recensies helderziende  helderziende

RECENSIES OVER ONZE HELDERZIENDE HELDERZIENDEN

Erkende helderzienden staan klaar voor u, lees hieronder de recensies. Lees hier wat anderen over onze helderziende helderzienden schrijven in een recensie.

We bieden je de mogelijkheid om de recensies van andere gebruikers te lezen die al contact hebben gehad met een helderziende. Deze recensies geven een beter inzicht op de ervaringen van anderen met onze helderzienden. Door het lezen van deze persoonlijke recensies en ervaringen, kan je een beter inzicht krijgen van de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de helderzienden die op deze site beschikbaar zijn.

Het is begrijpelijk dat je misschien aarzelt voordat je contact opneemt met een helderziende, omdat je wil weten wat je kan verwachten. Welnu, deze recensies vormen een waardevolle bron van informatie die je kunnen helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Je kan recensies lezen van mensen die hun leven hebben zien veranderen door de waardevolle inzichten en begeleiding die ze mochten ontvangen tijdens een belconsult met een helderziende. Deze verhalen zijn een bewijs van de kracht en het potentieel van het raadplegen van een helderziende.
Liesje is een topmadame! Heel eerlijk, oprecht en praat helemaal niet naar de mond. Ze zegt de dingen zoals ze het ziet en voelt. Ook als de boodschap negatief is, brengt ze die over zoals het hoort. Daarom is Liesje echt wel te vertrouwen en zeker de moeite waard om naar te bellen. Tips en steun krijg je van haar altijd. Gisteren in stress met Liesje gebeld en weer helemaal tot rust gekomen door haar boodschappen. Een liefdesverhaal is soms heel moeilijk maar met Liesjes bijzondere gave, kan ik vele zaken plaatsen en de juiste beslissingen nemen waardoor de rust weerkeert. Bedankt Liesje voor al je gesprekken en geduld met me, ik bel je zeker nog meerdere keren terug.

Recensie van 5   geplaatst door Suzie
recensie voor helderziende Liesje
Onder de indruk zijn is magertjes uitgedrukt. De sterke oorden zijn begrip, zeer helderziend, duidelijk en aangenaam. Goede steun in precaire situatie. Een aanrader :)

Recensie van 5   geplaatst door Anton
recensie voor helderziende Johannes
Lieve, lieve Anitta, wat ben jij goed, ik bel je nu heel vaak daar ik in een moeilijke periode zit, zelfs al vraag ik steeds hetzelfde je bent altijd klaar om te helpen, je voorspellingen zijn steeds raak! Ben zo blij dat ik je heb leren kennen. Van harte dank! Rita

Recensie van 5   geplaatst door Rita van Keymeulen
recensie voor helderziende Anitta
Louisa gaf specifieke antwoorden . hele goede helderziende, je hebt gelijk gekregen.

Recensie van 5   geplaatst door Jasmijn (uit Roeselare)
recensie voor helderziende Louisa
Lieve Cher, enorm bedankt. Ik voel me beter na jouw reading. Je bent echt een geweldige steun voor mij.

Recensie van 5   geplaatst door Ray (uit Waregem)
recensie voor helderziende Cher
Aangenaam om mee te praten.


Recensie van 4   geplaatst door Lies
recensie voor helderziende Beatie
Lieve lieve Olga. bedankt voor het gesprek. Ik kan niet anders dan je vertrouwen. Ik ga je sowieso nog bellen. Veel liefs . .

Recensie van 4   geplaatst door Helena (uit Lommel)
recensie voor helderziende Olga
Ik Vind Gazali betrouwbaar en hij is ook coach. De manier dat hij sprak voel je een echte betrokkenheid en ook een realistisch karakter. Hij heeft het goed voor maar is ook wel een sterk karakter dus je komt iets te weten en hoort waarheid.

Recensie van 5   geplaatst door Van den Borne
recensie voor helderziende Gazali
Beste Olga, jij bent zo goed. ik ga je zeker weer bellen. heel erg bedankt dat je naar me geluisterd hebt. Ik ga zeker wat doen met je voorspellingen.

Recensie van 4   geplaatst door Noella (uit Leuven)
recensie voor helderziende Olga
Yuorah is een super goede helderziende, ik heb met haar al zeer goede band opgebouwd. Ze heeft mij altijd goed geholpen als ik het zeer moelijk had, en kon er met niemand over praten was zij er voor mij toen ik mij niet goed voelde in mijn vel, was zij er voor mij en liet ik mijn hoofd niet meer hangen ze kan zeer goed luisteren. Ze zit er nooit naast en ze heeft hart van goud, nog maals bedankt om mij er even bovenop te helpen vandaag. Ik laat je nog iets weten als ik verhuist ben met mijn hondje paco hoe het was tot later, Yuorah groeten Mike.

Recensie van 5   geplaatst door Mike
recensie voor helderziende Yuorah
Een hele lieve warme vrouw die er altijd bonk erop zit een luisterend oor dank voor alles valentine

Recensie van 5   geplaatst door L
recensie voor helderziende Valentine
Dankjewel. Heel concreet, heel duidelijk . Geen zweverig gedoe ,gewoon to the point

Recensie van 5   geplaatst door Patrick
recensie voor helderziende Aylin

helderziende  helderziende Sid
Sid
Dank je wel voor uw goede adviezen. Wat een prachtige reading. Dank u wel en tot heel gauw.

Recensie van 4   geplaatst door Astrid (uit Oostende)
recensie voor helderziende Sid
Ik heb je daarnet aan de lijn gehad. Eén woord: GEWELDIG!! Niet alleen omdat je me goed nieuws vertelde, maar ook omdat je effectief de kaarten legde en me heel eerlijk advies gaf. Wat mij betreft, misschien wel de allerbeste van de lijn! Hele dikke 5 en ik bel je heel zeker terug! Dikke dankjewel, Annelies! Vele groetjes, B.B.

Recensie van 5   geplaatst door B.B
recensie voor helderziende Annelies
Carola, dank je. hartelijk dank voor alles . echt een aanrader. je bent zo goed.

Recensie van 4   geplaatst door Roos (uit Geel)
recensie voor helderziende Carola
Y . wat een gesprek . Ik ga er zeker wat mee doen , weet niet hoe ik je kan bedanken .super helderziende .

Recensie van 4   geplaatst door Ruben (uit Halle)
recensie voor helderziende Yuorah
Yuorah is de topper op deze lijn. er is al veel uitgekomen , je bent een echte top helderziende.

Recensie van 5   geplaatst door Iggy (uit Bilzen)
recensie voor helderziende Yuorah
Deze dame is echt top, ze houd voet bij stuk. Al enkele voorspellingen zijn uitgekomen. Top medium.

Recensie van 5   geplaatst door Inge
recensie voor helderziende Marry
Yuorah is een hele lieve vrouw. Een top helderziende. ik ga meer in mezelf geloven en vertrouwen door jou .super bedankt.

Recensie van 5   geplaatst door Suzette (uit Brugge)
recensie voor helderziende Yuorah
Al een tijdje bel ik naar Anouk. Altijd zal ze een eerlijk antwoord geven. Of dat nu goed of slecht is. Wel met de nodige zachtheid. Ze is superlief en weet je vooral ook rust te geven. En alles wat ze zegt komt altijd uit! Ik heb al heel veel aan haar gehad! Voor mij is zij de beste van de site!

Recensie van 5   geplaatst door Sophie
recensie voor helderziende Anouk
Lieve Remon. ik beloofde jou iets te laten weten mocht je voorspelling uitkomen. Ik dank je oprecht. We zijn weer samen en gaan voor een mooie toekomst.

Recensie van 4   geplaatst door Clair (uit Doornik)
recensie voor helderziende Remon

helderziende  helderziende Evi
Evi
Waauw. Ze geeft veel details en aanduiding v tijds indicatie …. Duidelijk in volgorde …. Geeft ze dingen aan. Benieuwd …. Maar ze zei in grote lijnen wel hetzelfde v haar collega s . Ze is heel zelf zeker. ( ze gebruikt nooit woorden als. Ik denk dat … nee ze is zeker. En spreekt door. Toevallig haar gebeld … Ipv mijn vaste die er niet waren … hou je op de hoogte Evi Grtjes annemar

Recensie van 4   geplaatst door Hubau
recensie voor helderziende Evi
Heb deze middag Lisa gebeld. De kaartleggingen van Lisa resoneren zo hard, ben iedere keer verbaasd! Is een echte aanrader .

Recensie van 5   geplaatst door M
recensie voor helderziende Lisa
Hallo lieve Nina, op zijn minst ben je 5 sterren waard. Amai, zo correcte informatie gaf je me daarnet door. Bovendien waren je antwoorden zeer bemoedigend. Voor mij zeker een van de besten van de lijn. Dankjewel en tot binnenkort. Veel liefs, BB.

Recensie van 5   geplaatst door BB
recensie voor helderziende Nina
Mayela is heel goed. Voelt sterk aan! Super!


Recensie van 5   geplaatst door Kat
recensie voor helderziende Mayela
Dank je wel Mayela voor de Reading! Ongelofelijk hoe je alles in de kaarten zag! Was echt verbaasd. Heb alle vertrouwen in wat je me hebt verteld. Je bent echt een aanrader! Lieve groetjes

Recensie van 5   geplaatst door Sarah
recensie voor helderziende Mayela
Dank je wel Mayela voor de Reading! Ongelofelijk hoe je alles in de kaarten zag! Was echt verbaasd. Heb alle vertrouwen in wat je me hebt verteld. Je bent echt een aanrader! Lieve groetjes

Recensie van 5   geplaatst door Sarah
recensie voor helderziende Mayela

helderziende  helderziende Sid
Sid
Dankbaar, telkens wanneer ik het niet zie zitten, steeds de juiste antwoorden. Voorspellingen kwamen uit. Sid je bent top. Tot gauw. Diep respect voor deze man.

Recensie van 5   geplaatst door Kim (uit Brugge)
recensie voor helderziende Sid
Lieve lieve mevrouw, u bent zo correct in uw uitspraken! U bent een echte topper en heeft me opnieuw moed gegeven. U bent voor mij de allerbeste! Vele groetjes, B.B.

Recensie van 5   geplaatst door B.B
recensie voor helderziende MB Rhais
Dag Aurora, Ik heb een tijd geleden een consult van jou gekregen en dat heeft me sindsdien niet meer losgelaten. Ik weet ook waarom nu. Jij bent heel maar dan ook heel zuiver. Het feit dat er in je tekst staat dat Jezus je leider is. Wauw.. ik geloof ook heilig in God en Jezus sinds kort en ik wil nooit meer terug. Ik hoop je nog eens te kunnen spreken. Je hebt een uitzonderlijke mooie gave.

Recensie van 5   geplaatst door Anoniem
recensie voor helderziende Aurora
Bedankt Victor, Ik heb van jou een heel mooie en oprechte email mogen ontvangen die mij helemaal gerustgesteld heeft. Je hebt een hele mooie en zuivere gave. Het klopt helemaal. Je bent meer dan 5 sterren waard. Een aanrader!!!

Recensie van 5   geplaatst door Anoniem
recensie voor helderziende Victor

helderziende  helderziende Evs
Evs
Merci EVS, 2 voorspellingen zijn uitgekomen. Ik ben benieuwd naar de komende tijd en de voorspelling waar ik me nu nog niks bij kan voorstellen. Je bent gifted en meer dan 5 sterren waard.

Recensie van 4   geplaatst door Priscillia (uit Doornik)
recensie voor helderziende Evs
Hey Romeo, Ik had het je beloofd als er iets ging veranderen dat ik het je zou laten weten. Begin maart belde ik je voor de eerste keer en je begon me te vertellen zonder dat ik veel moest zeggen. Je 1ste voorspelling was dat mijn ex binnen de 6 weken terug contact zou nemen, en ja hoor vanmorgen heeft hij me gecontacteerd. Je bent ongelooflijk in wat je doet, chapeau. Nu hopen dat je 2de voorspelling ook uitkomt. Ik bel je zeker nog terug. Groetjes M

Recensie van 5   geplaatst door Maryse
recensie voor helderziende Romeo
Ik wilde mijn dankbaarheid uiten naar Johannes. Hij wist dingen te vertellen wat mij heldere inzichten gaf over mijn leven. Ik voel me nu veel meer gericht en zelfverzekerd in mijn beslissingen. Ik zal zeker nog eens contact opnemen!

Recensie van 4   geplaatst door Mirjam (uit Halle)
recensie voor helderziende Johannes
Een heel warm consult gehad waarin ze mij echt geholpen heeft. Louisa zegt hoe het is, ze is duidelijk en eerlijk. liefs.

Recensie van 4   geplaatst door Margret (uit Lier)
recensie voor helderziende Louisa
Dag Olga, Zo blij dat je terug bent. Je bent echt een topper. Dank voor het prachtige consult.

Recensie van 4   geplaatst door Stefanie (uit Bergen)
recensie voor helderziende Olga
In deze reading kreeg ik onmiddellijk een antwoord op mijn vraag, zonder ze gesteld te hebben. Heel erg straf wat hij doet. Alles wat hij me vertelde, was juist. Dankjewel Martin.

Recensie van 5   geplaatst door R
recensie voor helderziende Martin
Deze dame is gewoon fantastisch. Ik heb haar in de loop van vorige week gebeld en zat zonder vraagstellingen er juist op. W

Recensie van 5   geplaatst door W
recensie voor helderziende Jeannet
Beste Isha, Via deze weg wil ik je bedanken voor de uitstekende begeleiding die je me tot nu toe al hebt gegeven. Je bent 1 van de beste coaches des levens die ik al ooit ontmoet heb. Ook in de voorspellingen bent u uiterst precies en dit op werkelijk alle fronten. Ongelofelijk hoe snel jij uit gecompliceerde situaties de rode draad vind en kan zeggen hoe het zal evalueren. Zal je zeker nog terug contacteren ...nogmaals dank.

Recensie van 5   geplaatst door AgCafe
recensie voor helderziende Isha
Bedankt Louisa dat je naar mij wou luisteren. Je wist de situatie zo duidelijk te verwoorden. Je kon precies de vinger op de wonde leggen. Je lijkt me een hele lieve warme vrouw met het hart op de juiste plaats en ik vertrouw 100 procent op uw raadgeving en uw analyse.

Recensie van 5   geplaatst door Anne
recensie voor helderziende Louisa
Zeer to THE point. Kijkt op verschillende manieren in verschillende soorten kaarten. Zeer apart. Zeer gericht. Geeft ook soms tijd aan, en al verschillende keren mooi uitgekomen zoals ze zei. Dank je wel. Sterke aanrader. Grtj

Recensie van 5   geplaatst door Annemarie
recensie voor helderziende Patricia
Caroline laat me zien hoe ik dingen zie en hoe ze echt zijn. Dat brengt me rust en maakt het leven een stukje gemakkelijker. Als ik het even weer niet meer zie, dan bel ik weer. Zo fijn om te weten dat ze er is.

Recensie van 5   geplaatst door Lies
recensie voor helderziende Caroline
Heel goeie analyse. Weet precies wat er gaande is zonder details te geven. Zat er boenk op. Nu afwachten hoe het evolueert. Ik laat het haar zeker weten.

Recensie van 5   geplaatst door Anne
recensie voor helderziende Marie
Zeer rustige persoonlijkheid die vertrouwen schept. Weet precies wat er in iemand omgaat zonder dat ik het moest aangeven. Ik heb er alle vertrouwen in dat zijn kijk op de toekomst juist is, gezien hij de situatie perfect weet te verwoorden.

Recensie van 5   geplaatst door Anne
recensie voor helderziende Gazali
In 1 woord een topper op deze lijn. Komt vaak uit met hetgene zij ziet, correct, niet langdradig en zeer vriendelijk. Bedankt marieke. Ik bel u zeker nog.

Recensie van 5   geplaatst door Anoniem
recensie voor helderziende Marieke
Maar één woord nodig WAUW. Heel straf.


Recensie van 5   geplaatst door M
recensie voor helderziende Martin
Hartelijk dank voor het warme, deugddoende gesprek. Ik wens je het allerbeste.

Recensie van 5   geplaatst door Myriam
recensie voor helderziende Klaartje
Lieve Amber, ik laat niet snel iets achter.... Wat een bijzondere dame ben je. Minder goed nieuws breng je met respect EN tips om ermee om te gaan. Je bent heel zuiver en vooral heel eerlijk en dat waardeer ik. Je maakt er geen feel good show van. Als jouw voorspelling uitkomt laat ik het zeker weten. Liefs S.

Recensie van 5   geplaatst door Sofie
recensie voor helderziende Amber
Vandaag gebeld met Martin, met enkel je naam en je vraag ging die aan de slag. Ik vertrouw erop wat je me vertelde dat het ook zo zal verlopen. Als ik er terug contact komt ben je de eerste die het zal weten. Liefs L

Recensie van 5   geplaatst door Leyla
recensie voor helderziende Martin
Dag Martin Wowwww verbazingwekkend! Wat jij er allemaal uithaalt enkel en alleen met een naam! Je begint met de essentie. Heel sterk. Een super aanrader. Thx! Kat

Recensie van 5   geplaatst door Kat
recensie voor helderziende Martin
Wow boenk erop, effe geen woorden voor. Ik bel je zeker terug. Grts

Recensie van 5   geplaatst door Inge
recensie voor helderziende Ayla
Lieve Mina, Dank je voor de consult van deze avond. Heel sterk van jou wat je allemaal aanvoelde wat betreft de schoonfamilie. Mijn vraag was eerder gezin gerelateerd en had de schoonfamilie zelf niet uitgesproken. Helaas waren mijn credits op en kon ik je niet bedanken. Ik bel je gauw.

Recensie van 5   geplaatst door Mina
recensie voor helderziende Mina
Ik heb een heel fijn gesprek mogen ervaren dat niet al te lang duurde. Nina kon mij kundig te woord staan waar ik haar zeer dankbaar voor mag zijn. Dank je Nina. Warme groetjes Lena.

Recensie van 5   geplaatst door Lena (uit Moeskroen)
recensie voor helderziende Nina
Wendy, Ik belde je vandaag en vertelde me dat ze me vandaag gingen bellen ivm de nieuwe job. Je zat er boenk op, ik ga je vaker bellen...

Recensie van 5   geplaatst door Kempeneers Inge
recensie voor helderziende Wendy
Dank je wel Bertt. Mijn krediet was op... Dank je wel voor je advies en inzichten in het gebeuren. Het heeft mij enorm geholpen. Lieve en warme groeten uit Togo

Recensie van 5   geplaatst door Kathleen hales
recensie voor helderziende Bertt
Zodra ik op de site ben eerste waarna ik kijk is Manuela aanwezig. Ze is zo goed lief en eerlijk en voel alles goed aan . Ik ben blij als ze online is want alles klopt wat ze zegt .

Recensie van 5   geplaatst door Nathalie
recensie voor helderziende Manuela

helderziende  helderziende Cor
Cor
Medium Cor, is zo,n fijne man. Helder duidelijk en luistert goed. Dankjewel voor de heldere uitleg.

Recensie van 4   geplaatst door Arle (uit Bilzen)
recensie voor helderziende Cor
Hoi MB, Ik heb je net gebeld. Je voelde de situatie erg goed aan Ik bel je zeker terug. Erg goed ingevoeld.

Recensie van 4   geplaatst door Eddy (uit Leuven)
recensie voor helderziende MB Rhais
zeer accuraat en to the point zonder vragen hoeven te stellen,chapeau !

Recensie van 5   geplaatst door Anita
recensie voor helderziende Martin
Lieve Donna, Dank je wel voor het iedere keer antwoorden van mijn mails met eigk iedere keer dezelfde vraag. Je blijft zeggen dat het goed komt en dat het echt wel liefde is en dat ik nog even geduld moet hebben. Door jou blijf ik vertrouwen, niet elke dag evenveel, maar het lukt me nog ;) Hoop dat ik, liefst dit jaar nog, jou goed nieuws kan vertellen. Liefs, Rosanne

Recensie van 5   geplaatst door Rosanne
recensie voor helderziende Donna
Geweldige inzichten geeft Karlien. Bedankt voor onze gesprekjes.

Recensie van 5   geplaatst door Graciela (uit Aalst)
recensie voor helderziende Karlien
Marieke voelt de dingen zeer goed aan, is aangenaam om mee te praten, een meerwaarde hier op de lijn, echt super toppie.

Recensie van 5   geplaatst door AS
recensie voor helderziende Marieke
Ellize, hartelijk bedankt voor het luisterend oor, de goede raad, en de bevestiging dat ik goed bezig ben. Je hebt me zo goed geholpen en voor het grootste stuk al terug in mijn eigen kracht laten komen, ik weet dat er nog werk aan de winkel is, maar weet dat het goed komt. Ellize is echt een aanrader

Recensie van 5   geplaatst door Patricia
recensie voor helderziende Ellize
Lieve Donna, vorig week gesproken na weer enkele maanden geleden en toen waren je voorspellingen reeds uitgekomen en nu zelfs amper op een week tijd ! Hij is terug Donna en volledig terug !!! Ik ben je zo dankbaar voor al je voorspellingen waar je bonk steeds op zit !! De beste !

Recensie van 5   geplaatst door Anna
recensie voor helderziende Donna
Dag Louisa Al twee keer een consult gehad. Beide waren heel goed. Dankjewel. Groetjes.

Recensie van 5   geplaatst door Marjorie (uit Dendermonde)
recensie voor helderziende Louisa
Fenya, Bedankt voor de inzichten gisteren. Je sloeg de nagel op de kop, de eerste voorspelling is al uitgekomen en het gesprek is super goed en vertrouwd verlopen, net wat u gezegd had. Fenya draaid er geen doekjes rond, als je een eerlijk medium wil, moet je haar zeker bellen. Ik bel u zeker terug. Inge.

Recensie van 5   geplaatst door Inge
recensie voor helderziende Fenya
Lieve Donna, vorig week gesproken na weer enkele maanden geleden en toen waren je voorspellingen reeds uitgekomen. en nu zelfs amper op een week tijd ! Hij is terug Donna en volledig terug . Ik ben je zo dankbaar voor al je voorspellingen waar je bonk steeds op zit !! De beste .

Recensie van 5   geplaatst door Anna
recensie voor helderziende Donna
Lieve Donna, vorig week gesproken na weer enkele maanden geleden en toen waren je voorspellingen reeds uitgekomen en nu zelfs amper op een week tijd ! Hij is terug Donna en volledig terug !!! Ik ben je zo dankbaar voor al je voorspellingen waar je bonk steeds op zit !! De beste !

Recensie van 5   geplaatst door Anna
recensie voor helderziende Donna
Op heel korte tijd kon je me een heel rijk antwoord geven op mijn relatievraag. Hier kan ik echt mee verder, dankjewel.

Recensie van 5   geplaatst door Gerda
recensie voor helderziende Aurora

helderziende  helderziende Evs
Evs
Heel goed gesprek gehad! Advies en duidelijk inzicht gekregen van Evs. Voor mij is ze een topper!

Recensie van 4   geplaatst door Caroline De Vos
recensie voor helderziende Evs
Jo-an is een super madam. Voelt alles heel goed aan. Thx Kat.

Recensie van 5   geplaatst door Kat
recensie voor helderziende Jo-an
Sjee, inderdaad een olifantengeheugen heb je Louisa. Super bedankt voor je inzichten. Je bent een kanjer. Dikke kus. Wat een ontzettend lieve, eerlijke en oprechte dame. Zij wist heel veel te vertellen en voor mij te verduidelijken. Maar ook bevestigingen te horen gekregen. Ze luisterde goed en nam de tijd. Door haar ben ik weer een stuk zekerder. Ik bel zeker weer.

Recensie van 4   geplaatst door An
recensie voor helderziende Louisa
Een aanrader. Thaiis weet waarover ze praat. Een top helderziende die de moeite waard is.

Recensie van 4   geplaatst door Lyn (uit Antwerpen)
recensie voor helderziende Thaiis
Een onvergetelijk gesprek gehad met helderziende Aurora. Een echt aanrader .

Recensie van 5   geplaatst door Milan (uit Sint-Niklaas)
recensie voor helderziende Aurora
Bedankt voor jouw ophelderend en vlot gesprek Jo-An Je hebt mijn vraagtekens weggewerkt en mij met mijn voeten terug op de grond gebracht . Ik ben benieuwd en kijk uit naar begin volgend jaar wanneer de voor mij belangrijke gebeurtenissen zullen plaatsvinden zowel op werkvlak als wat betreft ons gezinsuitbreiding. Ik bel je graag terug wanneer er terug twijfels oprijzen en ik nood heb aan jouw deugddoend gesprek.

Recensie van 5   geplaatst door FK
recensie voor helderziende Jo-an
Waaauuuwww, waaauuwww. Wat een aangename vrouw. Duidelijk - To the Point - zij houdt je niet bezig aan de lijn - blij jij terug bent na lange tijd! Vroeger kwam alles uit Dus ik vertrouw er nu ook op! Thx

Recensie van 5   geplaatst door Annemieke
recensie voor helderziende Patricia
Je bent erg goed , het was zeer aangenaam met je praten je kan goed luisteren en bracht me innerlijk tot rust. Bedankt voor de kaartlegging en de goede moed. Grtjs Kimberly

Recensie van 4   geplaatst door Kimberly
recensie voor helderziende Sabina
AD. Heel blij om te horen dat het goed komt. En bedankt voor de bevestigingen . Topper.

Recensie van 5   geplaatst door Klarissa (uit Lokeren)
recensie voor helderziende Andwello Dennis
Wat een heerlijke dame. Ze geeft je prachtige inzichten en omarmt je met woorden van liefde. Een aanrader.

Recensie van 5   geplaatst door A n
recensie voor helderziende Aurora
Anitta is een aangenaam helderziende. Jij hebt mij ontbrekende puzzelstukjes gegeven. Jij bent een echte aanrader.

Recensie van 4   geplaatst door Marja (uit Ieper)
recensie voor helderziende Anitta
Bedankt om me gerust te stellen over mijn ouders!


Recensie van 5   geplaatst door D
recensie voor helderziende Andwello Dennis
Marieke is echt een aangename persoon om mee te praten, zij komt direct tot de essentie en geeft duidelijk advies. Zij houdt jé niet langer aan de lijn dan nodig en stelt je gerust in eerlijkheid. Een aanrader om te bellen zeker en vast.

Recensie van 5   geplaatst door Cristina
recensie voor helderziende Marieke
Venus, het is uitgekomen. Ik heb de job.!Bel je nog.

Recensie van 5   geplaatst door D
recensie voor helderziende Venus
Caroline, dank voor je heldere inzichten. Zal zeker wat met je adviezen gaan doen . Veel liefst Marion.

Recensie van 5   geplaatst door Marion (uit Bilzen)
recensie voor helderziende Caroline
Zooooo goed dat zij is is nogmaals bewezen, heb echt lang mtn wachten maar wat ze voorspelde kwam uiteindelijk uit. Sommige dingen zien we graag snel uitkomen maar tijd is moeilijk, weet ik. Maar Tineke deed t weer! Knappe madam

Recensie van 5   geplaatst door Wendy
recensie voor helderziende Tineke
Ik heb een echt goed gesprek gehad met Petrus. Ben steeds blij dat ik kan bellen . Annelies.

Recensie van 5   geplaatst door Annelies (uit Waregem)
recensie voor helderziende Petrus
Louisa, je voorspelling is uitgekomen. Je bent zeer sterk in je waarnemingen. Tot de volgende keer.

Recensie van 4   geplaatst door Lucas (uit Brugge)
recensie voor helderziende Louisa
Dag Aurora, ik heb vandaag voor de 2de x met je gebeld. Je geeft werkelijk aan hoe het zit, jij bent echt. Ik ben blij dat ik je gevonden heb. Dankjewel!

Recensie van 5   geplaatst door Gr.
recensie voor helderziende Aurora
Dag Aurora, ik heb vandaag voor de 2de x met je gebeld. Je geeft werkelijk aan hoe het zit, jij bent echt. Ik ben blij dat ik je gevonden heb. Dankjewel!

Recensie van 5   geplaatst door Gr.
recensie voor helderziende Aurora
lieve Gunter, dank je wel voor je luisterend oor. Blij dat ik je steeds kan bellen. Je readings hebben me enorm gesterkt, bedankt.

Recensie van 4   geplaatst door Kate
recensie voor helderziende Gunter
Dank voor alle hulp in 2022. Bedanktt voor de fijne gesprekken. Ik ga je zeker weer bellenn in 2023. Gelukkig nieuw jaar.

Recensie van 4   geplaatst door Alexander
recensie voor helderziende Sophia
Bedankt Cassandra vooral je fantastische inzichten waar ik iets mee kan. ben je heel dankbaar .

Recensie van 5   geplaatst door Bo
recensie voor helderziende Cassandra
Tijdens mijn gesprek met Prinses Nala heb ik ondervonden dat ze heel goed mensen kan aanvoelen en er contact mee kan maken, zowel onze dierbaren die er niet meer zijn, als onze geliefden in het hier en nu. Ze gaf me adviezen over hoe te communiceren met mijn ouders. Bij mijn vader heb ik na ons telefonisch gesprek onmiddellijk de daad bij het woord gevoegd, en het was lang geleden dat ik hem nog zo blij heb gezien! Ook naar mijn moeder toe, dank je wel prinses Nala, alles wat je zei voor haar, is bruikbaar voor mij! Nogmaals dankjewel Prinses Nala! En tot een volgende keer :-) Prinses Nala is een apart iemand, twijfel niet om haar te bellen!

Recensie van 5   geplaatst door R.
recensie voor helderziende Prinses Nala
Heel goede helderziende om mee te praten. Geweldige readings . fijne feestdagen . Liefs van Inge.

Recensie van 5   geplaatst door Inge
recensie voor helderziende Louisa
Wouw Alena , super fijn om jou hier te leren kennen op de lijn. Ik gaf je een naam en stelde je een vraag en wat je me vertelde klopte als een bus en wat je me voorspelde kwam 2 dagen later uit , ongelofelijk , mij hoor je zeker nog terug Liefs AS

Recensie van 5   geplaatst door AS
recensie voor helderziende Alena
Lieve Yuorah, Echt een fijn gesprek gehad met u. Dankjewel hiervoor en ik laat u zeker nog iets horen. Alvast een fijne kerst. Nogmaals bedankt en tot in 2023.

Recensie van 4   geplaatst door Hannie
recensie voor helderziende Yuorah
Lieve Johannes, wat was dit weer een zeer aangenaam, leerrijk en positief gesprek met jou. Ik heb nog maar 2 keer een telefoonconsult gehad maar ik weet het nu wel echt heel zeker..... Jij verdient hier 11/10 ! YOU ARE THE BEST! Ik geraak telkens opgeladen door jouw positieve energie die jij doorgeeft. Door jouw duidelijk inzichten hoop ik nog veel van jou te kunnen opsteken voor mijn persoonlijke spirituele groei. Tevens ben ik natuurlijk ook benieuwd naar al jouw mooie voorspellingen die in het vooruitzicht liggen I'll keep you posted! Warme groetjes, Sandra uit Antwerpen

Recensie van 5   geplaatst door Sandra
recensie voor helderziende Johannes
Ik schrijf niet snel recensies maar nu ben ik van mijn sokken geblazen. Wat een wow effect kreeg ik bij Amber, dachtende we zien wel of het uitkomt en ja het kwam ook uit binnen de termijn dat ze wist te vertellen. Ik kan verder met de inzichten die ik van haar kreeg, weet dat ik op de juiste weg zit. Ik bel haar zeker terug. Dank u wel xxx

Recensie van 5   geplaatst door Inge
recensie voor helderziende Amber
Zeer efficiënte man. Top! Ook zeker van wat hij zegt.

Recensie van 4   geplaatst door Kiran
recensie voor helderziende Victor
Een voorspelling is reeds uitgekomen. Het gesprek met de docente van mijn dochter is precies gegaan zoals je had voorspelt. Ik heb alle vertrouwen in de rest van jouw voorspellingen. Heel scherp, to the point. Bijzondere dame met een uitzonderlijke gave. Respect en dankbaar jou te hebben mogen spreken. Lieve groet

Recensie van 4   geplaatst door Sofie
recensie voor helderziende Mayela

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende, mailadviezen met helderzienden, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP