|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderzienden
helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
       
  Helderziende hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door helderzienden Daghoroscoop Stier door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Kreeft door helderzienden
Daghoroscoop Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Maagd door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen door helderzienden
Daghoroscoop Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Waterman door helderzienden Daghoroscoop Vissen door helderzienden

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Helderzienden.be-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze helderzienden?

Elke dag geven onze helderzienden inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over helderzienden door onze bezoekers.

Onze helderzienden appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een helderziende:  

Getuigenissen van helderziende Anke

helderziende Anke


Dag Anke,

Dank voor uw begrip en geduld.
Loslaten is vertrouwen.

Dankjewel
Marijke.

Bel of e-mail met helderziende AnkeGetuigenis van Marijke voor helderziende Anke     Getuigenis van Marijke op 3 juli 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Marie

helderziende Marie


Merci marie voor alles.
Ik geloof zo hard in jou. En terecht
.

Bel of e-mail met helderziende MarieGetuigenis van Anneke voor helderziende Marie     Getuigenis van Anneke op 2 juli 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Olga

helderziende Olga


Voorlopig rijbewijs gehaald. Merci Olga.

Bel of e-mail met helderziende OlgaGetuigenis van Joffe voor helderziende Olga     Getuigenis van Joffe op 2 juli 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Beau

helderziende Beau


Hartelijk dank, ik heb u gisteren gebeld. Ik was totaal uitgeput en u heeft me positieve energie gestuurd, nu dat was de komende uren duidelijk voelbaar. Ik heb er vandaag ook nog deugd van, aangename man, dank je.

Bel of e-mail met helderziende BeauGetuigenis van A. voor helderziende Beau     Getuigenis van A. op 2 juli 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Monique

helderziende Monique


Monique, WAT BEN JIJ GOED. 1 van de beste op deze lijn jou tijdsbepaling was onherroepelijk juist. Wat een ommekeer die ik ondanks moeilijk kon geloven.
Je ben 1000 sterren waard.
Bedankt voor alles tot nu toe, ik zal je zeker nog nodig hebben in de toekomst.
Ik kan Monique aanraden aan iedereen.
Ze weet wat ze doet en is top
Veel liefs .

Bel of e-mail met helderziende MoniqueGetuigenis van Anneke voor helderziende Monique     Getuigenis van Anneke op 30 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Marie

helderziende Marie


Lieve lieve Marie, je bent een schat van een mens
een van de beste. Jou geduld, zachte stem en persoonlijkheid heeft me enorm geholpen. Jou inzichten en voorspellingen zijn zo waar, ben zoooo blij dat ik in jouw ben blijven geloven en door jou kon ik in mezelf geloven. Ik kan verder aanraden aan personen die met iets zitten. Marie te bellen deze straffe madam kan u helpen.
We zijn er nog niet helemaal.
Merci Marie

Wonder.

Bel of e-mail met helderziende MarieGetuigenis van Ann voor helderziende Marie     Getuigenis van Ann op 30 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Shar

helderziende Shar


Shar,

Bedankt. Zo snel en begripvol.
Dankjewel.

Bel of e-mail met helderziende SharGetuigenis van Marijke voor helderziende Shar     Getuigenis van Marijke op 29 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Rin

helderziende Rin


beste Rin, bedankt voor wat je zei en ik ben blij dat je eerlijk bent merci voor je steun.

Bel of e-mail met helderziende RinGetuigenis van kristin voor helderziende Rin     Getuigenis van kristin op 28 juni 2020 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Sonja

helderziende Sonja


lieve sonja bedankt voor wat je geschreven hebt, Ik vind je echt geweldig ook al is het allemaal niet gemakkelijk, bedankt voor je steun.

Bel of e-mail met helderziende SonjaGetuigenis van kristin voor helderziende Sonja     Getuigenis van kristin op 28 juni 2020 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Mina

helderziende Mina


Dankjewel Mina voor het gesprek van zonet. Je bent een heel lieve dame, ik kon me helemaal vinden in de inzichten en voorspellingen die je bracht, en ik apprecieer je eerlijkheid. Heel erg bedankt.

Bel of e-mail met helderziende MinaGetuigenis van Marijke voor helderziende Mina     Getuigenis van Marijke op 28 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sophia

helderziende Sophia


Lieve Sophia, ik ben erg geraakt en onder de indruk door je medeleven, je ontroerende, liefdevolle en hartelijke e-mail doet me goed. Het gemis blijft moeilijk maar zoveel betrokkenheid verzacht mijn liefdesverdriet en vergroot de moed om verder te gaan. Ik neem het ritueel ter harte en hoop daarmee genoeg kracht te vinden om te blijven geloven. Als ik erin slaag om tijd los te laten en je voorspelling komt uit, dan zal onverwachts mijn hartenwens toch ingevuld worden. Dankjewel lieve Sophia.

Bel of e-mail met helderziende SophiaGetuigenis van S voor helderziende Sophia     Getuigenis van S op 27 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Anna

helderziende Anna


Lieve Anna wat ben je goed. Ge heeft mij heel goed aangevoeld en geholpen, ik bel je zeker nog.

Bel of e-mail met helderziende AnnaGetuigenis van Angel voor helderziende Anna     Getuigenis van Angel op 24 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yuorah

helderziende Yuorah


Yuorah, voelt de situatie meteen aan zoals ze is, ik heb haar al meermaals gebeld omdat ze gewoon geweldig is en bij de beste behoord hier op de lijn.

Bel of e-mail met helderziende YuorahGetuigenis van AA voor helderziende Yuorah     Getuigenis van AA op 24 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Romyna

helderziende Romyna


Bedankt voor de feedback en open gesprek, je bent een enorme steun.

Bel of e-mail met helderziende RomynaGetuigenis van J. voor helderziende Romyna     Getuigenis van J. op 24 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Olivia

helderziende Olivia


Top medium. Ook aangenaam om mee te praten.

Bel of e-mail met helderziende OliviaGetuigenis van Lies voor helderziende Olivia     Getuigenis van Lies op 22 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Morgane

helderziende Morgane


Heel blij met jou en je voorspellingen .
Alles is aan het uitkomen en evolueren, je bent echt top, lieve Morgane.

Bel of e-mail met helderziende MorganeGetuigenis van june voor helderziende Morgane     Getuigenis van june op 22 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Angele

helderziende Angele


Dag angele

Wat ben jij goed. En zo snel. Topper.

Thx

Bel of e-mail met helderziende AngeleGetuigenis van Kat voor helderziende Angele     Getuigenis van Kat op 22 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Odette

helderziende Odette


Lieve Odette, in 1 woord. Dankjewel Marijke.

Bel of e-mail met helderziende OdetteGetuigenis van Marijke voor helderziende Odette     Getuigenis van Marijke op 19 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sharida

helderziende Sharida


Ik bel charida elke keer als ik een probleem heb ze is en heel positief iemand, elke keer zei ze mij dat er ging terug keer zijn van mijn ex na lange tijd is haar voorspelling uitgekomen, zeker aan te raden ,ze houd je ook niet onnodig aan de lijn DANK je wel charida voor je steun liefs francine.

Bel of e-mail met helderziende SharidaGetuigenis van francine voor helderziende Sharida     Getuigenis van francine op 19 juni 2020 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Sonja

helderziende Sonja


Sonja is heel invoelend. Maakt er geen feel good show van. Waar ik mee zat, heb je me super mee geholpen. Het is precies gegaan zoals je voorspeld had. Een grote dank je wel daarvoor Sonja.

Bel of e-mail met helderziende SonjaGetuigenis van S. voor helderziende Sonja     Getuigenis van S. op 18 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Asteria

helderziende Asteria


Asteria het gesprek van daarstraks heeft mij heel veel inzichten en helderheid klaarheid gegeven, de dingen die jij aanvoeld zijn zo sterk, woorden schieten mij te kort wouw dank je wel.

Bel of e-mail met helderziende AsteriaGetuigenis van SA voor helderziende Asteria     Getuigenis van SA op 17 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sophia

helderziende Sophia


Hey Sophia, hartelijk dank voor het fijngevoelige gesprek van maandag. Voorlopig verhuis ik nog niet. Goed huis maar het toilet kon ik enkel met zeer grote moeite bereiken, niet fijn dat het van zoiets moet afhangen, natuurlijk, warme groet.

Bel of e-mail met helderziende SophiaGetuigenis van Myriam voor helderziende Sophia     Getuigenis van Myriam op 17 juni 2020 - waardering van 4.

Getuigenissen van helderziende Nina

helderziende Nina


Duidelijk antwoord op mijn vraag, nu maar hopen dat het uit komt. Bedankt Nina .

Bel of e-mail met helderziende NinaGetuigenis van Mireille voor helderziende Nina     Getuigenis van Mireille op 13 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yuorah

helderziende Yuorah


Lieve Yuorah, 1000 maal dank voor het fijne gesprek van daarnet. U voelde alles zo goed aan en heeft me de nodige troost geboden. Ik hoefde niets te zeggen, integendeel, u haalde het probleem onmiddellijk naar boven. 5 Sterren zijn nog te weinig voor jou. Ik geef je het dubbel x x x x x x x x x x Bri.

Bel of e-mail met helderziende YuorahGetuigenis van Bri voor helderziende Yuorah     Getuigenis van Bri op 10 juni 2020 - waardering van 2.

Getuigenissen van helderziende Romyna

helderziende Romyna


Bedankt vr alles.

Evi.

Bel of e-mail met helderziende RomynaGetuigenis van Evi voor helderziende Romyna     Getuigenis van Evi op 9 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Adora

helderziende Adora


Dank je wel. De spanning gleed van me af. R.

Bel of e-mail met helderziende AdoraGetuigenis van R voor helderziende Adora     Getuigenis van R op 8 juni 2020 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Kiki

helderziende Kiki


Hoi Kiki, dankjewel voor het emailconsult. Ik waardeer zo jouw onverbloemde woorden, je maakt het niet mooier dan het is, of sneller dan het gaat, wel heel meelevend en op een zachte manier schrijf je wat er speelt. Ik mag heel fijn nieuws verwachten dit jaar maar moet daarvoor nog veel geduld en tijd trotseren. Waarom of hoe, geen idee, maar mijn intuitie vertrouwt je. Ik geloof en voel ook dat je voorspellingen gaan uitkomen. Voor mij ben je elke euro waard, heel knap in wat je doet en volgens eigen gevoel ook heel oprecht. Dankjewel Kiki. Groetjes, S.

Bel of e-mail met helderziende KikiGetuigenis van S voor helderziende Kiki     Getuigenis van S op 8 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Gabriella

helderziende Gabriella


Eerste mailcontact ,nooit gebeld, en ik sluit af met een WAUW. Dat impliceert mij met zaken die Gabriella niet kon weten. Zij is zeer goed daarom is haar lijn steeds bezet, maar opgeven doe ik niet.

Bel of e-mail met helderziende GabriellaGetuigenis van C voor helderziende Gabriella     Getuigenis van C op 7 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Tabitha

helderziende Tabitha


Heb je al een paar keer gebeld om je op de hoogte te stellen dat de derde voorspelling loopt in de richting zoals jij het zegt. Zeer precies, eerlijk en snel to the point. Groetjes.

Bel of e-mail met helderziende TabithaGetuigenis van AG voor helderziende Tabitha     Getuigenis van AG op 7 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Marie Ange

helderziende Marie Ange


Liefste Marie Ange. Zo mooi wat je mij zei mijn hart maakt een sprongetje.
Laat je zeker iets weten.
Heel veel liefs.

Bel of e-mail met helderziende Marie AngeGetuigenis van C voor helderziende Marie Ange     Getuigenis van C op 7 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Angele

helderziende Angele


Straffe dame. Wat ze allemaal kan vertellen zonder dat ik uitleg gaf. Echte aanrader.

Bel of e-mail met helderziende AngeleGetuigenis van Vicky voor helderziende Angele     Getuigenis van Vicky op 5 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Yasmin

helderziende Yasmin


Dag Yasmin, hopelijk gaat alles goed met jou. Wanneer kom je terug op de lijn? We missen je, ik vind je zo goed in kaartjes leggen, recht door zee, eerlijk en je kaartjes kloppen :) Hopelijk kom je snel weer terug, heel veel liefs van een trouwe fan xxx.

Bel of e-mail met helderziende YasminGetuigenis van Anoniem voor helderziende Yasmin     Getuigenis van Anoniem op 5 juni 2020 - waardering van 4.

Getuigenissen van helderziende Morgane

helderziende Morgane


Lieve Morgane, bedankt voor alles, je begrijpt me altijd zo goed, en alles komt uit wat je voorspelt, je bent een topper.
tot spoedig nog eens.

Bel of e-mail met helderziende MorganeGetuigenis van nola voor helderziende Morgane     Getuigenis van nola op 4 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Anouk

helderziende Anouk


Anouk, ik heb het huis gekocht voor de strakke prijs dat je aangaf. Ik geloofde niet dat dat zou lukken, maar ze hebben mijn bod aanvaard. Dank je wel, weer zat je er pal op.

Bel of e-mail met helderziende AnoukGetuigenis van nicole voor helderziende Anouk     Getuigenis van nicole op 31 mei 2020 - waardering van 3.

Getuigenissen van helderziende Kiki

helderziende Kiki


Beste Kiki,

Zo medelevend.
Mooi.
Dankbaar.
Fijn dat je op deze manier mensen kan steunen.

Fijne avond.

Bel of e-mail met helderziende KikiGetuigenis van Marijke voor helderziende Kiki     Getuigenis van Marijke op 31 mei 2020 - waardering van 5.
Helderziende hulplijn met live online helderzienden, lees hier getuigenissen en beoordelingen.
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze helderzienden:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf helderziende? | Consulenten Copyright © 2008 - helderzienden.be. Alle rechten voorbehouden.


helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderziendenTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 helderzienden.be NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  helderzienden RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie helderzienden.be mobiel.Helderzienden.be
 

Helderzienden.be
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde helderzienden Paranormaal begaafd
  online helderzienden Online helderzienden
  Zelf helderziende worden Zelf helderziende worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door helderzienden Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

helderzienden
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel helderziende
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende helderzienden Helderziende helderzienden
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online helderzienden online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende helderzienden
  Bronnen helderzienden Bronnen helderzienden

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET helderzienden
  Telefoonconsult met helderzienden Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met helderzienden Consultatie via e-mail
  Fotoreading met helderzienden Fotoreading met helderzienden
  Goedkoper bellen met helderzienden Goedkoop bellen met helderzienden

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door helderzienden Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door helderzienden Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door helderzienden Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door helderzienden Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door helderzienden Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door helderzienden Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door helderzienden Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen