voor helderziende Romyna     Getuigenis van Kristl op 15 oktober 2020 - waardering van 2.

Getuigenissen van helderziende Hophe

helderziende Hophe


Dag Hophe, jouw voorspelling was zo hard uitgekomen en ik ben er superblij mee. Je weet wel met die collega.

Bel of e-mail met helderziende HopheGetuigenis van D voor helderziende Hophe     Getuigenis van D op 14 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sissy

helderziende Sissy


Af en toe bel ik Sissy, steeds voor het zelfde. En ik vind haar een fantastisch persoon om mee te praten. Ze houdt je ook niet langer aan de lijn dan nodig is en geeft gewoon het antwoord dat je nodig hebt, zonder te veel blabla er rond.
Ook de manier hoe ze het brengt vind ik helemaal top. Voor mij behoord ze mee bij 1 van de meest fijne mensen die je hier maar kunt spreken.

Bel of e-mail met helderziende SissyGetuigenis van Joyce voor helderziende Sissy     Getuigenis van Joyce op 14 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Destiny

helderziende Destiny


Destiny wat een lieve vrouw ben jij. Maar beter nog wat ben jij goed WHAW duidelijk en correct met alleen een naam super. We moeten nog even door het proces maar met jouw geruststelling kan ik de moed erin houden. Ik ben heel zeker van jou oprechtheid en gave. Ik raad iedereen aan zeker Destiny eens te bellen. Deze dame helpt je X.

Bel of e-mail met helderziende DestinyGetuigenis van A voor helderziende Destiny     Getuigenis van A op 13 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Jos

helderziende Jos


Een man die steeds accurate antwoorden geeft zonder er verhalen rond te breiden. Gaat nooit je tijd verdoen. Gewoon heel goed en vijf sterren waard.

Bel of e-mail met helderziende JosGetuigenis van ChrChr voor helderziende Jos     Getuigenis van ChrChr op 12 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Anouk

helderziende Anouk


Toevallig kwam ik bij Anouk uit, omdat zij een van de weinige was die midden in de nacht nog online bleek te zijn. En wat ben ik blij dat ik bij haar ben uit gekomen.
Haar woorden wisten mij echt gerust te stellen en ik kan niet wachten tot haar voorspelling uit komt.

Bel of e-mail met helderziende AnoukGetuigenis van Joyce voor helderziende Anouk     Getuigenis van Joyce op 10 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Thaiis

helderziende Thaiis


Simply the best, alles wat ze zegt komt vroeg of laat uit. Bedankt voor steeds mijn rots in de branding te zijn. Veel liefs.

Bel of e-mail met helderziende ThaiisGetuigenis van X voor helderziende Thaiis     Getuigenis van X op 9 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Anouk

helderziende Anouk


Wederom gelijk gekregen Anouk, you are the best. Hoe doe je het toch.

Bel of e-mail met helderziende AnoukGetuigenis van H voor helderziende Anouk     Getuigenis van H op 7 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yuorah

helderziende Yuorah


Wat een ontzettend lieve en geruststellende vrouw.
Ik bel haar regelmatig en ook al is het steeds met het zelfde probleem.
Niet alleen weet ze mij altijd gerust te stellen dat het goed komt, ze geeft ook of eens super duidelijk antwoord op een heel rustgevende manier.

Bel of e-mail met helderziende YuorahGetuigenis van Joyce voor helderziende Yuorah     Getuigenis van Joyce op 7 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Hophe

helderziende Hophe


Wouw, gewoon top hoe zij het gewoon verteld. Dingen die al meteen uitkwamen. Dingen waarvoor jij belt die zij al meteen zelf zegt zonder dat je iets moet zeggen.

Bel of e-mail met helderziende HopheGetuigenis van H voor helderziende Hophe     Getuigenis van H op 5 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Vitta

helderziende Vitta


Vitta is een topper. Klaar en duidelijk. Oprecht en eerlijk.

Bel of e-mail met helderziende VittaGetuigenis van Marijke voor helderziende Vitta     Getuigenis van Marijke op 1 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Ysis

helderziende Ysis


Gewoonweg dankjewel. Door jou is contact terug hersteld, onbetaalbaar X.

Bel of e-mail met helderziende YsisGetuigenis van Inge voor helderziende Ysis     Getuigenis van Inge op 29 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Olga

helderziende Olga


Olga, wat een prachtige woorden .
Ik ben helemaal rustig geworden van ons gesprek en je advies was echt bruikbaar. Bedankt, Esther.

Bel of e-mail met helderziende OlgaGetuigenis van Esther voor helderziende Olga     Getuigenis van Esther op 28 september 2020 - waardering van 4.

Getuigenissen van helderziende Lucky

helderziende Lucky


Een heel lief en immer vriendelijk medium. Haar voorspellingen komen uit alsook de inzichten waar je mee verder kan. Ik bel haar sowieso terug.

Bel of e-mail met helderziende LuckyGetuigenis van M voor helderziende Lucky     Getuigenis van M op 27 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Adora

helderziende Adora


Dankjewel voor de mooie reading van daarjuist. Jij voelt zo prachtig alle mensen aan. Inge.

Bel of e-mail met helderziende AdoraGetuigenis van Inge voor helderziende Adora     Getuigenis van Inge op 26 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Ina

helderziende Ina


Overweldigend. Super medium. Hopelijk blijft ze nog lange tijd werken op deze lijn.

Bel of e-mail met helderziende InaGetuigenis van DN voor helderziende Ina     Getuigenis van DN op 24 september 2020 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Beau

helderziende Beau


Super bedankt voor jou inzichten. Uit vorige readings was al gebleken hoe jou inzichten waren. Ik ben super blij jou vandaag nog eens gesproken te hebben.

Bel of e-mail met helderziende BeauGetuigenis van H voor helderziende Beau     Getuigenis van H op 23 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Arend

helderziende Arend


Arend is een ongelooflijke correcte helderziende met een geweldig inzicht en hoog intensief gevoel. Beantwoord al je vragen zodat je inhoudelijk een beeld krijgt van wat er nu gaande is tot de afloop van je probleem. Hij is super bedankt en wat een gave.

Bel of e-mail met helderziende ArendGetuigenis van Edith voor helderziende Arend     Getuigenis van Edith op 22 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Monique

helderziende Monique


Een heel vriendelijk en integer medium. Qua tijdsbepaling en voorspelling tot nu toe 100 procent juist waar je toch wel stil van word. Ik bel haar zeker terug. Warme groeten. M.

Bel of e-mail met helderziende MoniqueGetuigenis van M voor helderziende Monique     Getuigenis van M op 21 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Amira

helderziende Amira


lieve Amira, echt een topper.
Ben zo blij dat ik bij jou terecht kon .
Ik ben je dankbaar voor je inzichten.

Bel of e-mail met helderziende AmiraGetuigenis van H. voor helderziende Amira     Getuigenis van H. op 20 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Marya

helderziende Marya


Heel fijne vrouw om me te praten en stelt je meteen gerust. Is heel eerlijk en oprecht hoe de zaken gaan lopen.

Bel of e-mail met helderziende MaryaGetuigenis van T voor helderziende Marya     Getuigenis van T op 17 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Valentine

helderziende Valentine


Heb je net gesproken, je was er bonk op lieve Valentine. Directe antwoorden op me vraag, dank je.

Bel of e-mail met helderziende ValentineGetuigenis van Saake voor helderziende Valentine     Getuigenis van Saake op 17 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sophia

helderziende Sophia


Super lieve dame, ze kon de persoon zeer goed beschrijven. Ze ziet het allemaal goed komen. Zeer aangenaam persoon om mee te praten, het gesprek heeft mij echt deugd gedaan. Wanneer er verandering komt dan hoor je van mij. Lieve groetjes Yolanda.

Bel of e-mail met helderziende SophiaGetuigenis van yolanda voor helderziende Sophia     Getuigenis van yolanda op 16 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Maddy

helderziende Maddy


Wat een super gesprek had ik met deze lieve vrouw. Ze gaf mij direct moed en snel antwoord. Echt super,dank je.

Bel of e-mail met helderziende MaddyGetuigenis van H voor helderziende Maddy     Getuigenis van H op 14 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Tineke

helderziende Tineke


Tineke dankjewel om er steeds te zijn en de juiste adviezen en inzichten te geven. Je bent een toppertje hoe jij situaties kan inschatten. Voorspellingen komen steevast uit . Al 200xheb k je gebeld met altijd diezelfde vraag je geduld lijkt wel eindeloos altijd blijf je even sympathiek. Je bent net een tweede mama voor mij..

Bel of e-mail met helderziende TinekeGetuigenis van Grace voor helderziende Tineke     Getuigenis van Grace op 14 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Catharina

helderziende Catharina


Het is een zeer joviale dame .die verbluffend veel weet, deed vroeger voor mij ook een grootse voorspelling die uitkwam. Dus aan haar kunde twijfel ik niet eens. Maar ik luister steeds graag naar haar bevestigingen.CC.

Bel of e-mail met helderziende CatharinaGetuigenis van Chapo voor helderziende Catharina     Getuigenis van Chapo op 13 september 2020 - waardering van 5.
Helderziende hulplijn met live online helderzienden, lees hier getuigenissen en beoordelingen.
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze helderzienden:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf helderziende? | Consulenten Copyright © 2008 - helderzienden.be. Alle rechten voorbehouden.


helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderziendenTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 helderzienden.be NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  helderzienden RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie helderzienden.be mobiel.Helderzienden.be
 

Helderzienden.be
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde helderzienden Paranormaal begaafd
  online helderzienden Online helderzienden
  Zelf helderziende worden Zelf helderziende worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door helderzienden Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

helderzienden
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel helderziende
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende helderzienden Helderziende helderzienden
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online helderzienden online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende helderzienden
  Bronnen helderzienden Bronnen helderzienden

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET helderzienden
  Telefoonconsult met helderzienden Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met helderzienden Consultatie via e-mail
  Fotoreading met helderzienden Fotoreading met helderzienden
  Goedkoper bellen met helderzienden Goedkoop bellen met helderzienden

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door helderzienden Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door helderzienden Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door helderzienden Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door helderzienden Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door helderzienden Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door helderzienden Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door helderzienden Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen