|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderzienden
helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
       
  Helderziende hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door helderzienden Daghoroscoop Stier door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Kreeft door helderzienden
Daghoroscoop Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Maagd door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen door helderzienden
Daghoroscoop Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Waterman door helderzienden Daghoroscoop Vissen door helderzienden

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Helderzienden.be-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze helderzienden?

Elke dag geven onze helderzienden inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over helderzienden door onze bezoekers.

Onze helderzienden appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een helderziende:  

Getuigenissen van helderziende Tess

helderziende Tess


Ik heb Tess al een paar keer gebeld.
Ze slaat iedere keer in no time de nagel op de kop.
Een echte aanrader.
Dank U , Tess.

Bel of e-mail met helderziende TessGetuigenis van Koen voor helderziende Tess     Getuigenis van Koen op 5 april 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sara

helderziende Sara


Lieve Sara, gisterenavond heb ik jou voor de eerste gesproken. Wat ben jij fenomaal. Vanaf de eerste woorden had je me meteen mee. Je bent heel duidelijk, draait er niet om heen en best een humor die ik kan smaken. Niks is jou te vreemd of te veel. Heel duidelijk en zuiver consult gehad van jou. Mocht ik kunnen, ik plukte al de sterren van de hemel, want je bent het waard. Liefs en tot hoors.

Bel of e-mail met helderziende SaraGetuigenis van Sofie voor helderziende Sara     Getuigenis van Sofie op 4 april 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Domi

helderziende Domi


Toffe madam, voelt de dingen die spelen zeer goed aan, zaten meteen op dezelfde golflengte. Houd je niet langer dan nodig aan de lijn. Klaar en duidelijk consult.

Bel of e-mail met helderziende DomiGetuigenis van S. voor helderziende Domi     Getuigenis van S. op 3 april 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sarina

helderziende Sarina


Sarina, je bent een meerwaarde op de lijn. Bedankt om mijn blokkades weg te nemen, ik stond er niet helemaal achter daarom de getuigenis wat later. Ik wil je enorm bedanken om me terug in het positieve energie te zetten en mijn blokkades weg te nemen. Ik voel me stukken beter, dank je wel xxx.

Bel of e-mail met helderziende SarinaGetuigenis van Anoniem voor helderziende Sarina     Getuigenis van Anoniem op 3 april 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Noura

helderziende Noura


Beste Noura, dankzij jou ben ik gespaard gebleven van een hele hoop ellende. Ik belde voor een bepaald onderwerp maar u legde de focus op iets totaal anders. Iets wat belangrijker was dan de vraag die ik stelde. Door dat in mijn achterhoofd te houden heb ik tijdig kunnen ingrijpen. En ik voel dat wanneer dit volledig opgelost is dan zal de rest vanzelf in orde komen. Nu heb ik beseft dat piekeren weinig zin heeft het kan je alertheid doen afdwalen en men leeft niet meer in het nu.

Bel of e-mail met helderziende NouraGetuigenis van AgDP voor helderziende Noura     Getuigenis van AgDP op 3 april 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Annick

helderziende Annick


Beste Annick, sorry maar de lijn werd plotseling verbroken. Bedankt. Je bent heel goed. Ze ziet de dingen zoals ze zijn zonder dat ik wat zeg. Je bent heel eerlijk. Ik weet dat het van lange duur is en dat ik geduld moet hebben.
Thx Kat.

Bel of e-mail met helderziende AnnickGetuigenis van Kat voor helderziende Annick     Getuigenis van Kat op 2 april 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sharida

helderziende Sharida


Vandaag Sharida 2 x gebeld, wat vertelde deze dame rake dingen. Stelde me gerust dat ik alles moest loslaten en zijn gangetje moest laten gaan ivm een man waar ik een soort chemie met had. Dus afwachten, je zei ook dat ik vrijdag zeker aan het werk ging zijn, en hiervan heb ik dan ook juist bevestiging van gekregen. Ga er dan ook met een gerust hart naartoe en laat de liefde open bloeien. Bedankt lieve dame.

Bel of e-mail met helderziende SharidaGetuigenis van Inge voor helderziende Sharida     Getuigenis van Inge op 1 april 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Cassandra

helderziende Cassandra


Zeer lieve dame met een enorm grote gave , ze wist me dingen te vertelen die ze eigenlijk niet kon weten. Cassandra is een kei in invoelen ze heeft me letterlijk omvergeblazen, ze behoort duidelijk tot de beste op deze lijn.

Bel of e-mail met helderziende CassandraGetuigenis van Visje voor helderziende Cassandra     Getuigenis van Visje op 31 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Monique

helderziende Monique


Monique het is zo fijn om met jou te praten. Heel vriendelijk je kan echt kracht sturen naar mensen. Vooral je voorspelling ivm de tijdsbepaling zijn zo treffend. Dankjewel.

Bel of e-mail met helderziende MoniqueGetuigenis van Inge voor helderziende Monique     Getuigenis van Inge op 28 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Erika

helderziende Erika


Lieve Erika, zopas een e-mail consult mogen ontvangen. Bedankt voor eerlijkheid. Onwaarschijnlijk hoe je de situatie aanvoelde en hebt omschreven. Je hebt me echt omver geblazen. Toppertje .

Bel of e-mail met helderziende ErikaGetuigenis van S. voor helderziende Erika     Getuigenis van S. op 26 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Jennifer

helderziende Jennifer


Lieve Jennifer, wat een mooi, lief mens ben jij, je bent ongelooflijk goed en heel inlevend. Je draait niet rond de pot, rechtaan, rechtdoor zonder te kwetsen. Je hebt mijn situatie heel goed aangevoeld, ongelooflijk sterk van jou. Lieve groetjes, van de vrouw die de moed niet zal verliezen en blijft geloven in de liefde met deze ene speciale man. Bedankt voor jou zuivere reading. Mocht ik de sterren van de hemel kunnen plukken, deed ik dat, want je bent het waard.

Bel of e-mail met helderziende JenniferGetuigenis van Sofie voor helderziende Jennifer     Getuigenis van Sofie op 26 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Adora

helderziende Adora


Adora, hartelijk dank voor het prettig gesprek waar je kort en duidelijk zaken bevestigde, jij bracht mij ook volledig tot rust
Kreeg veel handvaten om me aan vast te houden
Jij bent een zeer warm en gevoelig persoon
Zeker voor herhaling.

Bel of e-mail met helderziende AdoraGetuigenis van Anoniemtje voor helderziende Adora     Getuigenis van Anoniemtje op 26 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Noura

helderziende Noura


Zeer mooi consult. Afwachten, maar ik geloof er wel in. Klinkt in ieder geval zeer verhelderend en oprecht ben echt benieuwd.

Bel of e-mail met helderziende NouraGetuigenis van karo voor helderziende Noura     Getuigenis van karo op 25 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Noura

helderziende Noura


Zeer verhelderend gesprek. Noura weet direct waar het om draait en hoe je het moet aanpakken. Dank je wel.

Bel of e-mail met helderziende NouraGetuigenis van Dap voor helderziende Noura     Getuigenis van Dap op 25 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Tessa

helderziende Tessa


Tessa komt direct to the point, een heel zuiver medium.
Heb ze al meerdere malen gebeld en telkens zijn er meerdere voorspellingen uitgekomen.
Doe zo verder Tessa. Romi.

Bel of e-mail met helderziende TessaGetuigenis van Romi voor helderziende Tessa     Getuigenis van Romi op 25 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Kiki

helderziende Kiki


Lieve kiki, jij bent een echte topper.
Jij bent zeer sterk in invoelen, je omschrijft alles tot in de kleinste detail en je zit er nooit naast. Je verbaast me keer op keer hoe goed je wel bent.

Bel of e-mail met helderziende KikiGetuigenis van C voor helderziende Kiki     Getuigenis van C op 25 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Lili

helderziende Lili


Bedankt lieve Lili jij bent de bovenste beste, bedankt voor je steun. Zonder langdradig te zijn gaf je duidelijk aan wat op mij afkomt. Jij bent zeker bij de beste op deze lijn. Bedankt voor de hulp nu ik het zo moeilijk heb X.

Bel of e-mail met helderziende LiliGetuigenis van R voor helderziende Lili     Getuigenis van R op 24 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende MB Rhais

helderziende MB Rhais


Wat een mooi gesprek. We hebben elkaar net gesproken, je wist de situatie zo goed te beschrijven van beide kanten. Ik ga mn oeroude van afstand bewaren en laat jou zeker weten hoe het is gegaan.
Liefs.

Bel of e-mail met helderziende MB RhaisGetuigenis van S voor helderziende MB Rhais     Getuigenis van S op 24 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sanne

helderziende Sanne


Wouw, ik gaf Sanne een foto en plots zei ze jullie hebben een gesprek gehad samen. Ze vertelde me gewoon waarover ons gesprek was gegaan, zonder dat ik ook maar een woord zei.
Amai straffe madam ben letterlijk van mijne stoel geblazen en dat is niet de eerste keer trouwens. Dingen die ze me in het verleden voorspelde zijn al deels uitgekomen.
Merci Sanne je bent geweldig.

Bel of e-mail met helderziende SanneGetuigenis van C voor helderziende Sanne     Getuigenis van C op 23 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Thaiis

helderziende Thaiis


Blij je terug gehoord te hebben. Je zegt zoveel rake dingen , dingen dat je niet kan weten. Je bent echt goed,thaiis.

Bel of e-mail met helderziende ThaiisGetuigenis van Evi voor helderziende Thaiis     Getuigenis van Evi op 21 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Tessa

helderziende Tessa


Lieve Tessa, wat ben jij een positieve zuivere vrouw.
Je draait er geen doekjes om puur, zuiver to the point.
Ik ga je meer bellen.
Een dame die het effe niet meer zag zitten.
Bedankt Tessa.

Bel of e-mail met helderziende TessaGetuigenis van Yvonne voor helderziende Tessa     Getuigenis van Yvonne op 21 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sarina

helderziende Sarina


Sarina, is zeer aangenaam om mee te praten. Super sterk in foto reading en healing, houd de mensen niet onnodig lang aan de lijn. maw je voelt dat ze haar gave met heel veel liefde deelt, puur om er mensen mee te helpen. Sarina is gewoon een pracht dame.
Dank je wel Sarina.

Bel of e-mail met helderziende SarinaGetuigenis van SA voor helderziende Sarina     Getuigenis van SA op 21 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Soraya

helderziende Soraya


Dank je wel voor het gesprek.

Bel of e-mail met helderziende SorayaGetuigenis van f voor helderziende Soraya     Getuigenis van f op 20 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Christelle

helderziende Christelle


Hey Christelle, ik heb jou deze morgend gebeld. Wat ben je zuiver en oprecht. Je draait er niet omheen, je hebt in mijn ziel gekeken en mij oprecht blij gemaakt en mij terug in mijn eigen kracht gezet. Tot hoors.

Bel of e-mail met helderziende ChristelleGetuigenis van S. voor helderziende Christelle     Getuigenis van S. op 20 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Zoe

helderziende Zoe


Wouw wat ben jij hartstikke goed zeg. Ik bel je geregeld omdat je zo goed bent in de dingen aanvoelen zoals ze zijn. Er was iets veranderd er was vooruitgang geboekt in een situatie dat jij voorspeld had en meteen wist je me dat te vertellen, ongelofelijk.
Bedankt om er steeds weer te zijn.

Bel of e-mail met helderziende ZoeGetuigenis van An voor helderziende Zoe     Getuigenis van An op 20 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Anouk

helderziende Anouk


Anouk is een prachtmens , voelt de dingen aan zoals ze zijn en haar voorspellingen komen altijd uit , niet normaal , hoe doet ze het ?
Bedankt Anouk om er steeds voor me te zijn , voor mij behoor je bij een van de beste op deze lijn .
Liefs A.

Bel of e-mail met helderziende AnoukGetuigenis van A. voor helderziende Anouk     Getuigenis van A. op 19 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Roy

helderziende Roy


Alles wat je zei klopte Roy .

Bel of e-mail met helderziende RoyGetuigenis van A. voor helderziende Roy     Getuigenis van A. op 18 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Noura

helderziende Noura


Wouw Noura bedankt om er steeds voor me te zijn je hebt een enorm groot invoel vermogen aan de hand van een foto weet jij precies wat er gaande is en bij deze wil ik je bevestigen dat een deel van je voorspelling al is uitgekomen . Toppie .

Bel of e-mail met helderziende NouraGetuigenis van N voor helderziende Noura     Getuigenis van N op 17 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Ina

helderziende Ina


Ik stuurde Ina een foto, wouw amai wat is deze dame sterk invoelend ze vertelde me wat er allemaal gaande was ik was verbaast van wat ze me allemaal wist te vertellede, alles wat ze zei klopte gewoon weg de max niet normaal.
Dank je wel Ina.

Bel of e-mail met helderziende InaGetuigenis van Weegschaal voor helderziende Ina     Getuigenis van Weegschaal op 17 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Asteria

helderziende Asteria


Asteria, je voelde de dingen heel goed aan. Aan de hand van een foto vertelde ze me ieder detail zonder dat ik ook maar iets hoefde te zeggen, alles wat ze zei klopte. Ik heb wel lang moeten wachten om haar aan de lijn te krijgen, maar ze was het wachten meer dan waard. Pure klasse, geen woorden voor. Dank je wel Asteria.

Bel of e-mail met helderziende AsteriaGetuigenis van Weegschaaltje voor helderziende Asteria     Getuigenis van Weegschaaltje op 17 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende An

helderziende An


Wat een lieve dame. To the point. Heel klaar en duidelijk. Kan heel goed in detail gaan van de situatie en je ziel. Een topper op deze lijn. Je verdient alle sterren van de hemel, mocht ik die kunnen plukken. Tot hoors.
S.

Bel of e-mail met helderziende AnGetuigenis van S. voor helderziende An     Getuigenis van S. op 17 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Noura

helderziende Noura


Beste Noura, dankzij jouw adviezen, inzichten en voorspellingen heb ik mn innerlijke rust teruggevonden en bekijk ik de hele situatie nuchter. Een hele wijze bijzondere dame met een geruststellende lieve stem. Zelf in mijn ellendige situatie kon je humor gebruiken en slaagde je erin om een glimlach op mn gezicht te toveren. Dat al jouw goede daden dubbel en dik mogen terugkomen naar jou.

Bel of e-mail met helderziende NouraGetuigenis van F voor helderziende Noura     Getuigenis van F op 16 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Thaiis

helderziende Thaiis


Je was die in het verleden dat zag dat het tussen mij en m'n ex niet goed zou komen. Je zag iemand anders, die persoon is er. Je kan het allemaal zo goed beschrijven, je voelde zo goed aan dat ik alle vertrouwen heb in wat je zegt. Bedankt xx.

Bel of e-mail met helderziende ThaiisGetuigenis van Evi voor helderziende Thaiis     Getuigenis van Evi op 14 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Sarina

helderziende Sarina


Sarina is een persoon die niet alleen haar visie geeft van de situatie maar structureel werkt door onze blokkades weg te nemen wat je een andere kijk en inzichten geeft. Zij is nog maar net op de lijn maar inspireert vertrouwen en professionalisme. Het is zeker de moeite waard met haar contact op te nemen want het zal je rust geven en vertrouwen voor de toekomst. Cristina.

Bel of e-mail met helderziende SarinaGetuigenis van Cristina voor helderziende Sarina     Getuigenis van Cristina op 14 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van helderziende Noura

helderziende Noura


Wat een mooie woorden Lief.
Geen Andere woorden Ontroerd.
Maar zo juist alles.
Heel lief dit ervaarde ik nooit.
.

Bel of e-mail met helderziende NouraGetuigenis van Catherine voor helderziende Noura     Getuigenis van Catherine op 13 maart 2020 - waardering van 5.
Helderziende hulplijn met live online helderzienden, lees hier getuigenissen en beoordelingen.
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze helderzienden:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf helderziende? | Consulenten Copyright © 2008 - helderzienden.be. Alle rechten voorbehouden.


helderzienden.be - Helderziende hulplijn - helderzienden voorspellen uw toekomst
Helderziende hulplijn - getuigenissen over helderziendenTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 helderzienden.be NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  helderzienden RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie helderzienden.be mobiel.Helderzienden.be
 

Helderzienden.be
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde helderzienden Paranormaal begaafd
  online helderzienden Online helderzienden
  Zelf helderziende worden Zelf helderziende worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door helderzienden Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

helderzienden
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel helderziende
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende helderzienden Helderziende helderzienden
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online helderzienden online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende helderzienden
  Bronnen helderzienden Bronnen helderzienden

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET helderzienden
  Telefoonconsult met helderzienden Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met helderzienden Consultatie via e-mail
  Fotoreading met helderzienden Fotoreading met helderzienden
  Goedkoper bellen met helderzienden Goedkoop bellen met helderzienden

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door helderzienden Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door helderzienden Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door helderzienden Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door helderzienden Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door helderzienden Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door helderzienden Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door helderzienden Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen