|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderzienden
helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
       
  Helderziende hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door helderzienden Daghoroscoop Stier door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Kreeft door helderzienden
Daghoroscoop Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Maagd door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen door helderzienden
Daghoroscoop Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Waterman door helderzienden Daghoroscoop Vissen door helderzienden

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Helderzienden.be-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze helderzienden?

Elke dag geven onze helderzienden inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over helderzienden door onze bezoekers.

Onze helderzienden appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een helderziende:  

Getuigenissen van helderziende Sid

helderziende Sid


Wat een vriendelijke man die je gelijk geruststelt met wat je ook zit. Beide keren zijn zijn voorspellingen uitgekomen.

Bel of e-mail met helderziende SidGetuigenis van wendy voor helderziende Sid     Getuigenis van wendy op 13 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Cassandra

helderziende Cassandra


Heel lieve en straffe madam in haar voorspellingen. Ik bel haar geregeld en altijd staat ze me geduldig te woord en geeft me bevestiging en inzichten.

Bel of e-mail met helderziende CassandraGetuigenis van Hey Meissie voor helderziende Cassandra     Getuigenis van Hey Meissie op 13 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Tineke

helderziende Tineke


Wat een lieve dame met zo'n lieve stem. Tineke, je zag het helemaal zoals het is. Hopelijk komt alles binnenkort uit, eentje is al uitgekomen. Niet voor niets dat Tineke altijd bezet is. Ze is meer dan haar sterren waard.

Bel of e-mail met helderziende TinekeGetuigenis van Anoniem voor helderziende Tineke     Getuigenis van Anoniem op 12 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Shania

helderziende Shania


Zeer toffe dame . aan de hand van een foto en een naam wist ze me direct alles te vertellen , zonder dat ik ook maar 1 woord zei, het was alsof ik haar al Jaren kende , terwijl ik haar voor de eerst aan de lijn had ,een echt aanrader ,zeker zijn geld waard .

Bel of e-mail met helderziende ShaniaGetuigenis van An voor helderziende Shania     Getuigenis van An op 12 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Christelle

helderziende Christelle


Lieve Cristelle ik wil je bedanken voor al je warme woorden en steun in al die tijd die ik je al spreek. door je wijze raad en je lieve stem hebben me al door zware periodes geholpen en ook je voorspellingen die uitkomen. je ziet het allemaal echt zuiver dank je Marie.

Bel of e-mail met helderziende ChristelleGetuigenis van Marie voor helderziende Christelle     Getuigenis van Marie op 12 november 2019 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Desteny

helderziende Desteny


Super lieve dame , ze voelde de dingen meteen aan zoals ze waren , toppie , dank je wel Desteny.

Bel of e-mail met helderziende DestenyGetuigenis van An voor helderziende Desteny     Getuigenis van An op 11 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dirk

helderziende Dirk


Dag, jouw reading heeft mijn ogen geopend. Dankjewel voor de klare taal. Ik kan hier wel mee verder F.H.

Bel of e-mail met helderziende DirkGetuigenis van Farida voor helderziende Dirk     Getuigenis van Farida op 11 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Rin

helderziende Rin


Lieve rin ik mis u hier ,wil u zeggen dat het beter gaat zal niet net zoals hier bij sommige gemeld word van de beste en de liefste want dat kan ik niet weten en zeggen ,maar kan wel zeggen dat je een dikke vijf zeker waart bent .u blijft jezelf groetjes l van veeke uit. Belgie .

Bel of e-mail met helderziende RinGetuigenis van L. voor helderziende Rin     Getuigenis van L. op 8 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Qikyra

helderziende Qikyra


Lieve Qikyra, Dank je wel voor de altijd mooie voorspellingen, en ja hoor wat je ook voorspeld hebt, is de volle waarheid.
Is al een deel uitgekomen. Ook heb je heel goed contact met onze dierbaren, wat je daar allemaal van vertelde en de beelden dat je zag dat ze doorgaven, was op sommige momenten om er even stil van te worden. We zijn enorm dankbaar dat je op ons pad bent gekomen, tot gauw vele groetjes Angelique en Emiel xxx.

Bel of e-mail met helderziende QikyraGetuigenis van angelique voor helderziende Qikyra     Getuigenis van angelique op 8 november 2019 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Sanne

helderziende Sanne


Wouw, super bedankt voor de mooie fotoreading van daarnet, wat je zei over mij klop volledig, thanks sanne je bent top .

Bel of e-mail met helderziende SanneGetuigenis van A. voor helderziende Sanne     Getuigenis van A. op 7 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dania

helderziende Dania


Hoi Dania,
Ik heb u onlangs gesproken het was zeer mooi omdat het herkenbaar was, u vertelde zaken die ik kon herkennen en dat deed me deugd. ik hoop dat het allemaal komt zoals je zei, maar dat is natuurlijk afwachten, het klonk alvast zeer hoopvol en dat is altijd fijn om te horen, veel liefs.

Bel of e-mail met helderziende DaniaGetuigenis van karo voor helderziende Dania     Getuigenis van karo op 7 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Tabitha

helderziende Tabitha


Bedankt Tabitha, klopt allemaal wat je ziet. veel succes.

Bel of e-mail met helderziende TabithaGetuigenis van Anoniem voor helderziende Tabitha     Getuigenis van Anoniem op 5 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Beau

helderziende Beau


Wouw,Top medium, Beau wist meteen dingen te vertellen die hij eigenlijk niet kon weten , zonder ik ook maar iets hoefde te zeggen. Hij zat er bonk op , ik was echt verbaast, tevens ook een super leuke aangename man, pure klasse een echte aanrader, gewoon weg toppie . Beau en zoals belooft zal ik aan dat kleine meisje denken .

Bel of e-mail met helderziende BeauGetuigenis van A. voor helderziende Beau     Getuigenis van A. op 5 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Valentine

helderziende Valentine


Lieve Valentine, je was er bonk op.
Bedankt Carine.

Bel of e-mail met helderziende ValentineGetuigenis van Carine voor helderziende Valentine     Getuigenis van Carine op 3 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Dania

helderziende Dania


Wouw , super medium. Enkel door een naam te geven , zelfs zonder foto , wist ze zoveel informatie te geven die klopte. En vertelde me ook wat ze aanvoelde en wat nog komen zou , ik kijk er alvast naar uit.

Bel of e-mail met helderziende DaniaGetuigenis van S.A voor helderziende Dania     Getuigenis van S.A op 2 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Kaatje

helderziende Kaatje


Net Kei leuk gesprek gehad met Kaatje, zeer fijne dame, jammer was de tijd om, maar ga haar zeker nog terugbellen, ze is een toppertje .

Bel of e-mail met helderziende KaatjeGetuigenis van A. voor helderziende Kaatje     Getuigenis van A. op 29 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Valentine

helderziende Valentine


Bedankt voor alles wat je voor mij al hebt gedaan .

Bel of e-mail met helderziende ValentineGetuigenis van Monique voor helderziende Valentine     Getuigenis van Monique op 29 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Anouk

helderziende Anouk


Zeer erg begaafd . voelt de situatie onmiddellijk aan zonder ook maar iets te zeggen . Anouk wouw , je bent de max , mij hoor je zeker nog terug .

Bel of e-mail met helderziende AnoukGetuigenis van A. voor helderziende Anouk     Getuigenis van A. op 29 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Nina

helderziende Nina


Merci Nina voor je steun, je bent echt een toppertje. Je zit er vaak bonk op, je hebt me weer verbaast toen je sprak over gemis. Terwijl je helemaal niet wist wat ik gestuurd had. Je hoort me zeker nog terug.
Liefs A.

Bel of e-mail met helderziende NinaGetuigenis van A voor helderziende Nina     Getuigenis van A op 28 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Kaatje

helderziende Kaatje


Hartelijk dank voor het gesprek van daarnet,(28/10) sorry dat we zo bruusk werden onderbroken. Ik wens u alle goeds en een fijne dag, donderdag.

Bel of e-mail met helderziende KaatjeGetuigenis van Myriam voor helderziende Kaatje     Getuigenis van Myriam op 28 oktober 2019 - waardering van 4.

Getuigenissen van helderziende Christelle

helderziende Christelle


Christelle,
Ik belde je vorige week over mijn relatie je was eerlijk en zei dat ze plots ging over zijn dat mijn partner ermee ging stoppen. het is gebeurd hij is vertrokken je hebt gelijk gekregen en ik stel je eerlijkheid wel op prijs, al doet het heel veel pijn .
Ann.

Bel of e-mail met helderziende ChristelleGetuigenis van Ann voor helderziende Christelle     Getuigenis van Ann op 28 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Lucky

helderziende Lucky


Wow ben helemaal verrast hoe jij alles zo perfect ziet zelfs qua tijd zit je er helemaal op. Je zei dat ik hem normaal gezien nog ging zien en ik kon het maar moeilijk geloven. Maar ja ik kreeg nog een sms om af te spreken en hebben we elkaar nog gezien. Je bent de beste.

Bel of e-mail met helderziende LuckyGetuigenis van Anoniem voor helderziende Lucky     Getuigenis van Anoniem op 27 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Karlien

helderziende Karlien


Heel leuk gesprek. Heeft me egt geholpen. Voelde me er echt goed bij.

Bel of e-mail met helderziende KarlienGetuigenis van Brend voor helderziende Karlien     Getuigenis van Brend op 26 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sanne

helderziende Sanne


Sanne, jij bent de beste voor mij, ongelooflijk hoe jij er recht op zat met alles wat ge mij voorspelde alles maar ook alles wat jij me voorspelde is allemaal uitgekomen zoals je me zei, voor mij ben je een toppertje, en zou zeggen doe zo verder, bijzonder iemand die het zo goed ziet voor mij als jij xxxxx

Bel of e-mail met helderziende SanneGetuigenis van Anoniem voor helderziende Sanne     Getuigenis van Anoniem op 23 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Lisa

helderziende Lisa


Super consulent zegt waarop het staat ik heb je al heel veel gebeld en telkens zeg je hetzelfde de job waar ik voor solliciteerde zei je dat ik die niet ging krijgen vanmorgen mail gekregen dat ik niet ben aangenomen.

Bel of e-mail met helderziende LisaGetuigenis van Nathalir voor helderziende Lisa     Getuigenis van Nathalir op 23 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Norah

helderziende Norah


heel goed en overtuigend.

Bel of e-mail met helderziende NorahGetuigenis van angela voor helderziende Norah     Getuigenis van angela op 21 oktober 2019 - waardering van 1.

Getuigenissen van helderziende Sabine

helderziende Sabine


Beste Sabrina, toppertje. Je voelde de situatie meteen aan, zonder dat ik iets hoefde te zeggen. Alles klopte meteen en kijk alvast uit naar je voorspelling. Ik hou je op de hoogte.

Bel of e-mail met helderziende SabineGetuigenis van A voor helderziende Sabine     Getuigenis van A op 17 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Stephanie

helderziende Stephanie


Beste Stephanie, je was net exact wat ik nodig had. Ik zocht naar inzichten over bepaalde zaken en je gaf me iets om naar uit te kijken en weer hoop. Ongeveer een uur heb ik je aan de telefoon gehad maar je was zo goed en voelde zo goed aan op bepaalde situaties dat ik je maar vragen bleef stellen. Nochmaals bedankt voor alles en ik bel je zeker nog een keer terug. Met vriendelijke groeten, L.L.

Bel of e-mail met helderziende StephanieGetuigenis van L.L. voor helderziende Stephanie     Getuigenis van L.L. op 17 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Marget

helderziende Marget


Dank je wel voor het inzicht te geven in de situatie. Als je het waarom ziet, kan je er aan werken en hoef je niet meer te twijfelen. Zonder jou had ik dat nooit kunnen waarmaken en ik weet nu dat alles terug op de rails komt en dat we samen kunnen genieten van de goede dingen des levens.

Bel of e-mail met helderziende MargetGetuigenis van Ag. voor helderziende Marget     Getuigenis van Ag. op 17 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Gunter

helderziende Gunter


de Gunther is gewoon de BESTE, respect voor jou . hoe je het doet weet ik niet, maar je slaagt er telkens weer in om mij tot het positieve te brengen. ben je eeuwig dankbaar liefste knapste man in heeeeeeeeeeeeel de UNIVERSUM :).

Bel of e-mail met helderziende GunterGetuigenis van R voor helderziende Gunter     Getuigenis van R op 16 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sara

helderziende Sara


Heel blij dat ik je heb gesproken. Bedankt voor de tijd te nemen. Veel moed en succes. Evi.

Bel of e-mail met helderziende SaraGetuigenis van Evi voor helderziende Sara     Getuigenis van Evi op 14 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Qikyra

helderziende Qikyra


Een meer dan een geweldige dame die echt 'ziet'.

Bel of e-mail met helderziende QikyraGetuigenis van H. voor helderziende Qikyra     Getuigenis van H. op 14 oktober 2019 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Kiki

helderziende Kiki


Beste Kiki,
Alles loopt zoals je al voorspeld hebt en heb er ook het volste vertrouwen in dat de rest ook zal uitkomen. Ben zeer dankbaar dat je me ook verlost hebt van een migraine aanval zonder pilletjes. Je hebt me rust gegeven.

Bel of e-mail met helderziende KikiGetuigenis van YellowCat voor helderziende Kiki     Getuigenis van YellowCat op 14 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Leane

helderziende Leane


Bedankt voor de steun die je me gaf je bent een hele lieve vrouw tot snel monique.

Bel of e-mail met helderziende LeaneGetuigenis van Monique voor helderziende Leane     Getuigenis van Monique op 10 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Anouk

helderziende Anouk


Je bent voor mij TOP. Alles gebeurt zoals je het zegt, ik ben steeds verbaasd als het uitkomt. dan denk ik damn, Anouk heeft opnieuw gelijk. Te gek voor woorden. Maar net door jou zie ik mijn toekomst positief in. Liefs .

Bel of e-mail met helderziende AnoukGetuigenis van Melissa voor helderziende Anouk     Getuigenis van Melissa op 7 oktober 2019 - waardering van 5.
Helderziende hulplijn met live online helderzienden, lees hier getuigenissen en beoordelingen.
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze helderzienden:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf helderziende? | Consulenten Copyright © 2008 - helderzienden.be. Alle rechten voorbehouden.


helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderziendenTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 helderzienden.be NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  helderzienden RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie helderzienden.be mobiel.Helderzienden.be
 

Helderzienden.be
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde helderzienden Paranormaal begaafd
  online helderzienden Online helderzienden
  Zelf helderziende worden Zelf helderziende worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door helderzienden Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

helderzienden
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel helderziende
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende helderzienden Helderziende helderzienden
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online helderzienden online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende helderzienden
  Bronnen helderzienden Bronnen helderzienden

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET helderzienden
  Telefoonconsult met helderzienden Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met helderzienden Consultatie via e-mail
  Fotoreading met helderzienden Fotoreading met helderzienden
  Goedkoper bellen met helderzienden Goedkoop bellen met helderzienden

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door helderzienden Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door helderzienden Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door helderzienden Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door helderzienden Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door helderzienden Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door helderzienden Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door helderzienden Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen