|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderzienden
helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
       
  Helderziende hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door helderzienden Daghoroscoop Stier door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Kreeft door helderzienden
Daghoroscoop Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Maagd door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen door helderzienden
Daghoroscoop Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Waterman door helderzienden Daghoroscoop Vissen door helderzienden

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Helderzienden.be-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze helderzienden?

Elke dag geven onze helderzienden inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over helderzienden door onze bezoekers.

Onze helderzienden appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een helderziende:  

Getuigenissen van helderziende Shiloh

helderziende Shiloh


Ik heb juist een zeer mooi gesprek met je gehad en hoop dat je gelijk krijgt. Ik laat het zeker weten van de week. Bedankt .

Bel of e-mail met helderziende ShilohGetuigenis van Maggy voor helderziende Shiloh     Getuigenis van Maggy op 3 augustus 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Lieve Donna, twee geleden gesproken voor het eerst, je zei de situatie hoe het was zonder enig vraag te stellen, zes dagen later komt er stuk uit die jij voorspelde. Ongelooflijk sterk. Ik hoop jou snel te spreken morgen na jou verlof. Dikke kus Bieke van der Velde.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Bieke voor helderziende Donna     Getuigenis van Bieke op 3 augustus 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Lieve Donna, twee weken geleden gesproken voor het eerst. Je vertelde precies de situatie hoe het is zonder enige vraag te stellen. Zes dagen later komt er stuk uit die jij voorspelde. Ongelooflijk sterk. Ik hoop jou snel weer te spreken. Dikke kus Bieke.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Bieke voor helderziende Donna     Getuigenis van Bieke op 2 augustus 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Morgane

helderziende Morgane


lieve Morgane,

bedankt voor uw begrip en ons gesprek.
heel goede inzichten gekregen, heel veel dingen al uitgekomen je bent een toppertje op deze lijn je bent als een vriendin . dikke knuffel, x.

Bel of e-mail met helderziende MorganeGetuigenis van paulien voor helderziende Morgane     Getuigenis van paulien op 31 juli 2021 - waardering van 4.

Getuigenissen van helderziende Isha

helderziende Isha


Nog steeds zit ik na te genieten van mijn gesprek met deze SUPER dame. Ik ben gewoonweg sprakeloos wat zij mij allemaal had te vertellen. Zij geeft mij terug de moed en de kracht om een nieuw leven te beginnen en hoe. En ik ben er zeker van dat Isha mij stap voor stap wil begeleiden hierin. Isha, you rule.

Bel of e-mail met helderziende IshaGetuigenis van Sandra voor helderziende Isha     Getuigenis van Sandra op 30 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Jennifer

helderziende Jennifer


Top uitleg ,duidelijk en eerlijk. Rustig en verstaanbaar en het klopt helemaal wat ze me zei. Voor herhaling vatbaar. Dank u Jennifer.

Bel of e-mail met helderziende JenniferGetuigenis van Darda voor helderziende Jennifer     Getuigenis van Darda op 29 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Lieve Donna, bedankt voor jou eerlijke woorden, ik herinner mij jouw zin laat hem los, hij heeft een ander. In die woorden heeft hij het mij ook bevestigd dat hij een ander heeft. Bedankt Donna voor jou oprechtheid, nu kan ik het afsluiten en jou andere voorspellingen laten uitkomen. Heel veel liefs Linda V van het bos.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Linda V voor helderziende Donna     Getuigenis van Linda V op 27 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Devi

helderziende Devi


Veel informatie, direct en vlot over het onderwerp of je vraag. Tevreden Top.

Bel of e-mail met helderziende DeviGetuigenis van Lin voor helderziende Devi     Getuigenis van Lin op 24 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Maakali

helderziende Maakali


Heel lief en antwoorden kwamen zo spontaan
Zelfs meer als mijn vraag ik bedank jou en hierboven, ik kijk al uit naar mijn citytripje, ik laat het je weten als het zo ver is.

Bel of e-mail met helderziende MaakaliGetuigenis van Vlinder voor helderziende Maakali     Getuigenis van Vlinder op 24 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sabine

helderziende Sabine


Nog een Voorspelling uitgekomen. Onverwacht geld.

Bel of e-mail met helderziende SabineGetuigenis van Nur. voor helderziende Sabine     Getuigenis van Nur. op 23 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Elena

helderziende Elena


Waow, waow, waow, ongelofelijk wat je allemaal uit je kaarten haalt.

Bel of e-mail met helderziende ElenaGetuigenis van Lies voor helderziende Elena     Getuigenis van Lies op 22 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Wauw Donna, jij bent een straffe medium. Eerste keer gebeld en je zat er bonk op, ik verschoot hoe jij de dingen zag liggen zonder enig woord uitleg. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Amira voor helderziende Donna     Getuigenis van Amira op 18 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Devi

helderziende Devi


ik heb vanddag voor de eerste maal met Devi gebeld het is echt een warme en gezellige vrouw om mee te praten.Ze voelt de situatie perfect aan,draait niet rond de pot en wist vele dingen boven te halen zonder dat ik er iets over vermeld had.wat de voorspellingen betreffen zal ik even moeten afwachten maar ze is alleszins een aanwinst voor de lijn
gtjs
Patrik.

Bel of e-mail met helderziende DeviGetuigenis van patrik voor helderziende Devi     Getuigenis van patrik op 17 juli 2021 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Marya

helderziende Marya


Ze is zeer kort maar duidelijk ik hoop dat het mag uitkomen . Ik bel zeker terug als het uitkomt.

Bel of e-mail met helderziende MaryaGetuigenis van Maggy voor helderziende Marya     Getuigenis van Maggy op 16 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Donna

helderziende Donna


Lieve Donna, ik was echt van mijn stoel geblazen, ik weet niet wat zeggen er zijn geen woorden voor. Hoe jij personen zonder foto kan aanvoelen, ik moest alleen de naam zeggen. Je kon de dingen echt beschrijven over personen die ik ken en nog heel veel informatie dat ik zelf niet wist van een persoon die heel dicht bij mij staat. Dit heb ik zelden meegemaakt van een medium waar ik een gesprek mee gehad heb die zo goed kon aanvoelen. Straffe madam en zeker meer dan 5 sterren waard. Liefs.

Bel of e-mail met helderziende DonnaGetuigenis van Nadinewhauw voor helderziende Donna     Getuigenis van Nadinewhauw op 16 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sabine

helderziende Sabine


Weer een voorspelling uitgekomen. Wauw.

Bel of e-mail met helderziende SabineGetuigenis van .... voor helderziende Sabine     Getuigenis van .... op 15 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Nellekke

helderziende Nellekke


Oprecht dank voor de deugddoende babbel aan erkenning ik voelde me gezien
door jou en zoals ik zei is dit voor mij de essentie van geluk kunnen zijn, gezien worden voor WIE niet WAT.
Verder hoop ik uiteraard wat je toekomstgericht voelt te staan gebeuren zich ook snel manifesteert.
Liefs,
P.

Bel of e-mail met helderziende NellekkeGetuigenis van Patricia voor helderziende Nellekke     Getuigenis van Patricia op 14 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Marya

helderziende Marya


Marya luistert altijd met veel geduld en liefde . Heeft mij zojuist weer moed gegeven en goede richtlijnen, ze is een heel lieve vrouw en wat ze zegt komt ook uit. Een grote merci van H.Bel je zeker nog.

Bel of e-mail met helderziende MaryaGetuigenis van Hedwige voor helderziende Marya     Getuigenis van Hedwige op 14 juli 2021 - waardering van 4.

Getuigenissen van helderziende Vaneza

helderziende Vaneza


2 Voorspellingen zijn uitgekomen. Ze geeft heel veel informatie en zag zelfs een herstel na een lange breuk en 0 communicatie. Echt een top wijf.

Bel of e-mail met helderziende VanezaGetuigenis van Anoniem voor helderziende Vaneza     Getuigenis van Anoniem op 14 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Devi

helderziende Devi


Wow. Wat ben ik verschoten hoe je gedetailleerd kon beschrijven wat er juist bij mij afspeelde. Gegarandeerd dat ik jou nog eens zal contacteren.

Bel of e-mail met helderziende DeviGetuigenis van D voor helderziende Devi     Getuigenis van D op 13 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Daisy

helderziende Daisy


Fantastisch. Meteen een voorspelling die ZOOO dicht bij me aanleunt. Ik sta perplex.
Ook je energie is zeer positief, bedankt voor deze leuke lezing x.

Bel of e-mail met helderziende DaisyGetuigenis van Eley voor helderziende Daisy     Getuigenis van Eley op 13 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Ina

helderziende Ina


Ina weet exact te omschrijven wat er werkelijk speelt, wat toch wel heel erg confronterend is en heel bijzonder. Hartelijk bedankt voor jouw inzichten Ina en vooral ook voor jouw tips.

Bel of e-mail met helderziende InaGetuigenis van Anoniem voor helderziende Ina     Getuigenis van Anoniem op 12 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Evs

helderziende Evs


Wow, zo mooi en zo helder wat de situatie beschreven dat ik er kippenvel van kreeg.
Dank je voor dit verhelderend gesprek en voor de rust die er mee terug gegeven hebt.
Een absolute aanrader.

Bel of e-mail met helderziende EvsGetuigenis van Peter voor helderziende Evs     Getuigenis van Peter op 9 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Lobke

helderziende Lobke


Dag Lobke
Jij bent super. Je voelt alles heel duidelijk aan zonder jou iets te zeggen?
Bedankt.
Kat..

Bel of e-mail met helderziende LobkeGetuigenis van Kat voor helderziende Lobke     Getuigenis van Kat op 8 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Han

helderziende Han


Jou vorige voorspelling is uitgekomen. Dit is de reden waarom ik weer teruggebeld heb. Dankjewel voor je inzichten en snelle antwoorden.

Bel of e-mail met helderziende HanGetuigenis van N. voor helderziende Han     Getuigenis van N. op 3 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Lobke

helderziende Lobke


Lobke je bent een lieve en rustige vrouw. Aangename vrouw en een aanrader mocht je met zorgen zitten. Je hebt me gerustgesteld en je draaide ook niet rond de pot. Je bent eerlijk en rechtuit. Jouw reading was juist en ik geloof wat je hebt gezegd over de toekomst. Ik ga je zeker nog eens opzoeken. Dank u voor het aangename gesprek.
Groetjes
Laila.

Bel of e-mail met helderziende LobkeGetuigenis van Laila voor helderziende Lobke     Getuigenis van Laila op 2 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Roma-Tari

helderziende Roma-Tari


Vandaag een gesprek gehad met Roma-Tari. Ze verdient zeker een waardering. Roma vertelt me geen sprookjes maar wel hoe de zaken er echt voorstaan. Eerlijk en oprecht naar mijn gevoel. Ook al hoor ik liever andere dingen, ben blij dat ik echt weet waar ik aan toe ben in plaats van verkeerde hoop te koesteren. Ik bel haar zeer zeker nog terug.

Bel of e-mail met helderziende Roma-TariGetuigenis van s voor helderziende Roma-Tari     Getuigenis van s op 30 juni 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Victory

helderziende Victory


Goede medium, direct, to the point stelt niet te veel vragen. Alles wat ze zei klopte voor 100 procent. Ze zat er recht op. Een echte aanrader. Ik geloof in haar reading omdat alles wat ze zei, op detail zelfs, klopte en dit zonder te veel uitleg. Ik ga je zeker meermaals contacteren. Dank u voor je steun en positiviteit.
Groetjes Laila.

Bel of e-mail met helderziende VictoryGetuigenis van Laila voor helderziende Victory     Getuigenis van Laila op 30 juni 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Isha

helderziende Isha


Isha. Geen idee hoe je het doet, maar iedereen keer gebeurd alles zoals je zegt. Afgelopen week 4 voorspellingen van je uitgekomen. Geen woorden voor.
Wat een mooie meerwaarde dat je je helderziende gave kan combineren met de kaarten. Het heeft zijn meerwaarde zeker al bewezen.

Dank je wel voor alles.
Liefs.

Bel of e-mail met helderziende IshaGetuigenis van e. voor helderziende Isha     Getuigenis van e. op 29 juni 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Olga

helderziende Olga


Hele fijne dame en zeer vlot en gemakkelijk om mee te spreken. Geeft je de moed en steun om knopen door te hakken.

Bel of e-mail met helderziende OlgaGetuigenis van Emmie voor helderziende Olga     Getuigenis van Emmie op 29 juni 2021 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Johannes

helderziende Johannes


Een heel aangename en fijne man en wist en voelde veel zonder dat ik het zelf aangaf. Een fijn en goed gevoel bij.

Bel of e-mail met helderziende JohannesGetuigenis van Emmie voor helderziende Johannes     Getuigenis van Emmie op 29 juni 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Nellekke

helderziende Nellekke


Nelleke brengt me tot rust. Ze spreekt vol overtuiging, maar toch rustig. Nagel op de kop hoe ze mensen en situaties beschrijft zonder voorafgaande informatie. Ze biedt perspectief en geeft goeie raad. Ik ben blij dat ik haar gevonden heb.

Bel of e-mail met helderziende NellekkeGetuigenis van Lies voor helderziende Nellekke     Getuigenis van Lies op 26 juni 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Petrus

helderziende Petrus


Ik heb u 10 dagen geleden gecontacteerd betreffende een schenking van iemand die stervende was en dat nog snel wou regelen. U zie mij onmiddellijk dat het ging in orde komen. uw antwoord was zo kort dat ik eraan twijfelde. Maar ja alles is snel gegaan donderdag en vrijdag alles geregeld voor 16 u en maandag is hij helaas overleden nogmaals bedankt ik hoop dat de overledene nu ook rust kent.

Bel of e-mail met helderziende PetrusGetuigenis van Marianne voor helderziende Petrus     Getuigenis van Marianne op 25 juni 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Nour

helderziende Nour


Je voorspelling is uitgekomen. 4 weken na ons gesprek is de 1 jaar stilte tussen N. en ik eindelijk verbroken. We praten weer met elkaar. Jezus wat een voorspelling.

Bel of e-mail met helderziende NourGetuigenis van Nooria voor helderziende Nour     Getuigenis van Nooria op 24 juni 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Jana

helderziende Jana


Heb Jana nu drie keer gebeld en niet een keer zat ze er naast. Gesprekken zijn vriendelijk, kort en krachtig. Zeg nu eerlijk, dit is toch fantastisch. Dank je wel Jana.

Bel of e-mail met helderziende JanaGetuigenis van wendy voor helderziende Jana     Getuigenis van wendy op 24 juni 2021 - waardering van 5.
Helderziende hulplijn met live online helderzienden, lees hier getuigenissen en beoordelingen.
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze helderzienden:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf helderziende? | Consulenten Copyright © 2008 - helderzienden.be. Alle rechten voorbehouden.


helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderziendenTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 helderzienden.be NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  helderzienden RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie helderzienden.be mobiel.Helderzienden.be
 

Helderzienden.be
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde helderzienden Paranormaal begaafd
  online helderzienden Online helderzienden
  Zelf helderziende worden Zelf helderziende worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door helderzienden Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

helderzienden
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel helderziende
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende helderzienden Helderziende helderzienden
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online helderzienden online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende helderzienden
  Bronnen helderzienden Bronnen helderzienden

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET helderzienden
  Telefoonconsult met helderzienden Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met helderzienden Consultatie via e-mail
  Fotoreading met helderzienden Fotoreading met helderzienden
  Goedkoper bellen met helderzienden Goedkoop bellen met helderzienden

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door helderzienden Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door helderzienden Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door helderzienden Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door helderzienden Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door helderzienden Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door helderzienden Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door helderzienden Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen